kuzenimin nişanlısı psikopat kızı kurtaramıyorum....

Evet bence kötü bir şey yapmışsınız. Size yapıldığını düşünün, istediğiniz bir çocuk var nişanlanmışsınız ,size göre ilişkiniz normal kuzeniniz gördüğü pürüzleri babanıza yetiştiriyor.Hoşunuza gider mi?Eskiden sizin gibiydim sevdiğim insanları koruma içgüdüsüyle hareket ederdim.Şu an öyle düşünmüyorum hayat onun bu benim kardeşim bile olsa gördüğümü söylerim ,bana yakınlığına göre belki bir kez belki birkaç kez. Baktım onda etkisi yok salarım.Bazen hata yapmak gerekir anlamak için .İnsanın kendi hayatında hata yapma

Niyetiniz iyi ama sizi hiç ilgilendirmez söyleyip söylememek. Kocaman kadın sonuçta o kabullendiyse üzülmenin, kurtarmaya çalışmanın anlamı yok. Herkes seçimlerinin bedelini kendisi yaşasın, görsün. Kız o kadar şeye bırakmamış çocuğu sen babasına söyleyince senin arkanda durur mu Allah aşkına

Niyetiniz iyi ama sizi hiç ilgilendirmez söyleyip söylememek. Kocaman kadın sonuçta o kabullendiyse üzülmenin, kurtarmaya çalışmanın anlamı yok. Herkes seçimlerinin bedelini kendisi yaşasın, görsün. Kız o kadar şeye bırakmamış çocuğu sen babasına söyleyince senin arkanda durur mu Allah aşkına
evet görmüş oldum üzücü şekilde

Annesi olayı öğrenince çok üzüldü o bana hak verdi ama kızı, nişanlımı seviyorum ben diyip kenara çekildi. Babası da kızının gözyaşına kıyamayıp barışmalarını sağladı.
Sizden sonrası , kendi düşen ağlamaz. Uyardınız kötü oldunuz, boşanıp dönünce haklıydın diyecek… o zamanda yokum dersiniz…

Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var :KK43:

Normal de bu konulara karışan insan değilim ama 3 yıldır kuzenimin neler yaşadığını ben biliyorum. Allahın her günü ağladı sevilmedi çocuk bunu mal gibi kullandı. Bitir kurtul dememe rağmen dinlemedi beni ve nişanlandı ama yine de çocuk buna bir salakmış gibi davranmaya devam etti hakaretler de cabası. Olayların bende içinde olduğum için sadece kuzenim için üzülüyorum. En son ki kavgaların da çocuk buna resmen s..... git ailenle konuş bitti dedi ve daha neler neler. Artık ben dayanamadığım için babasına söyledim şimdi kötü ben oldum. Bu kız sanki kötü olayları yaşamamış gibi beni suçladı şimdi de benimle konuşmuyor. Sizce ben kötü bir şey mi yaptım ?
Evet canım kötü bir şey yaptın inatla boka atlamak isteyen birinin önünde set oldun.Ben böyle tipler için üzülmem kendimi yormam insaniyet namına bir kez söylerim dinlerse ne âlâ dinlemezse kapatırım kapımı ne halt yerse yer,ne oldu şimdi tüm şuç sizin üstünüzde kaldı gerek var mı???

Evet canım kötü bir şey yaptın inatla boka atlamak isteyen birinin önünde set oldun.Ben böyle tipler için üzülmem kendimi yormam insaniyet namına bir kez söylerim dinlerse ne âlâ dinlemezse kapatırım kapımı ne halt yerse yer,ne oldu şimdi tüm şuç sizin üstünüzde kaldı gerek var mı???
Gerek yokmuş görmüş oldum bundan sonrası kendi düşüneceği iş

Bence iyi yapmışsınız. Söylemeseydiniz de bu sefer evlendiklerinde aileniz bu durumu bilip de sustuğunuz için sizi suçlayacaklardı, en azından vebalinden kurtuldunuz gerisi kuzeniniz ve ailenzin bileceği mesele.

