Allah'tan başka yaşadıklarımı bilen yok

aynı his bende de uyandı...neyse Allah mutluluk,huzur,sağlık versin...

yaşadıklarımın çok az bir kısmını yazdım..duyduğum hakaretler,eşyalarımın yerlere atılması,durduk yerde sataşılıp uğraşılması..ben ALLAH tan korkmaz bir insan değilim olmayan şeyleri buraya yazacak kadar..siz dünyanın yada insanlarınkötü kalpliğinin farkına varmamışsınız anlaşılan cnm.benden yaşça büyük insanların küçük kardeşine bunları yapması normalmi sizce??hiç suçum günahım yokken..belkide benim suçum onlardan çok farklı olduğumdan düşman görüyorlar beni..benim sayılı günlerim kalmışken kardeşim diye daha çok destek olmaları gerekmezmi sizce..desteğide geçtim neden hedeftahtası benim,neden bu kadar uğraşılıyorum..benim vicdanım okadar rahat ve rabbime karşı o kadarhuzurluyumki,bu yüzden konu başlığınıda böyle yazdım..

bence ablanların psikolojisi bozulmuş. Bunun nedeni büyük olasılıkla evlenmedikleri ve senin onlardan önce evlenecek olman.
Kendileri iç dünyalarında çok büyük sorunlar yaşıyorlar ki sana bu şekilde tezahür ediyor.
Böyle durumlarda o kişilere acıyarak bakıyorum ben, bu sayede kızgınlığım azalıyor ve acıma duygusuna dönüşüyor.
Sen de sonuçta evlenip gideceksin yakında, onlar da senin canın kanın ablaların. Çok zor olsa bile olaylara daha sakin ve empati yoluyla
yaklaşman belki yararına olabilir. Allah sabır versin diyorum.

Back
X