dinine baglı ama aynı evi paylaşıyosunuz
bu da bi nevi günah :1ninca: evli deglsnz kaydirigubbakcemile2[/QU
yerden göğe kadar haklısın arkadaşım ama yaptık işte o hatayı ve kendimizi kandırdık nasılsa birşey yapmıyoruz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dinine baglı ama aynı evi paylaşıyosunuz
bu da bi nevi günah :1ninca: evli deglsnz kaydirigubbakcemile2[/QU
yerden göğe kadar haklısın arkadaşım ama yaptık işte o hatayı ve kendimizi kandırdık nasılsa birşey yapmıyoruz diye
bence senin sen olduğunu biliyordu.
çünkü banada oynandı tıpkı onun gibi yaptım ama ayrılmadık.
bence çocuğun günahını aldın.
ne gereksiz bi oyun bu böyle..adamın eski mailine giriyorsun bakıyorsun ki kullanılmadığı için hesap aktif değil ordan kızın adresini bul facebook ta ara vs vs..iyi tamam yaptın da hala neden devam ettiriyorsun. Adama resmen eski sevgilisini sen hatırlatmışsın. Ha cocukta az değil ama eski mailini sen dedikten sonra kontrole baslamıs attıgn maili gormus silmiş, sonra da yeni msn alıp ordan cevap vermiş. Herhalde sen eski mailini yine kontrol felan edersin diye yaptı bunu. Ama arkadasım çok da safmıssın. Adamın eski mailini açtığını söyle, eski sevgili konusunu ac üstüne de mail at..görüşemiyoruz felan diye. Sevgilinde aptal değilse anlamıştır senin oldugunu sadece anlaamdıgım neden yeni adres alıp oraya ekliyor. Belki diye mi düşündü acaba..
yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.yarın görüşelim dedim.1 saat sonra tamam dedi.bakalım yüzüme karşı neler diyecek.öptüm hepinizii.inşallah yanlış yapmıyorumdur.