• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahm sen bana sabir ver..

kocan ayrı ev açamayacaktı şehir dışında çalışacaktı da neden evlendi siz böyle vasıflı biriyle nasıl evlendiniz..hadi evlendiniz neden kaynanayla yaşadınız,hadi yaşadınız nasıl bu kadar kendinize karıştırdınız aklınız mı yok.

evet benim de merak ettiğim konu bu, yani kocanızla bir sebepten aynı evde yaşayamamışsınız da, neden kendi aileniz yerine eşinizin ailesinde yaşadınız.
Konu sahibi sizinle ilgili değil, genel olarak biz böyle yapıyoruz da, düşününce çok garip geliyor.
Tatil var haftaya 9 gün, eşime değil mesela, eşimin olmadığı günler ben gidicem kendi ailemde kalıcam, neden gidip eşimin ailesinde kalayım ki, onun böyle bir tatili olsa benim aileme gitmez, kendi ailesine gider.
El öpmek hatır sormak için gitmekten bahsetmiyorum elbette.

evet benim de merak ettiğim konu bu, yani kocanızla bir sebepten aynı evde yaşayamamışsınız da, neden kendi aileniz yerine eşinizin ailesinde yaşadınız.
Konu sahibi sizinle ilgili değil, genel olarak biz böyle yapıyoruz da, düşününce çok garip geliyor.
Tatil var haftaya 9 gün, eşime değil mesela, eşimin olmadığı günler ben gidicem kendi ailemde kalıcam, neden gidip eşimin ailesinde kalayım ki, onun böyle bir tatili olsa benim aileme gitmez, kendi ailesine gider.
El öpmek hatır sormak için gitmekten bahsetmiyorum elbette.
bende gitmek istemiyprum ilk gun kurbani esimin ailesinde keserim birgun snra ziyarete gider snrada bizim evde kalirim esimin annesini gormek bile istemiyorum.

kocan ayrı ev açamayacaktı şehir dışında çalışacaktı da neden evlendi siz böyle vasıflı biriyle nasıl evlendiniz..hadi evlendiniz neden kaynanayla yaşadınız,hadi yaşadınız nasıl bu kadar kendinize karıştırdınız aklınız mı yok.
seviyoduk birbirimizi senelerdir taniyoruz da .evet aslnda kaynanayla yasamayi bende istemedim o da ama maddi durumu iyi degildi.iki dugun yapti esim.simdi esim kaybabam esim kaynanam bn veraber yasiyoruz simdide eve cikacaz benm skntim bayramda onlara nasil davranmam gerektigi boyle yargilamanizi istemek degil.

seviyoduk birbirimizi senelerdir taniyoruz da .evet aslnda kaynanayla yasamayi bende istemedim o da ama maddi durumu iyi degildi.iki dugun yapti esim.simdi esim kaybabam esim kaynanam bn veraber yasiyoruz simdide eve cikacaz benm skntim bayramda onlara nasil davranmam gerektigi boyle yargilamanizi istemek degil.

olduğunuz ve hissettiğiniz gibi davranın elbette.

Maddi durum iyi değil.
İki düğün birden yapılıyor ama 1 oda 1 mutfak ev tutamıyorsunuz?

Ya anlamıyorum ki ben olsam nikah olsun düğün değil bana 1+1 ev tut derdim kocama. Yoksa evlenmezdim. Eşimle yaklaşık 5 yıl sevgiliydik. Evlenmek için maddi durumlarımızın düzelmesini bekledik. Dikkatinizi çekiyorum ailelerin değil kocamla benim maddi durumlarımız. Yoksa görümcenin görümcesinin kaynanasını değil dıdının dıdısınıda ölçüt alıp takarsın.

Maddi durum iyi değil.
İki düğün birden yapılıyor ama 1 oda 1 mutfak ev tutamıyorsunuz?
Ya anlamıyorum ki ben olsam nikah olsun düğün değil bana 1+1 ev tut derdim kocama. Yoksa evlenmezdim. Eşimle yaklaşık 5 yıl sevgiliydik. Evlenmek için maddi durumlarımızın düzelmesini bekledik. Dikkatinizi çekiyorum ailelerin değil kocamla benim maddi durumlarımız. Yoksa görümcenin görümcesinin kaynanasını değil dıdının dıdısınıda ölçüt alıp takarsın.
Hepinizin dediklerini teker teker dusunuyorum .2 dugun diyice ikisi de kendimizin degil gorumcemin dugunune yardimci oldu snra da bizim dugunu yapti ben calismiyorum okuyorum su an durum diye bisey yok .hem su an eskiyi konusmak degil istedigim bayramda nasil davranmam gerektigi konusunda yardimci olmaniz bu kadarina girmeniz degil.

eşim arkamda derken annesi onun yanında sana oyle davranınca tepki veriyor mu?? yanlış yaptığını karışmaması gerektiğini söylüyor mu? söyleyip annesini uyarıyorsa eyvallah bu iş sağlıklı yürür. ama eşin annesine cevap vermiyor ve seni ezdiriyorsa üzgünüm ki daha çok üzüleceksiniz ileride.
ayrı eve çıkmadan kendi düzeninizi kuramazsınız. mesafeni koy kv ile,görümcende fazla güvenme.kendi evine çıkınca o iyi halleri biter. ayrıca eşinin yanına gidebilirsin şehirdışına imkan varsa. ayrı eve çıkınca bu kezdensaçma sapan iftiralar atmasınlar sana. böyle insanlardan korkarım ben.zamanında bnde kv ile yaşadım ve boşandım.... kendini ezdirme ben bunu bilirim bunu söylerim.

