Allahınız aşkına bi yardım edin akıl verin nolur:(

faree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
17
0
36
Tekirdağ
Slm kızlar öncelikle konuma girip derdime ortak olduğnuz için çok teşekkr ederim. nası yazıcağmı hiç bilmiyorum kafam o kdr karışık ve üzgünümki anlatamam :(
20 yaşındayım ve benim sorunum sevgilimin babası 8 aydır biriyle çıkıyorum ve tarifi imkansız bi mutluluk içindeyim. tabi aynı şeklde sevgilimde öyle ikimzde bugüne kdr ne böyle değer gördük nede sevildik o yuzden biribirimize dahada bağlıyız ve sanki yıllrdır berabermiş gibiyiz. ama bu mutluluğu bozan biri var oda babası. sevgilim ankaralı ben ise tekirdağlıyım ve birde sevgilim benden 2 yaş küçük. başından beri ne bunu dert ettm ne taktım ve sevgilimde bni hiç pişman etmedi herzmn yaşından büyük olgun ve oturaklı davrandı bna ve çevremdekilere karşı. ancak babası böyle düşünmüyor yaşım büyük ve bn onlara ayak uyduramam diye bizi ayırmaya çalışıyor daha önce buluşmak için benim yanıma geldiğinde babası evlatlıktan reddetmişti ancak geri döndüğünde tekrar barıştılar. en sonki gelişinde babası izin verdi ve geçen hafta buluştuk ancak döndüğünde sevgilim babasının babaannesiyle konuşmasını duymuş onun için kız beğenmiş memleketlerinden onu araştırmasını istemış yine tartışmışlar babası bu güne kadar sürekli alnında yazılıysa alırız diyordu ancak ne olduysa birden cephe aldı ve sürekli sevgilime eziyet ediyo bana buluşmaya giderken söz verdin ne dersem onu yapıcaksın bırak elinden telefonu falan diyo ve daha birsürü sey. aileden herkes beni biliyor ve yüzyüze görmedkleri halde seviyorlar. annesiyle çoğu kez telde kamerada görüştük ancak onlarda kadınların söz hakkı olmadığı için oda bişi yapamıyor babası ne derse o diyor biz herşeye rağmen ayrılmamaya söz verdik ve beni bunca şeye rağmen sevgilim koruyor laf ettirmiyor sürekli kavag ediyor babasıyla gerçekten adam çok anlayışsız her gece ağlıyoruz ayrılmak zorunda bırakıcaklar diye inanın yaşadığımız aşkın tarifi yok. çaremiz nedir bilmiyorum. kaçmak istemiyorum başımızda babam yok annem beni siler konuşmaz onun başını eğdirmek istemiyorum oda başka çaremiz yok diyor inanın ağlamaktan hasta olucaz tam şükretmiştik mutluluğu bulduk diye babası öğrenince herşey mahvoldu. benim anlamadığım hangi mantık akıllı okumuş biri bize gelin gelmesn biz kalabalık aileyiz inşaat sektöründeyiz kardeşler birbirinde kalıyo oranın kızları bunu çekmez ben sana bilmemiş etmemiş köyden akraba alıcam der ya hiç mi kalp yoktur nası bi vicdandır böyle bi ailedn bnm sevgilim nası böyle anlayışlı çıkmış hem şükrediyorum hem üzülüyorum sizce ayrılık dışında izlemem gereken yol nedir 20 yaşındasın daha bulursun demeyin inanın insan böyle yürekten sevince çok başka oluyo o yüzden nolur bi yardım edin bana :( şuan bile bunları yazarken ağlıyorum bu hayırlı ramazan ayında nolur dua edin bizim için şimdiden teşekkür ediyorum uzun oldu ama inanın bu daha yarısı bile değil :(

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim de annem istemiyodu, hala istemiyo. aileler tanıştı ve annesine göre annem saygısız davranmış. istemeyen birken 2 oldu şimdi, şu güne kadar hiçbir sorun yaşamadığım sevgilime göre ise annesi haklıymış bi adım atmamız gerekiyomuş. ama bence sevgniz her şeyi aşacak. en azından sevgilin hep yanında ve seni koruyor.

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim de annem istemiyodu, hala istemiyo. aileler tanıştı ve annesine göre annem saygısız davranmış. istemeyen birken 2 oldu şimdi, şu güne kadar hiçbir sorun yaşamadığım sevgilime göre ise annesi haklıymış bi adım atmamız gerekiyomuş. ama bence sevgniz her şeyi aşacak. en azından sevgilin hep yanında ve seni koruyor.

