Allahm bu ne byk bir ac

arkadaşlar dün yazamadım neler oldu anlatayım kısaca.buluştuk bu triplerde falan.bana ee dedi.bende ne ee dedim.sen neden böyle birşey yaptın bu nasıl bir saçmalıktır falan dedi.bende tamam benimki saçmalık yapılmayacak birşeyde sen neden yaptın dedim.o da ben birşey yapmadım dedi.bende o konuşmalar neydi peki dedim çok içten şeyler yazmışsın dedim.mesela unuttun sanmıştım beni yazmışsın, bende heyecanlandım yazmışsın dedim.o da her lafı sen birşey söyledikten sonra yazdım ben heyecanlandım demedim sen heyecanlandım dedin ama sen heyecanlanmadın deyince ben bende biraz heyecanlandım dedim dedi (evet önce ben demiştim ama ne alaka yani).sana baştan alayım dedi önce 3 kişiden şüphelendim kesinlikle onun olacağını düşünmedim ya dedim sen işletiyorsun ya benim arkadaşlarımdan biri yada onunla ortak eski bir arkadaşımız bizi bilen.ee dedim yeni adres almak neden o da aldım işte bunun bir açıklaması yok sorun o da değil dedi.devam etti işte maile karşılık verdim iyiyim bu adresi kullanıyorum sen nasılsın gerçi ekledim seni konuşuruz by.sonra ordan yarın görüşelim istersen diye bi mail alınca sen olma şüphelerim arttı çünkü senle yarın buluşucaktık.bende mail attım pazartesi olsa olmaz mı yarın işim var sen gelsene msn konuşalım niye gelmiyorsun diye mail attım.sonra msn de konuşmaya başladık nbr iyidir falan sonra sana dedimki okulun bitti mi sende 1 senem daha var dedin. bende kaç oluyor 4 mü dedim sen 3 deyince bu sfer iyice sen olduğunu anladım çünkü biz onunla aynı yıl okul kazanmıştık bundan 3 sene önce.2 yıllık kazandı ee 4. senesi olması lazım kaldıysa sen 3 dedin kendini ele verdin orda dedi.peki sonra neden onu çok özlediğini iyiki ona mail attığını tekrar güzel şeylerin istenirse yaşanacağını falan yazdın bunları yazarken hiç üzülmedin mi yada ne bileyim nasıl yazdın yaa dedim.o da sen bana bunu yaparsan bende yazarım istediğimi dedi.bende sen benim yerimde olsan bu yazılanlara ne derdin dedim o da ben senin yaptığın gibi birşeyi asla yapmam ki düşüneyim ne yapardım diye dedi.habire yanlış yaptın diyip durdu.hee birde ikimizinde facebook u yok alma ihtiyacı duymadık.bana dedi ki önce benim kardeşimin face e bakmış arkadaşlar listesinde o kız var mı belki dedim dedi eklemişler anlaşarak yapmışlardır.sonra olmadığını görünce o şüphem ortadan kalktı dedi.şimdilik devam ediyor gözüküyor ama şöyle birşey söyleyim mesela ben akşamları yatağımda bir yastığım var ona oymuş gibi sarılıp yatardım dün gece tam alcaktım istemedim geri koydum içim acıdı çok kötü oldum:( acaba soğudum mu diye düşündüm ama yok seviyorum ne iş anlamadım nefret mi ediyorum acaba kızlar..sizce depresyon ilacı falan kullanmalı mıyım yada terapiye ihtiyacım var mı?davranışlarım değişti 2 gündür ağzıma lokma koymadım sahura kalkmıorum iftarda da yemiyorum yiyemiyorum.çok halsizleştim hep gülen bir insandım çatık kaşlı bi tp oldum içimden ne gülmek ne de herhangi birşey yapmak geliyor.

Son düzenleme:
artık sıkıldım ya herkeste aynı dert
msn facebook
aldatma üzülme
ya geçin bunları önce karşılıklı güven sevgi.
kişiliğini çözmeye çalıştıkça hepten bulanıyo ortalık

ayrıca konu başlığına bakan kıyamet kopmuş sanır.
anlıyorum zor bi durum ama
sen daha dert görmemişsin sanırım cnm