Bence bu olaydaki en iyi sonuç senin o kızdan uzaklaşman olmus. Kurtarma sendromu falan deniyor galiba buna. Erkek arkadaşı ilişkilerinde de birilerini kurtarmaya çalışma . Bu psikolojik olarak doğru değil. Sen kahraman değilsin

Bence iyi yapmışsınız. Söylemeseydiniz de bu sefer evlendiklerinde aileniz bu durumu bilip de sustuğunuz için sizi suçlayacaklardı, en azından vebalinden kurtuldunuz gerisi kuzeniniz ve ailenzin bileceği mesele.
suçlamasalar bile ben vicdan azabı çekecektim şimdi ise uzaktan izlemeye karar verdim.

Bence bu olaydaki en iyi sonuç senin o kızdan uzaklaşman olmus. Kurtarma sendromu falan deniyor galiba buna. Erkek arkadaşı ilişkilerinde de birilerini kurtarmaya çalışma . Bu psikolojik olarak doğru değil. Sen kahraman değilsin
kahraman değilim elbette ama yine de insanım, gördükçe ben kendime sıkıntı yapıyordum. Sonuçta yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Onunla beraber ben de ağladım.

kahraman değilim elbette ama yine de insanım, gördükçe ben kendime sıkıntı yapıyordum. Sonuçta yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Onunla beraber ben de ağladım.
Bak güzelim işte o öyle değil. Kuzenin konusunda haklı olabilirsin ama dikkat et diyorum. Sevgilin var mi bilmiyorum ama senin gibi insanlar dönüp dolaşıp sorunlu erkekler ile ilişki kurmaya bayılabiliyor. “Sevgimle onu kurtaracağım” vs. Öylesin demiyorum dikkat et diyorum sadece

Kurtarılmak istemeyeni kimse kurtaramaz. Genel olarak birisi benden fikir istemedikçe asla fikrimi söylemem ilişki konularında, ne gerek var. Çoğu kez herkes sevgilisinin/kocasının ne olduğunu çok iyi biliyor fakat aşk gözünü kör ettiğinden, evlenme isteğinden, ya başkasını bulamam korkusundan ya da başka sosyokültürel veya ekonomik sorunlardan dolayı devam ediyorlar. Bu yüzden ne yaparsanız yapın sonuç değişmez, üstelik bir de kocalarını savunmaya geçerler ve siz de onların mutluluğunu kıskanıyor olursunuz.

Bak güzelim işte o öyle değil. Kuzenin konusunda haklı olabilirsin ama dikkat et diyorum. Sevgilin var mi bilmiyorum ama senin gibi insanlar dönüp dolaşıp sorunlu erkekler ile ilişki kurmaya bayılabiliyor. “Sevgimle onu kurtaracağım” vs. Öylesin demiyorum dikkat et diyorum sadece
İlla ki çevrenizde böyle şeyler görmüş olabilirsiniz ona bişey diyemem ama ben zaten evliyim ve kuzenim hep ne kadar şanslı olduğumu söylerdi onun için ona yardımcı olmak istedim kötü bir yuvası olsun istemedim

Kurtarılmak istemeyeni kimse kurtaramaz. Genel olarak birisi benden fikir istemedikçe asla fikrimi söylemem ilişki konularında, ne gerek var. Çoğu kez herkes sevgilisinin/kocasının ne olduğunu çok iyi biliyor fakat aşk gözünü kör ettiğinden, evlenme isteğinden, ya başkasını bulamam korkusundan ya da başka sosyokültürel veya ekonomik sorunlardan dolayı devam ediyorlar. Bu yüzden ne yaparsanız yapın sonuç değişmez, üstelik bir de kocalarını savunmaya geçerler ve siz de onların mutluluğunu kıskanıyor olursunuz.
Evet herkes kendi kararlarının bedelini öder öğrenmiş oldum

Back
X