Zaman ayırıp okuduğnuz cevap verdiğniz için çok teşekkür ederim. Ben inanıyorum sevgimiz aşıcak ama babası ona başka kız istemeye giderse biz napıcaz ben onu bilmiyorum :(

Sen 20 yaşındaysan sevgilinde 18 olmalı bu yaşta ne evlenmesi yada babasının bu yaşta bir çocuğu evlendirme derdine düşmesi anlamsız daha yaşınız çok küçük. Ve erkek arkadaşınızın babasıyla konuştuğu konuları gelip size anlatması daha da anlamsız. Bırakın böyle şeyleri takmayı gününüzü yaşayın bence.

zamana bırakın daha sen 20 oda 18 yaşında askere gidip gelecek iş bulucak derken bir sürü zaman var daha evlenmenize....

bence bu kadar çok acele etmeyin sen 20 o daha 18 etrafımda birilerinden dolayı kaçıp evlenip sonra pişman olan o kadar çok insan varki ne güzel birbirinizi seviyorsunuz ama inan bana evlilikte sadece sevgi yeterli olmuyor o daha askerliğini yapacak bir iş sahibi olacak sen kayınpederinin evinde askermi bekleyeceksin zaten şu var sizin sevginiz büyükse ki öyle diyorsun hiç kimse ayıramaz sabırlı ve akıllı olun duygularınıza kapılıp yalnış yapmayın bi askerliğini yapsin hayata atılsın bak ozaman babasıda bir şey demiyecektir beklemekten pişman olmazsın ama eğer duygularına kapılıp yalnış bir evlilik yaparsan ömrünce pişman olursun ben bu tarz ilişkilerden olan evliliklerin nasıl sıkıntı olduğunu gözlerimle gördüm kendine acı

Bende Ankaralıyım Trakyada yaşıyorum gerçekten yaşam tarzlarımız farklı ama bu sevmeye engel değil, siz nasıl tanıştınız orda askerlik mi yapıyodu

Okuduğum kadarıyla sevgiliniz sizi seviyor. ee onun babasına karşı yaklaşımı nasıl ? yani oda evdekiler gibi babası ne derse tamam mı diyor yoksa resti çekmeyi biliyor mu ? bu önemli şuan. eğer babasına biraz karşı gelebilirse alır seni karşısına çıkarır ben seviyorum onu kimse bizi ayıramaz. sen izin versen de vermesen de biz evlenecez der. annede anlatırsın kaçarsın ama annenin rızası olur sadece sevgilinin tarafıyla görüşmezsiniz yada onun annesiyle görüşürüzsünüz babasından gizli. bilmiyorum yaşamadığım için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. yine de üzme kendini. olmazsa olmaz. tamam çok seviyorsun ama gençsin belki ailesi olarakta anlaşabileceğin birileri çıkar. çünkü evlilikte aile çok önemli. bir nevi onlarla evli olmuş oluyosun. babası ilerde çok sorun çıkarabilir eğer inatçı biriyse. ucunda ölüm yok. anlaşmaya çalışın. sevgilinizin ne yapmak istediği ne yaptığı önemli artık bundan sonra. odak nokta o çünkü. hakkınızda hayırlısı olsun.

senden 2 yaş olduğu yeri atlamışım ben :( uykusuzluktan oluyor hep. neyse. bence acele etmeyin. birde sizden küçük biriyle biraz zor olur. kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor bu doğru cidden. ilerde çocuk büyütüyormuş gibi hissedersiniz yorulduğunuz zaman. eğitimleriniz bitsin askerlik bitsin öyle karar verin. ikinizinde kararları değişecektir eminim. oda üzerindeki çocukluğu atar askerlikle. ama dedikleri gibi sen gidipte o istemeyen babanın mı evinde kalacaksın askerlik boyunca. sana hayatı zindan ederler. bence bi anlık karar sizinki. daha çok küçüksünüz hele de sevgilin. 18 yaşındaki çocuk geçip sana eş çocuğuna babalık mı yapacak :) yapamaz. ergenliği bitmemiştir daha. bence evliliği unutun...

Sevgilinizin isi var mi?askere de gitmemis.sizin Anneniz ne diyor sevgilinizle olan iliskinize?sakin kacmayin,o kayinbaba arkasinda destegi olmadigini bildigi geline hayati zindan eder..

18 yaşındaki bir gence mi kız bakıyor babası,bu ne acele? Okumayacak mı,işe girmeyecek mi,askerlik yapmayacak mı? Daha liseden mezun olur olmaz bu da ne? İkiniz de çok gençsiniz,acele etmeyin bence.