arkadaşlar dün yazamadım neler oldu anlatayım kısaca.buluştuk bu triplerde falan.bana ee dedi.bende ne ee dedim.sen neden böyle birşey yaptın bu nasıl bir saçmalıktır falan dedi.bende tamam benimki saçmalık yapılmayacak birşeyde sen neden yaptın dedim.o da ben birşey yapmadım dedi.bende o konuşmalar neydi peki dedim çok içten şeyler yazmışsın dedim.mesela unuttun sanmıştım beni yazmışsın, bende heyecanlandım yazmışsın dedim.o da her lafı sen birşey söyledikten sonra yazdım ben heyecanlandım demedim sen heyecanlandım dedin ama sen heyecanlanmadın deyince ben bende biraz heyecanlandım dedim dedi (evet önce ben demiştim ama ne alaka yani).sana baştan alayım dedi önce 3 kişiden şüphelendim kesinlikle onun olacağını düşünmedim ya dedim sen işletiyorsun ya benim arkadaşlarımdan biri yada onunla ortak eski bir arkadaşımız bizi bilen.ee dedim yeni adres almak neden o da aldım işte bunun bir açıklaması yok sorun o da değil dedi.devam etti işte maile karşılık verdim iyiyim bu adresi kullanıyorum sen nasılsın gerçi ekledim seni konuşuruz by.sonra ordan yarın görüşelim istersen diye bi mail alınca sen olma şüphelerim arttı çünkü senle yarın buluşucaktık.bende mail attım pazartesi olsa olmaz mı yarın işim var sen gelsene msn konuşalım niye gelmiyorsun diye mail attım.sonra msn de konuşmaya başladık nbr iyidir falan sonra sana dedimki okulun bitti mi sende 1 senem daha var dedin. bende kaç oluyor 4 mü dedim sen 3 deyince bu sfer iyice sen olduğunu anladım çünkü biz onunla aynı yıl okul kazanmıştık bundan 3 sene önce.2 yıllık kazandı ee 4. senesi olması lazım kaldıysa sen 3 dedin kendini ele verdin orda dedi.peki sonra neden onu çok özlediğini iyiki ona mail attığını tekrar güzel şeylerin istenirse yaşanacağını falan yazdın bunları yazarken hiç üzülmedin mi yada ne bileyim nasıl yazdın yaa dedim.o da sen bana bunu yaparsan bende yazarım istediğimi dedi.bende sen benim yerimde olsan bu yazılanlara ne derdin dedim o da ben senin yaptığın gibi birşeyi asla yapmam ki düşüneyim ne yapardım diye dedi.habire yanlış yaptın diyip durdu.hee birde ikimizinde facebook u yok alma ihtiyacı duymadık.bana dedi ki önce benim kardeşimin face e bakmış arkadaşlar listesinde o kız var mı belki dedim dedi eklemişler anlaşarak yapmışlardır.sonra olmadığını görünce o şüphem ortadan kalktı dedi.şimdilik devam ediyor gözüküyor ama şöyle birşey söyleyim mesela ben akşamları yatağımda bir yastığım var ona oymuş gibi sarılıp yatardım dün gece tam alcaktım istemedim geri koydum içim acıdı çok kötü oldum:( acaba soğudum mu diye düşündüm ama yok seviyorum ne iş anlamadım nefret mi ediyorum acaba kızlar..sizce depresyon ilacı falan kullanmalı mıyım yada terapiye ihtiyacım var mı?davranışlarım değişti 2 gündür ağzıma lokma koymadım sahura kalkmıorum iftarda da yemiyorum yiyemiyorum.çok halsizleştim hep gülen bir insandım çatık kaşlı bi tp oldum içimden ne gülmek ne de herhangi birşey yapmak geliyor.

inan bana sen kendine dert arıyorsun okuduklarım bana hala sevgilinin haklı olduğu izlenimi veriyor çok mantıklı konuşmuş.eğer bu ilişkiye bu kadar önem veriyır bu kadar üzüleceksen sahip çık çünkü ellerinle kendin maf ediyorsun.

depresyonda değilsin soğumuş olamassın (bu durumdan ötürü )sadece kendini suçlu hissediyorsun haklı olamamak seni yoruyor.

