Allahm bu ne byk bir ac

ne gereksiz bi oyun bu böyle..adamın eski mailine giriyorsun bakıyorsun ki kullanılmadığı için hesap aktif değil ordan kızın adresini bul facebook ta ara vs vs..iyi tamam yaptın da hala neden devam ettiriyorsun. Adama resmen eski sevgilisini sen hatırlatmışsın. Ha cocukta az değil ama eski mailini sen dedikten sonra kontrole baslamıs attıgn maili gormus silmiş, sonra da yeni msn alıp ordan cevap vermiş. Herhalde sen eski mailini yine kontrol felan edersin diye yaptı bunu. Ama arkadasım çok da safmıssın. Adamın eski mailini açtığını söyle, eski sevgili konusunu ac üstüne de mail at..görüşemiyoruz felan diye. Sevgilinde aptal değilse anlamıştır senin oldugunu sadece anlaamdıgım neden yeni adres alıp oraya ekliyor. Belki diye mi düşündü acaba..

bence üstünden fazla zaman geçirmeden 2 yıl ilişkinin harına ve ardından böyle pişmanlık yaşayıp acaba demektense dön sevgiline zamanla inanırsın zaten sana tutumundan.

ne gereksiz bi oyun bu böyle..adamın eski mailine giriyorsun bakıyorsun ki kullanılmadığı için hesap aktif değil ordan kızın adresini bul facebook ta ara vs vs..iyi tamam yaptın da hala neden devam ettiriyorsun. Adama resmen eski sevgilisini sen hatırlatmışsın. Ha cocukta az değil ama eski mailini sen dedikten sonra kontrole baslamıs attıgn maili gormus silmiş, sonra da yeni msn alıp ordan cevap vermiş. Herhalde sen eski mailini yine kontrol felan edersin diye yaptı bunu. Ama arkadasım çok da safmıssın. Adamın eski mailini açtığını söyle, eski sevgili konusunu ac üstüne de mail at..görüşemiyoruz felan diye. Sevgilinde aptal değilse anlamıştır senin oldugunu sadece anlaamdıgım neden yeni adres alıp oraya ekliyor. Belki diye mi düşündü acaba..

belki o diye düşünmesi ihtimal ve ben çok büyük ızdırap çekiyorum bunun böyle olduğunu düşündükçe.aldatmak vaaarr aldatmak var.bu en kötüsü seviyor halaa:( yada oyun..ama oyun olması küçük ihtimal gibi gelio bana.dua ediyorum allahım şu mübarek günlerde yardım et bana doğru yolu göster diye..

bence boşu boşuna zehir ediyorsun herşeyi ,hem kendine hem karşındakine . asla bu kadar kıskanç biriyle olmak istemezdim açıkçası.
ayrıca dindar diyorsun , düzgün ahlaklı biri ise zaten neden 2 kişiyi bir anda idare etmeyi düşünsün ki ?
2 yıl boyunca böyle birşeyine şahit oldun mu ?
aranızda düzgün gitmeyen birşeyler mi var da ,sen ondan şüphelenmeye başladın ?

kendim ettim kendim buldum diye bir şarkı var ya onu söyle bence

baştan sona hatalısın sevgilin dürüst çünkü belinayında dediği gibi kendin kaşınmışsın doğru söylüyor çocuk oyununa oyunla karşılık vermiş. seni kendi silahınla vurmuş özür dile affettir kendini öküz altında da buzağı arama birdaha :delphin:

bence bu is boyle degil kizlar.
cocuk iki ihtimali dusundu
1. eger sevgilimse bunu atan kisi oyununa oyunla karsilik verdgimi anladigimi soylerim boylelikle hata yapmamis olurum.
2. eger eski sevgilimse de bir kere daha konusmu gorusmus oluruz.

yani ne sis yansin ne kebap hesabi.
ayrica benim anlamadigim ayni evi paylasirken ayni interneti buyuk ihtimalle kullanirken ona baska adreslerden mail atmaniz felan?? yani arastirsa baksa bilgisayariniza bir kac programla sizin yaptiginizi anlayabilir. nasil bu kadar riskli bir ise kalkistiniz ki? bu konu gectikten hemen sonra bile bu ise kalkismaniz zaten hatali bir davrnis. yani siz avci iken av olmussunuz arkadasim.
ama sunu soyliyim sevgilinin oyun oynadigina anladigina bir yandan ihtimal verirken bir yandan da veremiyorum.
onu taniyan ayni evi paylasan sensin nasil bir insandir elinin titremesinden yanlis bir is yaptigini anlar mi ic gecirmenden uzuldugunu farkeder mi? yoksa odungillerden mi?..
buna gore degerlendir..

valla arkadaşım senin yaptığın güzel giden bişeye çomak sokmak olmuş..sen zorla aranmışsın..bitmiş gitmiş neden bu kadar kurcaladın ki..onca senedir çıktığın adama güven duyamıyosan bişiler yanlıştır bence..
ama bence çocuk güzel kıvırmış....
alkisalkisalkis

Bana pek oyun oynamış gibi gelmedi. Sen yakalayınca sonradan kıvırmış sanki.. bilmiyorum inşallah düşündüğüm gibi değildir. ama sen yakalama diye başka adres almış filan....

hata yapmışsın kırmışsın onu.böyle çocukça şeylere ne gerek var?kendi düzenini kendin bozmuşsun.yazık etmişsin caaanım ilişkiye.bence özür dile.bir daha da böle şeylere kalkışma

çok hata etmişsin bence. . Aynı şeyi o sana yapsa ne hissederdin seni salak yerine koyarak eski sevgilinin azından senle konuşsa ve sende bir şekilde düşsen ne hissederdin allah aşkına söylesene.
ve bence evet erkek arkadaşın sen olduğunu kesinlikle anlamış. tamam bizler kadar entrikacı değiller ancak emin ol onlarda salak değil

bunu yaparken sonunuda düşünmen gerekirdi
yaptığın çok basit ve çocukça geldi bana
kendim ettim kendim buldum de şimdi güzelim

belki o kızla beraberken o mail adresini kullanmıyordu sende daha önceden bişiler karıştıracağını belli ettiğin icin belki anladı bilmiyorum ama seninde onunda yaptığı hata boşuna yıpranma

böyle konularda hep kız tarafının destekçisi olmuşumdur bırak ne hali vrasa görsün derim ama sizin yazdıklarınızdan sonra nedense erkek arkadaşınızın dürürst olduğu ve sizin kaşındığınız geldi aklıma arkadaşlar erkek arkadaşınızın böyle kıvırmaya çalıştığını düşünebilir ama ben aksini düşündüm keşke böyle küçük oyunlara girmeseydiniz

yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.yarın görüşelim dedim.1 saat sonra tamam dedi.bakalım yüzüme karşı neler diyecek.öptüm hepinizii.inşallah yanlış yapmıyorumdur.

yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.yarın görüşelim dedim.1 saat sonra tamam dedi.bakalım yüzüme karşı neler diyecek.öptüm hepinizii.inşallah yanlış yapmıyorumdur.

yanlış yapmıyorsun bilakis çok doğru yapıyorsun hatta hatalı olan sensin alttan al ve affettir kendini umarım herşey yolunda gider

Back
X