Allergan silikon

peace in the world

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
15
2
86
48
Merhaba arkadaşlar,
Ben bundan 7 yıl önce Dr,fatih Dağdelende göyüs protez yaptırdım,allergan marka silikon takıldı fakat bu hafta haberlerde okudum allergan marka silikonların kanser yaptığı ortaya çıktığı için geri çağırılıyormuş.Dr.fatih Dağdelen'i aradım asistanı bir bilgisinin olmadığını söyledi.Bu konu ile ilgili bir bilgisi olan varmı acaba? Ne yapmam lazım bilemedim.

Merhaba,benim de yeni haberim oldu. 2011 yılında aynı implant kullanildi ben de de. Şuan bir göğsümde kapsül oluşumu var. Siz ne yaptınız? Herhangi bir bilgiye ulaşabildiniz mi

Merhaba,benim de yeni haberim oldu. 2011 yılında aynı implant kullanildi ben de de. Şuan bir göğsümde kapsül oluşumu var. Siz ne yaptınız? Herhangi bir bilgiye ulaşabildiniz mi
Merhaba,doktorumu aradığımda asistanı bu konu ile alakalı bir bilgilerinin olmadığını eğer rahatsızlık duyuyorsam değiştirebileceklerini söylediler(ücreti ödemem karşılığında).Bende sorunun benden kaynaklı olmadığını,ücretsiz bu ameliyatı gerçekleştirmek zorunda olduklarını söyledim ama bir faydası olmadı.Akabinde avukatımı aradım kendisi bana marka ile bir şekilde iletişime geçmem gerektiğini ve eğer böyle bir risk marka tarafından teyid edilirse doktorumu şikayet edebileceğimi söyledi.Avrupa sağlık araştırma kurumunun raporuna göre bu marka silikonlar da kanser vakası gelişebiliyormuş,bende orada öğrendim.Alman haberlerinde çıktı,30 küsür ölüm vakası bile olmuş.Bende şükür birşey yok ama endişeliyim.Sizin kapsül ne zaman oluştu? Şuan hangi durumda? Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum.ben bugün başka bir doktora gittim.ultrasonla bakıldı ve silikon çevresinde sıvı olduğunu soyledi doktor. Ama mr çekilmeden net birşey söyleyemem dedi. Şuan emziriyorum o yüzden mr cektiremedim. Şimdi en kısa sürede bebeğimi sütten kesecegim hayırlısıyla.sonra protezleri çıkaracağım. Tekrardan taktirmayi şuan düşünmüyorum ama Dr kötü durur dedi. çok iyi bir markanın bir ürünü varmış. Onu yapabiliriz dedi. Zamanında da bu marka için aynı şeyleri söylemişlerdi.😟artık ne diyeyim şansıma sövüyorum😩😩😩

Merhaba arkadaşlar,
Ben bundan 7 yıl önce Dr,fatih Dağdelende göyüs protez yaptırdım,allergan marka silikon takıldı fakat bu hafta haberlerde okudum allergan marka silikonların kanser yaptığı ortaya çıktığı için geri çağırılıyormuş.Dr.fatih Dağdelen'i aradım asistanı bir bilgisinin olmadığını söyledi.Bu konu ile ilgili bir bilgisi olan varmı acaba? Ne yapmam lazım bilemedim.
Merhaba. Geçen seneden beri üç veya dört konu açtımbu konuyla ilgili. Asistanı mutlaka biliyordur çünkü Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği uyarıda bulundu.

Ben de açılıyor ama ?Instagramdan "explantedesilicone" hesabına bakın.bastan başlayarak 6. Gönderiyi inceleyin. Allergan başlıklı.

Ekran görüntüsünü ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20191224-080025.webp
    Screenshot_20191224-080025.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 68

Çok teşekkür ederim,inanın çok yardımcı oldunuz.Uzun zamandır bu konu ile alakalı kafam çok karışıktı,paylaştığınız link sayesinde nasıl bir yol izlemem gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.

Çok teşekkür ederim,inanın çok yardımcı oldunuz.Uzun zamandır bu konu ile alakalı kafam çok karışıktı,paylaştığınız link sayesinde nasıl bir yol izlemem gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.
Rıca ederim. Bu konu da var. Listeyi kaydet 😊

Back
X