Sen daha 20 yasındasın sevgılın 18 bu ne acele canım ?
Daha ıs guc var askerlık var kısılıkler oturmamıs evlenmek kolay mı o kadar...?
Toz pembe degıl hersey bıraz mantıklı dusun...Kacmayı sakın dusunme pısman olursun cok...
Ayrıca sevgılının babasıyla konusmaları ve aralarında gecen seylerı sana anlatması da kotu bır durum...
Daha cok kucuksunuz acele yok...Zamana bırakın...

Sen 20 yaşındaysan sevgilinde 18 olmalı bu yaşta ne evlenmesi yada babasının bu yaşta bir çocuğu evlendirme derdine düşmesi anlamsız daha yaşınız çok küçük. Ve erkek arkadaşınızın babasıyla konuştuğu konuları gelip size anlatması daha da anlamsız. Bırakın böyle şeyleri takmayı gününüzü yaşayın bence.

Anlamsız olduğunu ikimizde biliyoruz zaten biz şuan evlenmek istemiyoruz bizi zorladıkları için napıcamızı bilemiyoruz sadece. babasının görüşü askere gitmeden bulduğu kızla nişanlicak gelincede evlendirircek ve çok inat babası bizde ondan korkuyoruz

Bende Ankaralıyım Trakyada yaşıyorum gerçekten yaşam tarzlarımız farklı ama bu sevmeye engel değil, siz nasıl tanıştınız orda askerlik mi yapıyodu

hayr daha 18 yaşında askere gitmedi. müteahhitlik yapıyolrdı bizim burda öyle tanıştık bizde

Bir sürü mantık hatası var bu olayda...

Bir kere 18 yaşında askerliğini yapmamış bir çocugu evlendirmeye çalışmak ne alaka ?

Haydi sen 20 yaşındasın evlenmek için aceleniz ne...Aşık olduk diyorsun...gezin tozun ,buluşun,flört edin...gençliginizin ve arkdaslıgınızın tadına varın.

Ne diye erkegin tüm ailesi seni biliyor ,kameradan telefondan felan görüşüyor...

BİRDE ŞU KELİME DİKKATİMİ ÇEKTİ BABASI HARİÇ HEPSİ BENİ SEVİYOR?

EMİN MİSİN?

İkiniz arasında ki YAŞ FARKI FLÖRT söz konusu olunca önemsiz.AMA 20 YAŞINDAKİ BİR KIZIN 18 YAŞINDA Kİ BİR ÇOCUKLA EVLENMEK İSTEMESİ İŞTE ORADA FARK AÇILIR.

Şimdi okuyunca kızacaksın...göze aldım yazıyorum...

KAÇMAK VS DEMİŞSİN...ARKADASIM NE YİYİP NE İÇECEKSİN,HANGİ EVDE BARINACAKSIN,FATURALARI NEYLE ÖDEYECEKSİN,DEVLET KOCANI ASKERE ALINCA KİME GELİP 18 AYI GEÇİRECEKSİN.

AİLEN AFFETSE Kİ YÜREK YARASI ONLARA BU DURUM BİR DAVA...ÖMÜR BOYU YÜZ YÜZE NASIL BAKACAKSIN.

KAPINA GELMİŞ KİMSE YOK.ALLAH IN EMRİYLE SENİ İSTEYEN AZ YADA ÇOK HAZIRLIGINI YAPIP SENİ GELİN EDEN YOK.

YAZIK DEGİLMİ SENİ BU GÜNE GETİREN ANA BABANA?

SENDEN KÜÇÜK KARDEŞLERİN VARSA EVİ DARMADUMAN EDECEKSİN O ÇOCUKLAR SENİN YÜZÜNDEN HUZURSUZ BİR HAYATIN İÇİNDE KALAKALACAK!

Yok eşinin ailesine gitsen bir ömür boyu itilip kakılacaksın.O seni sevdigini iddia ettigin herkes sana ters yapacak.Evin barkın yuvan belki de yıllarca olmayacak.

Kime güveniyor da kaçmaya yeltenip ihtimalini düşünebiliyorsun.

Karşındaki adam daha çocuk.Ki babası deyince O TELEFON KAPANIYOR--ÇARESİZLİKTEN senle bareber AGLIYOR vs vs...

Çünki cebinde BABASININ verdigi harçlık var...

OKUYUN İKİNİZDE MESLEK EDİNİN...18 YAŞINDA MUHTEMELEN ANCAK LİSE MEZUNUDUR.Ne iş yapacak nasıl ekmek tutacak?

AKLINI BAŞINA AL KARDEŞİM...OKUYUNCA SAVUNMAYA GEÇİP KIZMA...OKU BİR DAHA OKU...EKRANIN ÖTE YANINDAN BAŞIN DERDE GİRMESİN DİYE ELİ KOLU AGRIDIGI HALDE ZAMAN AYIRIP BUNLARI YAZAN BİRİ VAR VE SENLE HİÇBİR DERDİ YOK...

