Allahını seven yardım etsinnnnn

Şekerim benim daha 18 olmak ne demek ahh bir bilsen.ne uzun taze harika yıllar var önünde.sen o yokmuş gibi davran bu yaşlarda çok normal ve bunlara platonik aşk deniyor.dövmeninde çaresi var

merhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn

Polise şikayet et. Net!

Benim de lisede vardı böyle takıntılı sapığım. Çocuk yanımda erkek sinek görse şiddete başvuruyordu. En son savcılığa verdim kurtuldum. Bunların şakası olmuyor.
Taktı mı takıyorlar.
Çok uğraşırsın eğer önlem almazsan.

Daha yasin çok küçük sırf bosluktayim diye biriyle çıkma dertsiz başına dert alırsın...Ayrıca daha tanımadan etmeden dovmemi yaptirilirmis uzak dur takıntılı sonra yapışır kopmaz....

Cingene diye mi kabul etmiyorsun? Ama gun gelir o cingenesiz de yapamazsin.Demedi deme.:)

ben ayıplamıyorum bakın yanlış anlamayın. hepimizin ailesinde azda olsa ayrım yapılır. ben diyorumki ailem ne diyecek bu duruma? şimdi desem ki çocuk Kayserili diceksiniz ki nolmuş Kayseriliyse. bende ondan çingene dedim
Ha simdi kayserili olmasi da problem :) herkesin ailesini ayni kefeye koymayin efendim, benim ailem hristiyan bile olsun ama ahlaki duzgun bir insan olsun der. Toprağa gore insan ayirmak gülünç... Bu başlığa bir daha bakmayacağım sinirlerim bozuldu yahuu :KK12::KK12::KK12::KK12:

ben ayıplamıyorum bakın yanlış anlamayın. hepimizin ailesinde azda olsa ayrım yapılır. ben diyorumki ailem ne diyecek bu duruma? şimdi desem ki çocuk Kayserili diceksiniz ki nolmuş Kayseriliyse. bende ondan çingene dedim
Kayserili dememek icin cingene dediniz yani:KK14:18 yasinda oldugunuza emin misiniz? Birde kayserili olunca ne oluyor ki

Tehlike geliyorum der. Bu cocugun umudu olmadan bu kadar baglanmasina ask diyen zir cahildir. Ha platonik kendince kiza zarar vermeden asik olur o ayri. Yok kesmeler olur, senin icin iciyorumlar, gelmezsen intihar ederimler ohoo. Bunlar yakin gelecektir.

Bunlar benim nacizane düsüncelerimdir. Böyle tiplerle karsilastim. Sevmedigin biriyse zaten cok tersle gerekirse zaten ailene söyle. Seni ulasilmaz sanip pesine daha cok takilir da takilir.. Ailenle ol hep ve ona gereken cevaplari ver her zaman. Gercekten istemedigini kastediyorum. Yoksa naz yapiyor daha cok kosayim pesinden der.
Bak dikkatli ol gercekten. Senin icin ölücemlere pabuc birakma, tecruben var, bilegini kesmisti birisi ben üniversitedeyken. Bana mi kestin o senin salakligin. Yok cok ictim senin yüzünden. Icmekten de intihar etmekten de onlar sorumlu. Sen degilsin.
Sevmedigin birine de hic umut verme, bu ihtimal icin sert cik hep hatta. Ben etmedigim küfürü etmistim zamaninda mecburen. O arabeskligi istiyorlar cünkü illa.
Tabi ben kendimce birseyler yazdim isine yarayanlari kullan. Daha cok gensin. Dikkat et kendine ve cevrendekilere de.

Konu acipta cevapları zorla kendi istediğiniz gibi verilmesi tripleriniz yokmu bitiyorum sizin gibilere...Duymak istediğiniz cevaplar olmayınca hemen cirkefe bağlıyorsunuz maşaallah ya...

Ha simdi kayserili olmasi da problem :) herkesin ailesini ayni kefeye koymayin efendim, benim ailem hristiyan bile olsun ama ahlaki duzgun bir insan olsun der. Toprağa gore insan ayirmak gülünç... Bu başlığa bir daha bakmayacağım sinirlerim bozuldu yahuu :KK12::KK12::KK12::KK12:

Çünkü kendisi Monaco Prensesi. Çingeneymiş, Kayseriliymiş, olmaz bunlar yani.

daha tanışmadığı bir kızın adını boynuna dövme yaptıran biri sana güven veriyor mu?

Back
X