eşim arkamda derken annesi onun yanında sana oyle davranınca tepki veriyor mu?? yanlış yaptığını karışmaması gerektiğini söylüyor mu? söyleyip annesini uyarıyorsa eyvallah bu iş sağlıklı yürür. ama eşin annesine cevap vermiyor ve seni ezdiriyorsa üzgünüm ki daha çok üzüleceksiniz ileride.
ayrı eve çıkmadan kendi düzeninizi kuramazsınız. mesafeni koy kv ile,görümcende fazla güvenme.kendi evine çıkınca o iyi halleri biter. ayrıca eşinin yanına gidebilirsin şehirdışına imkan varsa. ayrı eve çıkınca bu kezdensaçma sapan iftiralar atmasınlar sana. böyle insanlardan korkarım ben.zamanında bnde kv ile yaşadım ve boşandım.... kendini ezdirme ben bunu bilirim bunu söylerim.
esim sen benim karima nasil boyle yaparsin yerini bil diye cok ikaz ediyor uyariyor ama esim olmadiginda daha fazla yapiyor .esime garip anne rolu yapiyor .esimde kimin ne oldugunu goruyor zaten

Bir daha ki sefer konu açarken şunları yazmayın bunları yazmayın diye bir liste yapın ona göre yorum yapsın insanlar olur mu? Nasıl davranacaksınız ne hissediyorsanız öyle davranacaksınız, ben rol yapamam soğuduysam mesafeli davranırım. Keşke biraz daha bekleseydiniz. Daha ilk yıldan bu duruma gelmişsiniz.

Slm kizlar kac gundur kafam allak bullak depresyondan yeni ciktim .ama skntilar kafamdaki dusunceler bi an olsun gitmiyor benden.derdim su ki;
1yillik evliyim ve 9 aydir kaynanamlarla beraber yasiyorum.cunku esim baska bi ilde calisiyodu gorumcem ve esinin yaninda kaliyodu.bende onun yanina gidip kaliyodum 1.aydan beri esimde geldi buraya.kaynanam 9 aydir bana huzur vermiyor ilk zamanlar melegim prensesim canm guzelim diye hitap eden kadin 9 ayda degisti.esimi benden kiskaniyor.yok benim oglum yok ben dogurdum onu yok onunla asla sakalasma konusmani kisa kes oglum ne derse onu yap falan sanki ben esimin kolesiyim.o kral o ne derse onu yapmak zorundayim.esimden cok karisiyor herseyime.kiyafetlerime giyimime konusmama vs vs vs.artik dar etti bana dunyayi.esimin dayisinin karisi beni hic cekemiyo beni hic istemiyo o evde gelin olmami demediklerimi demis gibi yapmadiklarimi yapmis gibi gosteriyor.butun ailesi beni sever esimin simdi onlara beni kotulu neyseki onlar kimin ne oldguni biliyor. Ben bunu duyunca delirdim tabi o kim de bana boyle yapiyo diye.sen sus ortaligi karistirma ne derse desin falan diyo.ama gorumcemin gorumcesinin kaynanasi gorumcemle konusmamis(aman ne kotu) deli oldular burda yok biz kizimizi bunun icin mi buyuttuk yok bi gorursek o kadini sorariz ona falan.e benim ailem yok mu onlar ne der bende bi anne baba evladiym.anlayacaginiz kendimi degersiz hissediyorum artik.simdi kaynanamlar bir aydir memleketteler.bizde kurbanda oraya gidecez.ama onlara karsi sogudum nasil davranacam bilmiyorum bi akil verin bi yardimci olun lutfen buna cok ihtiyacim var :KK43:
Evini ayir ev üstüne ev olmuyor güzelim.

Bir daha ki sefer konu açarken şunları yazmayın bunları yazmayın diye bir liste yapın ona göre yorum yapsın insanlar olur mu? Nasıl davranacaksınız ne hissediyorsanız öyle davranacaksınız, ben rol yapamam soğuduysam mesafeli davranırım. Keşke biraz daha bekleseydiniz. Daha ilk yıldan bu duruma gelmişsiniz.
Ben ilk konuyu acarken yazdim zaten.bayramda nasil davranmaliyim diye.sizde bana ona gore bi yardimci olacaktiniz yani bu benim istegimdi.ilk zamanlarda boyle olmasinin sebebi ben degilim ki .kaynanam esimi benden kiskaniyor bana yapmadini koymuyo.bu benim sucum degil ki kadinin kendi icindeyasadigi bisey...

Size bu kadar karismasina izin verirseniz ve her soyledigini yaparsaniz, her seferinde dahada arttiracaktir taleplerini.
Eger esiniz arkanizdaysa, saygisizlik etmeden mesafe koyun.
Mesela giyme onu dediginde, esim bunu cok begeniyor, giymemi uygun buluyor, tesekkurler anne beni dusundugunuz icin deyin, konuyu kapatin.
Boyle boyle size karisamamaya baslayacaktir.
Sizin hakkinizda konusan yengeyede ayni sekilde mesafe koyun, saygisizlik yapmayin.

Back
X