allerjik öksürüğüm var 10 haftalık hamileyim bebeğim zarar görürmü

sekerciguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
14
0
36
İstanbul
ev akarları küf ve mantarlara karşı allerjim var 8 haftalık hamileyken grip oldum ve allerjim kabardı öksürüyorum sürekli ve korkuyorum bebeğime zarar veriyormuyum benim durumumda olan var mı ne yapmalıyım ama daha önceki deneyimlerimden biliyorum bu öksürüğün önüne geçemiyorum ya kortizon tedavisi almalıyım ki 10 haftalık hamileyim ne yapacağımı şaşırdım doktor kontrolüm 1 hafta sonra korkuyorum

kasıklarımda ve karnımda 4-5 gündür hafif bir ağrı var ağrı girip çıkıyor çocuk yerleşiyor diyorlar doğrumudur ki yoksa öksürdüğüm için mi oluyor bunlar lütfen bişeyler söyleyin

ben de aynı durumdayım 5haftaya girecem daha yeni
öksürürken ciğerlerim patlıyor gibi bebek zarar görmüyordur insallah,ilaç da kullanamıyorum,doktor sadece pastil al dedi :(

bende hamileyim benimde karnım ağrıyor ara ara.doktora sordum normal dedi ondan korkmada.arkadasın faranjıtı vardı 2 ay oksuruğu cektı.bebeğide dogduktan sonra 5 gun hastanede kaldı.doktor faranjıtın olduğu donemde mıkrop almıs demıs.korkutmak istemem ama bir doktora git.en azından bebeğe zarar vermeden kullanabılecegın alerji ilaçları vardır.gecmıs olsun canım.

ben de öksürüyorum
ve alerjiden dolayı hapşuruyorum sürekli
Allah korur bence kızlar kötü düşünmeyin

Teşekkür ederim cevabın için sen kaç haftalık hamilesin doktora gittin mi ne diyor ben cumartesi gidicem gitmeye bile korkuyorum öksürüğümden ötürü kötü birşey duyacağımdan da korkuyorum inşallah bütün umudum onda inşallah rabbim korusun bebişimi cümlemizin bebişini korusun benim öksürüğüm daha önceleri aylarca sürmüştü doktor kortizon tedavisi alman gerek demişti ben almadım bazı allerji ilaçları verdi ama işe yaramadı ben 5-6 ay öksürdüm belki daha da fazla aynısı olur diye ödüm patlıyor :18:dua bekliyorum lütfen bana da dua edin :5:geçsin bu öksürüğüm 4-5 gündür giren ağrıların öksürüğümle ilgisi vardır diye de korkuyorum Allahım bizlere sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi

Teşekkür ederim cevabın için sen kaç haftalık hamilesin doktora gittin mi ne diyor ben cumartesi gidicem gitmeye bile korkuyorum öksürüğümden ötürü kötü birşey duyacağımdan da korkuyorum inşallah bütün umudum onda inşallah rabbim korusun bebişimi cümlemizin bebişini korusun benim öksürüğüm daha önceleri aylarca sürmüştü doktor kortizon tedavisi alman gerek demişti ben almadım bazı allerji ilaçları verdi ama işe yaramadı ben 5-6 ay öksürdüm belki daha da fazla aynısı olur diye ödüm patlıyor :18:dua bekliyorum lütfen bana da dua edin :5:geçsin bu öksürüğüm 4-5 gündür giren ağrıların öksürüğümle ilgisi vardır diye de korkuyorum Allahım bizlere sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi

doktora sordum ben
alerjim var benim dedim
çok hapşuruyorum dedim
ilaç kullanamazsın ilk 3 ay dedi
ama ben çok kötü oluyorum dedim
o da aşırı kötü olmadıkça içme ilacı dedi ve bir ilaç yazdı
zaten öyle hapşurmakla öksürmekle bişey olcak olsaydı ilacını hemen al derdi
demek ki ilaç içmek hapşurmaktan tehlikeli
korkma arkadaşım ben de senle aynı durumdayım (seninki öksürük benimki hapşuruk)

Back
X