allahından bulasıca eski eşimmm resmen beni dolandırdııı kızlar yardımm....

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
konumun kapatılmasını istiyorummm

Son düzenleme:
canım boşver başımın gözümün sadakası oldu diye düşün, bebeğine zarar üzülme bu kadar. oğlun babasıylamı kalıyor bu arada?

merak etme canım eden bulur mutlaka. sen de arkadaşın dediği gibi sadakam olsun de geç. canını sıkmamaya çalış

ya kurtulmak içinn hata üstüne hata yaptım gözüm öle dönmüştüki hiç bişeyi gözüm görmedi daha dogrusu güvendim inandım iyi niyetimi kullandı oglumunda velayetini verdim ve işine gelirse veriyo işine gelmesse vermiyo oglumuda dolduruyo :'( sindiremiyorummm sadakam o adama olmasınn istiyorumm rabbim yedirmesinn çok üzülüyorum ve takıyorumm :43:

ya kurtulmak içinn hata üstüne hata yaptım gözüm öle dönmüştüki hiç bişeyi gözüm görmedi daha dogrusu güvendim inandım iyi niyetimi kullandı oglumunda velayetini verdim ve işine gelirse veriyo işine gelmesse vermiyo oglumuda dolduruyo :'( sindiremiyorummm sadakam o adama olmasınn istiyorumm rabbim yedirmesinn çok üzülüyorum ve takıyorumm :43:

canım üzülme daha fazla lütfen, o para sana gene gelir fazla fazla. hem Allah yedirmez o parayı ona, fitil fitil gelir burnundan merak etme. oğlunla aranız nasıl, o ne düşünüyo babası hakkında, içki durumları fln da varmış ya?

oğlunun velayetini neden verdin ki küçük değil miydi

bak şimdi bakış açını değiştir oğlunun velayetini vermşsin o parada eski ocanda dolaylı yoldan bu para oığluna gidecek. 8 milyar 10 milyar para değil kafanı yorma misli misli gelir sana. sinirlendikçe evrene yaydığın sinyaller değişiri. haram etme helal et çocuğun için hem doğacak hemde doğmuş olan için helal et. zekatımdan bağışlıorum dee. ya rabbim bunları sen söyleyince kalbinin şifasını sana verir.sinirlenmek bu bebeişinede iyi gelmez bak ben sinirlendim 20 haftalık bebek kaybettim. inan hiçbir para onun yerine değmezdi. sakinliğini koru. kurban olduğum yaradan sana sabır yollarını açsın

Hem bosanmisin bide hamile kalmisin anlayamadim.

hamile ondan kalmadım töbe töbe nerenden anladınki yeni evliyim :)))

haklısınız kızlar biraz içim rahatladıdaa ogluma gitmezki yer içer bitirir oglumun rızkınıda dagıtır hep innandımdan kaybettim o kadar yamuguna ragmen inandım ne için oglum için ama onun hiç bi degeri yok

madem öyle bi adam oğlunun velayetini neden verdiğini anlamadım hala neresi iyi niyet yada inan anlıyamadım..

o an gözüm hiç bişi görmüyoduki ittten pişman oldumda bide ailemde izin vermedi küçükülkten beride kaynanam bakınca verdimm kaynanamdan hiç bi kötülük görmedim ona güvendim ama hata etmişimmm şimdide bırakmam gerekirse velayet davası bile açarımm ki açacagımdaaa

ben evlendim diee orta yerinden çatladı hem çocu hem parayı vermiyo bahane arıyoo çocugu geçte olsa veriyoo tehtit ettim vermessen velayet davası açarım die şimdi düzenli veriyoo :43:

Ne yasandiki evladini kotuledigin esine verdin
ne manada gozun dondu aceln neydi ?
Parasinda pulubda degilim yok yere anlqigim kqdariyla evladinizi birakmissiniz
simdide hamilesiniz hic vicdaniniz sizlamiyor mu Cunku guclu duran taraf sizmissiniz maddi olarak sixin yerinizde olmayi hic istemezdim

