- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
konumun kapatılmasını istiyorummm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kurtulmak içinn hata üstüne hata yaptım gözüm öle dönmüştüki hiç bişeyi gözüm görmedi daha dogrusu güvendim inandım iyi niyetimi kullandı oglumunda velayetini verdim ve işine gelirse veriyo işine gelmesse vermiyo oglumuda dolduruyo :'( sindiremiyorummm sadakam o adama olmasınn istiyorumm rabbim yedirmesinn çok üzülüyorum ve takıyorumm![]()
ya kurtulmak içinn hata üstüne hata yaptım gözüm öle dönmüştüki hiç bişeyi gözüm görmedi daha dogrusu güvendim inandım iyi niyetimi kullandı oglumunda velayetini verdim ve işine gelirse veriyo işine gelmesse vermiyo oglumuda dolduruyo :'( sindiremiyorummm sadakam o adama olmasınn istiyorumm rabbim yedirmesinn çok üzülüyorum ve takıyorumm![]()
Hem bosanmisin bide hamile kalmisin anlayamadim.
Hem bosanmisin bide hamile kalmisin anlayamadim.
madem öyle bi adam oğlunun velayetini neden verdiğini anlamadım hala neresi iyi niyet yada inan anlıyamadım..
Ne yasandiki evladini kotuledigin esine verdin
ne manada gozun dondu aceln neydi ?
Parasinda pulubda degilim yok yere anlqigim kqdariyla evladinizi birakmissiniz
simdide hamilesiniz hic vicdaniniz sizlamiyor mu Cunku guclu duran taraf sizmissiniz maddi olarak sixin yerinizde olmayi hic istemezdim
Adam icmesinde napsin kaldiramiyo baskasiyla evlenmeni.bide cocugu birakip koca derdine dusmusun ne acelen vardi. Tovbe yarabbi.sanarsin yuz milyar dolandirmis oyle bi baslik acmiski.
o an gözüm hiç bişi görmüyoduki ittten pişman oldumda bide ailemde izin vermedi küçükülkten beride kaynanam bakınca verdimm kaynanamdan hiç bi kötülük görmedim ona güvendim ama hata etmişimmm şimdide bırakmam gerekirse velayet davası bile açarımm ki açacagımdaaa
ben evlendim diee orta yerinden çatladı hem çocu hem parayı vermiyo bahane arıyoo çocugu geçte olsa veriyoo tehtit ettim vermessen velayet davası açarım die şimdi düzenli veriyoo![]()
benim yerimde olmayın zatenn içimdeki acıyı bir ben bir allah bilirrr evladımdan geçtimmi hele bi vermemesinn hafta alıp giydirip gezdirip kucamdan indirmiyorumm 10 tane çocum olsa onun yeri ayrı benim içinn kadere kısmete inanırmısın senn ölümle nikah günü degişmezmiş ben bu konuyu evlendimi evlenmedimi sorgulayın die açmadımm iyi niyetim kullanıldıı sonradan dank etti kafam herkes dedi vermeeee o parayı çocunada kalmaz diee şuan içiyo parayı çar çur edioo bu benle evliyken böle deildi benden sonra böle olduu