- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
siz kargo ile mi gönderip alıyorsunuz nasıl kurallar nerden öğrenebilirimyine arıyorum :)
hadi bayanlar bi yardım edin...
*siyah kadife pantolon-40 beden
*siyah kadife ceket-40 beden
*krem renkli sade üst (boğazlı kazak da olabilir)
*9-10 yaş kot pantolon
*XL veya 42-43 beden erkek gömlek (kravat takılabilen)
evet canım. önce ben alacağım ürünün ücretini satıcının banka hesabına yatırıyorum. o da aldıklarımı bana "alıcı ödemeli" olarak kargoluyor. bir kez de kargo ödüyorum. alan sürekli ödüyor yani :)siz kargo ile mi gönderip alıyorsunuz nasıl kurallar nerden öğrenebilirim
ceket küçükmüş ya tüh. peki pantolonun boyunu ve belini de ölmppantolon basen 102 ceket gogus 92 bel 76 cnm
ceket küçükmüş ya tüh. peki pantolonun boyunu ve belini de ölçmeni isteyebilir miyim sana zahmet?ppantolon basen 102 ceket gogus 92 bel 76 cnm
ceket küçükmüş ya tüh. peki pantolonun boyunu ve belini de ölm
ceket küçükmüş ya tüh. peki pantolonun boyunu ve belini de ölçmeni isteyebilir miyim sana zahmet?
teşekkürler cevabınız içinevet canım. önce ben alacağım ürünün ücretini satıcının banka hesabına yatırıyorum. o da aldıklarımı bana "alıcı ödemeli" olarak kargoluyor. bir kez de kargo ödüyorum. alan sürekli ödüyor yani :)
Kazak güzelmiş cnm. Standart beden mi?
Evet cnmKazak güzelmiş cnm. Standart beden mi?
fiyatı nedir?Evet cnm
10 tl cnmfiyatı nedir?
yine arıyorum :)
hadi bayanlar bi yardım edin...
*siyah kadife pantolon-40 beden
*siyah kadife ceket-40 beden
*krem renkli sade üst (boğazlı kazak da olabilir)
*9-10 yaş kot pantolon
*XL veya 42-43 beden erkek gömlek (kravat takılabilen)
renk tercihim yok canım ya. beden de göbekli birinin giyebileceği büyüklük olsun yeter :)Canım erkek bornozda renk ve beden tercihin nedir
Çok dedin canım ya. 20 olsun alayım.bambu değil canım kadife şal yaka 40tl dedim sen ne düşünüyorsun fiyat için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?