Allah vermesi ama sen büyük acı nedir yaşamamışsın ki böyle ottan bottan sebeplerler isyan ediyorsun. biri gider biri gelir. allah ailene sağlık versin...

bence sadece kendinizi küçük düşürmüşsünüz neden bu adamların bu kadar peşinden kosarsınız anlamadım gitti bırakın o sizi kaybetmekten korksun ,şimdi adam tabiki böyle kıvıracak ne bekliyorsun ki

bazı arkadaşlarında dediği gibi bazı şeyler erken tüketilmiş
yok zaten ben sen olduğunu biliyorum falan demiş yalan bence bunlar
nerden bilecek
resmen aldatmış ve yalan söylemiş hiç inanma bence yeminlerine...

benzer şeyler yazan arkadaslar cok olmus ama kafana iyice sokabilmek için ben de bişiler karalamak istedim. çocuk yalan mı söyledi doğru mu söyledi, bu işin net doğrusunu Allah bilir..

ama senin yaptıkların çok haksız.. bana yapılsa bir sn durmazdım. güzelim bu hayatta hiç mi derdin yok ya.. Allah dert vermesin ama şaştım kaldım.. yemeden içmeden kesilmeler,terapiye gitcemler.. sen bu dünyayı kaç günlük sanıyorsun? güzel bir ilişkin varsa tadını çıkar,onla yapmak istediklerini yap,paylasmak istediklerini paylaş, sonra keşkelerle dolu olmasın yasamın..ölüm var kayıp var bu hayatta..adam senle 2 senedir aynı evde cinsellik yasamamış.. onun tercihi mi? büyük ihtimal senin tercihin.. sana karsı böylesine saygılı biri.. ama sen karşılığında tuzaklar,gereksiz entrikalar, hesapsız kıskançlıklar..
bir ayna al eline ve ben ne yapıyorum diye sor o aynaya..
elbette erkek arkadasın 100de yüz doğruyu söyluyor yapmamıştır diyemem... ama bu sorunun cevabı zaten burda değil.. SENDE...
düşün ve bul cevabı.. 2 senedir onla beraber olan sensin..bizler değilizki..
cevabı bul.. eğer o haklıysa git yalvar çocuga da sana geri dönsün.. yoksa arkasından çok ağlarsın vaktı gelince..

Durduk yere mesele çıkartmışsın..Bedavaya hem de..sengözlerimebaksanab

erkeklerin hepsinin verdiği cevap aynı inandım buna artık : biliyodum sen olduğunu...oyun içinde oyun oynadım sana kötükedihüso doğru olsa da söylediği şüphe kalıyo hep içinde insanın ..ama böyle tecrübeler birine oyun oynarken nasıl profesyonel olunacağını öğretiyo insana kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana gerçekten insanın içini kemiren bi durum..tamam mı devam mı kafamçokkarıştı tamam diyeceksen eskisi gibi olabileceğinden emin ol ve öyle tamam de..hakkkında hayırlısı olsun canım ne desek boş..kalbinin sesini dinle çoğunun dediği gibi.

bence sevgilin dogru söylüyo olabilir
cunku adresi karıstırıp adresi almıssın kurcalamıssn
ardından böle bir oyuna gerekesinim duymussun
o arada senle mesajlasması ısrarla tesaduf deil o kıza dalmıs
olsa tamamen seni unutrudu emin oll bence anlamıs
ama bu tarz oyunlar olmamalı güvensizlik kötü bişe ilişkide canımm

canım bence devam et onunla.zaman gosterır aldatp aldatmadgını.ama bence aldatmıyor.suana kadr da böle bşe ckmamıs anladıgm kadaryla.hep sen yapmıssn :)

ya bu kızlar nie bu kadar paronayak yaaa..durduk yere saçmalarlar ondan sonra üzülürler.adam seni sevio işte çocuk gibi ne eskileri karıştırıosunki.saçmalamışsın bence.kusura bakmada hiç üzülüorm deme burda durduk yere ilişkinizi çıkmaza sokmuşsun.özür dile bence hata yaptığını söle kurtarabilirsende ilişkini kurtarmaya çalış..!!

kızmayın darılmayın ama çoğumuz özetle salağız.biz kızların kalbiyle beyni yer değiştirmiş.mantık denen şey bize çok uzak.gerçekten erkekler beynini kadınlar duygularını koyuyor bir ilişkiye.bu tarz bir numara bana yanlış geldiği halde ben de yaptım.ben 28 o 32 yaşında yani çocuk da değiliz.ilişkimizin bir yılına yakın bir zamanda yani durdum durdum saçma aptalca bulduğum şeyi yaptım ben de.inan söylenenler ve yaşananlar harfiyen aynı.bir an ben mi yazdım bunları diye düşündüm.biz aranıyoruz sonra kendi kazdığımız kuyuya kendimiz düşüp bocalıyoruz.

bence erkek arkadaşın yalan söylemiyor
sen çok kurcalamıssın
iyi giden beraberliği mahvetmişsin
biran önce düzeltmeye bak

Back
X