YAZDIKLARIM GERÇEK...VE BUNLAR BİR BİR BAŞINA GELELCEK OLANLAR...

HİSSETTİKLERİN GÜZEL OLABİLİR.AMA YERSİZ -ZAMANSIZ-DÜŞÜNCESİZ CE PLANLAR YAPIYORSUNUZ.

BAŞINDAKİ SADECE KAVAK YELLERİ...

çocuğunda yaşı küçük, seninde. önce bir askere gitsin gelsin zaten o zamana kadar her şey daha bir netleşir. her ailede bir ayrık otu vardır, onda da babası olmuş. bu dönemde mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışın ikinizde.

Okuduğum kadarıyla sevgiliniz sizi seviyor. ee onun babasına karşı yaklaşımı nasıl ? yani oda evdekiler gibi babası ne derse tamam mı diyor yoksa resti çekmeyi biliyor mu ? bu önemli şuan. eğer babasına biraz karşı gelebilirse alır seni karşısına çıkarır ben seviyorum onu kimse bizi ayıramaz. sen izin versen de vermesen de biz evlenecez der. annede anlatırsın kaçarsın ama annenin rızası olur sadece sevgilinin tarafıyla görüşmezsiniz yada onun annesiyle görüşürüzsünüz babasından gizli. bilmiyorum yaşamadığım için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. yine de üzme kendini. olmazsa olmaz. tamam çok seviyorsun ama gençsin belki ailesi olarakta anlaşabileceğin birileri çıkar. çünkü evlilikte aile çok önemli. bir nevi onlarla evli olmuş oluyosun. babası ilerde çok sorun çıkarabilir eğer inatçı biriyse. ucunda ölüm yok. anlaşmaya çalışın. sevgilinizin ne yapmak istediği ne yaptığı önemli artık bundan sonra. odak nokta o çünkü. hakkınızda hayırlısı olsun.

amin inşallah. yok hayır dinlemiyo hiç babasını çünkü adam hiç mantıklı konuşmuyor bn bile bu yaşta onun söylediklerine anlam veremiyorum. yeri geldiğinde resti çekip beni kolluyor ama adam takmıyo bile onun laflarını. bu kadar uyuştuğum bi insanıda böyle bi sebepten bırakmak istemiyorum gidebildğimz yere kadar gidicez artık inşallah bi orta yol bulunur :(

Sevgilinizin isi var mi?askere de gitmemis.sizin Anneniz ne diyor sevgilinizle olan iliskinize?sakin kacmayin,o kayinbaba arkasinda destegi olmadigini bildigi geline hayati zindan eder..

babası müteahhitlik yapıyor oda onun yanında işte askerden gelince geçiçek işlerin başına. annem sadece hayrlısı olsun diyo. zaten bn kaçmayı hiç istemiyorum annemi kaybetmeyi göze alamam o sadce bi fikirdi çok karışık kafamız.

Sen daha 20 yasındasın sevgılın 18 bu ne acele canım ?
Daha ıs guc var askerlık var kısılıkler oturmamıs evlenmek kolay mı o kadar...?
Toz pembe degıl hersey bıraz mantıklı dusun...Kacmayı sakın dusunme pısman olursun cok...
Ayrıca sevgılının babasıyla konusmaları ve aralarında gecen seylerı sana anlatması da kotu bır durum...
Daha cok kucuksunuz acele yok...Zamana bırakın...

biz acele etmiyoruz babası böyle yapmasa zaten biz gezip tozucaz hayatımızı yaşıcaz oda kaçmam taraftarı değil sadece neler yaparız nası davranırız onu bilemiyoruz adam bni istemediği için başkasını arıyo oğluna ve bn zorluyorum onu ne ddiler benim hakkımda diye yoksa o anlatmıyo hiç bn neden merak ediyorum bi ümit belki güzel şeyler söylerler die :(

20 yaşındasın sevgilin senden 2 yaş küçük.18 yaşında bir erkek daha ergen bile değildir çocuktur.Erkekler çok geç olgunlaşırlar şu an kaçsan ne olacak.18 yaşındaki bir çocuk sana ne verebilir helede öyle bir ailede yetişmişse.İlerde o da muhakkak babası gibi baskıcı olacak.Erkekler evlendikten sonra dahada aileci olurlar.Sakın hata yapma şu an yapacağın tek bir hata ile geleceğinden olursun.Biraz sabret 20 yaşına bir daha gelmeyeceksin her şeyi vaktinde yaşa.Önce kendi ayaklarının üzerinde dur sonra evlilik düşün.

Son düzenleme:
Back
X