- Konu Sahibi ecrinbulut
Merhaba arkadaşlar.Fazla uzatmadan sıkmadan konuya geleceğim.Ben iki yıl önce 4,5 aylık bir düşük yaptım.Bir müddet sonra yine hamile kalmak için uğraşmaya başladım ki hala da devam ediyorum.Ama daha başarılı olamadım.Eşimde bende o kadar çok istiyoruz ki...Sıkıntıma gelince çalıştığım yerde 4 bayan 1 erkek çalışıyoruz ve hepsinin çocukları var hepsi hemen hemen her gün çocuklarından bahseder buda acıtıyor ama diğeri kadar değil.Bu bayan arkadaşlarımdan birisi yine hamile ve şuanda artık karnı büyümeye başladı. İkimizi görenler önce bana daha çocuk yapıp yapmayacağımı soruyorlar. Bürodaki arkadaşlarla kaç haftalık olduğunu hep birlikte takip ediyorlar isim arıyorlar…Bense çok üzülüyorum belli etmemek içinde hep konu bebek olunca gülümseyerek konuşmaya çalışıyorum arkadaşımı çok ama çok seviyorum ama içim çok fazla acıyor.Kendime bu durumu bir türlü anlatamıyorum.Sizce çok mu abartıyorum yada buna alışabilmemin bir yolu varmı çünkü daha uzunca bir süre bu durum devam edecek ve ben artık işe gelmek bile istemiyorum.