Ne yasandiki evladini kotuledigin esine verdin
ne manada gozun dondu aceln neydi ?
Parasinda pulubda degilim yok yere anlqigim kqdariyla evladinizi birakmissiniz
simdide hamilesiniz hic vicdaniniz sizlamiyor mu Cunku guclu duran taraf sizmissiniz maddi olarak sixin yerinizde olmayi hic istemezdim

benim yerimde olmayın zatenn içimdeki acıyı bir ben bir allah bilirrr evladımdan geçtimmi hele bi vermemesinn hafta alıp giydirip gezdirip kucamdan indirmiyorumm 10 tane çocum olsa onun yeri ayrı benim içinn kadere kısmete inanırmısın senn ölümle nikah günü degişmezmiş ben bu konuyu evlendimi evlenmedimi sorgulayın die açmadımm iyi niyetim kullanıldıı sonradan dank etti kafam herkes dedi vermeeee o parayı çocunada kalmaz diee şuan içiyo parayı çar çur edioo bu benle evliyken böle deildi benden sonra böle olduu

Adam icmesinde napsin kaldiramiyo baskasiyla evlenmeni.bide cocugu birakip koca derdine dusmusun ne acelen vardi. Tovbe yarabbi.sanarsin yuz milyar dolandirmis oyle bi baslik acmiski.

Adam icmesinde napsin kaldiramiyo baskasiyla evlenmeni.bide cocugu birakip koca derdine dusmusun ne acelen vardi. Tovbe yarabbi.sanarsin yuz milyar dolandirmis oyle bi baslik acmiski.

100 milyarda dolandırdı ona çizik attımm bunadamı atayımm bananeee kendi benden önce nişan yaptıı iyi etttim evlendiysemm seni ilgilendirmez...

o an gözüm hiç bişi görmüyoduki ittten pişman oldumda bide ailemde izin vermedi küçükülkten beride kaynanam bakınca verdimm kaynanamdan hiç bi kötülük görmedim ona güvendim ama hata etmişimmm şimdide bırakmam gerekirse velayet davası bile açarımm ki açacagımdaaa

ben evlendim diee orta yerinden çatladı hem çocu hem parayı vermiyo bahane arıyoo çocugu geçte olsa veriyoo tehtit ettim vermessen velayet davası açarım die şimdi düzenli veriyoo :43:

aç sen velayet dayasını bence madem sürekli görmek varken çocuğunu başkasının verdiği izinle görmeyi tercih etme

benim yerimde olmayın zatenn içimdeki acıyı bir ben bir allah bilirrr evladımdan geçtimmi hele bi vermemesinn hafta alıp giydirip gezdirip kucamdan indirmiyorumm 10 tane çocum olsa onun yeri ayrı benim içinn kadere kısmete inanırmısın senn ölümle nikah günü degişmezmiş ben bu konuyu evlendimi evlenmedimi sorgulayın die açmadımm iyi niyetim kullanıldıı sonradan dank etti kafam herkes dedi vermeeee o parayı çocunada kalmaz diee şuan içiyo parayı çar çur edioo bu benle evliyken böle deildi benden sonra böle olduu

Ne parasi kardesim
bosanmisindir durumun yoktur cocuk senle sefil olacaktir
psikolojik acidan verimli olamayacaksan vb sebeblerle belki evet anlarim seni
ama suan anliyamam kusura bakma
evladini birakiyoesa bi insan helede kadin kiz cocugu neyse
bana gore baskasiylavevlenip cocuk sahibi olmasi diger cocuga haksixliktir gunahtir
bende bosandim minicikken kaldik basbasa
nisanliyim simdi 2.5 yasinda ondan ayri bi hayat kurmam soz konusu degildir onsuz mutsuz huzursuz olurum olmeyi tercoh ederim iliklerime kadar anneyim
siz neyin sorumlulugunu kucahinizdan indirmiyorum diyerek ort bastir ediyorsunuz
herkezin basina biseyler gelebilir eyvallah bununla yasamayida ogrenir evet
ama sizin yaptiginiz benim yasam tarzima ters
paraya gelince
birakin Allah askina ya ona gelene kadar ooooo- ooo

Back
X