- 4 Mart 2022
- 770
- 706
- 53
- Konu Sahibi Gurbetkusu74
Nerden başlayıp ne diceğimi bilmiyorum. O kadar doluyum ki bunları yazarken ağlıyorum. Oğlum 2 yaş 2 aylık gurbette tek başıma bakıyorum. Daha önce ailemin yanındaydım 2 yaşına kadar kalabalıkta büyüdü kalabalık sofralar düzenli masa düzenimiz en başından beri vardı 6. Ayda ek gıdaya başladık çocukta bir gram iştah yeme hevesi yoktu. Anne sütü alıyordu sadece hiç mama almadı. Herkes 9 aylık olsun yer 1 yaşına gelsin yer diye diye çocuk 2 yaşına geldi tık yok. Kaşıkla bile hiç yemek yemedi sadece elle yiyor kaşığı asla kabul etmiyor. Verdiğim hiçbirseyin tadına bakmyr. Muzu 15. Ayda yemeye başladı siz düşünün. Şuan 2 yaşında ömründe hiç çorba içmedi hiç yoğurt yemedi sulu yemek yemedi tatlarını dahi bilmiyor. Yediği şeyler mücver ayran köfte patates kızartması yumurtanın beyazı ekmek bunlardı ama binbir taklayla birini bigün yiyorsa bidaha 10 gün yemezdi şuan geldiğimiz nokta onlarda sıfırlandı. Bir aydan fazla oldu sadece kuru ekmek yabanmersini muz nektar anne sütüyle besleniyor abur cubur verirsem yiyor onlarda seçili her Abur cuburu kabul etmez. 6 aydır gram kilosu oynamadı 100 gram bile almadı. Tatile gittik inanın 4 gün boyunca aç yaşadı hemde Antep’te Urfa da. Muz yedirebilmek için ekmek yedirebilmek için otele geri dönüyorduk yemin ederim dışarda açık ortamda asla yemiyor hcbsy parkta çocuğunu yediren anneleri görünce özenyrm keşke yesede dışarda yedireblsem dyrm doktora götrdm değerlerinde bi sıkıntı yok ama sorun çocukda hiçbirseyin tadına bakmıyor tadına baksa sevecek belki ama yok direk reddediyor herseyi ama herseyi. Biara anne sütünü bile bıraktı bağımlı olduğu halde 3 gün emmedi şekeri 50-52ye düştü hastanede yattık. İştah şurubu denedim biçok marka ama yok artık sabrım kalmadı bıraktım olmadı kızdım olmadı. 1 yaşına kadar sadece anne sütüyle geldi zorlamadım hic yemek konusunda ama her yediğimizde masaya bizimle oturdu Birgün bile elimizde ki birseye uzanıp yemek istemedi. Hatta bir dönem yemek yiyen birini görünce direk öğürüp kusmaya calsıyrdu. 1 yaşından sonra muz meyve ekmek yemeye başladı muzdan bile kusardı asla yemezdi çok çaresizim üstümde 2 yılın birikmşliği var. Allah rızası için fikri olan yaşayan bana yardım etsin..