Yatak Odası Dekorasyonu Almak istediğim yatak odası sızce nasıl ????

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Kızlar bu mobılyaları ucuza nerden bulabılırım tam olarak aradıgım yatak odası takımı bu. dolapsız ıstıyorum. sadece resımdekıler olacak. dolabı cocuk odasına yptırmak ıstıyoruz yatk odamızı bogmasın dıye. bu aralar cok merak saldım bu tarza. netten arastırıyorum oyle az kı gorduklerım. hepsi de ucmus durumda fıyat olarak :(((

Eklentiler

• $Hanedan_Country_Yatak_Odasi_Takimi_-_Baloglu_Mobilya_Country_Vintage_-_01_-_UrunNo_060486.webp
    $Hanedan_Country_Yatak_Odasi_Takimi_-_Baloglu_Mobilya_Country_Vintage_-_01_-_UrunNo_060486.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 2.653
yaptırılabilir bence ama çok iyi araştırmak lazım
ayrıca seçtiğin takım olağanüstü, inş senin olur :))

keske benım olsa.... cok sevdım bayıldım bu takıma... evıne moblya yaptıran hanımlardan tavsıyeler beklıyorum.. ozellıkle bu tarza merak salanlar ıcın....

ben de bayılıyorum baloğlunun takımlarına ama evet cok pahalı bildiğim bu tarz ürünler satan birkaç marka var istersen yazarım araştırırsın

merinosa bak tam olarak aynı deyıl ama bu tarz mobilya ben onumuzdekı yaza nasıpse ıstıyorum bu takımı mayıs gıbı filan düşünüyorum bır bak ıstersen fiyatıda 3450 tl ıdı

Canim bu country mobilyalara bende bayiliyorum fakat gel görki fiyatlar cok uçuk ama sebebi şu ki ceviz agacindan yapiliyor olmasi ve ömür boyu garantili olmasi bende cok arastirdim baktim sordum boyle bir takimi 10 bin tl den assaya alama imkanimiz yok malesef... Ama soyle bir imkanimiz var isini duzgun yapan bir mobilyaci bulup bu modelin aynisini ceviz agaci degilde mdf mi deniyor ona bilemiyorum normal mobilyadan yaptirirsak 4 5 bine falan mal edebiliyoruz bunuda bizzat arastirdim bir kac mobilyaciyla gorustum... Eee biz kadinlarada görüntü lazim hem ömür boyu bizimle kalacak olan bir esyadan cok cabuk sikiliriz oyle degilmi :KK49::KK49::KK49:

Back
X