Almak istiyorum....

zor durum ben bile evli olmadığım halde bazen evli arkadşalarımın çocuklarına ilgisini sevgisine hayran kalıyorum imreniyorum normal bu umarım rabbim sanda nasip eder

Bu şekilde düşünmekten kendinizi alamamanız normal aslında.
Özeniyorsunuz iş arkadaşlarınız bebek konusundaki paylaşımlarına.
Ama çocuğunuz olamaması için hiçbir sebep yokmuş,Allah nasip ettiğinde benimde birgün çocuğum olacak diye düşünün.
Yani neden bende onlar gibi bebek sahibi olamıyorum henüz diye düşünmeyin.
Gün gelir sizde bu güzel paylaşımları iş arkadaşlarınızla yaşarsınız inşallah.
Allah'ım size de gönlünüze göre bir evlat nasip etsin en kısa zamanda.

canım kk da senin gibi bebek özledi çeken çok kişi var ,bunlardan biride benim..rabbim büyük ,vakti zamanı gelince o da olur..yeterki sabretmesini bilelim..

canım kk da senin gibi bebek özledi çeken çok kişi var ,bunlardan biride benim..rabbim büyük ,vakti zamanı gelince o da olur..yeterki sabretmesini bilelim..

Evet biliyorum canım.Zaten sabır ve dua etmekten başka elimden bişi gelmiyor.Bunları yazdım diye sabirsız olarak görmeyin beni lütfen eşimle konuşamıyorum çünkü ona bunları anlatsam üzüldüğüm için benden daha fazla üzülür arkadaşlarımlada paylaşamıyorum çünkü arkadaşlarımın hepsi burada samimi olduklarımdan ibaret onlarıda ben üzmek istemiyorum.

olabilir canım zaten kendim için ne zaman dua etsem 10-15 yıl cocuk yapamayanlar için de dua ediyorum.Hatta hiç olmayanlara da Allah'ım sabır versin diye dua ediyorum ama haftanın beş günü 10 saat benim deli gibi özlemini duyduğum ama bir türlü ulaşamadığım bişeyle burun buruna olmak ne biliim işte canımı acıtıyor

canım umarım seni kırmamısımdır eminim rahat umursamaz davransan bebişin kapıyı calıp gelecektir bu sekilde kafanda kurdugun zaman psikolojik olarak olmuodur dr yardımı almayı dene.ben eminim bize buraya hamile oldugun hbri de vereceksin.:teytey:

canım umarım seni kırmamısımdır eminim rahat umursamaz davransan bebişin kapıyı calıp gelecektir bu sekilde kafanda kurdugun zaman psikolojik olarak olmuodur dr yardımı almayı dene.ben eminim bize buraya hamile oldugun hbri de vereceksin.:teytey:

Yok hayatım kırılmadım bazen bende düşünüyorum acaba abartıyormuyum durumu yada acaba kıskançlık mı yapıyorum diye ama bilmiyorum burada daha büyük dertleri olan insanların olduğunu da biliyorum ve bazısı bende şok etkisi yapıyor ne insanlar varmış demekten kendimi alamıyorum çok şükür eşimlede ailesi ilede hiç bir ele avuca gelecek büyük problemim olmadı yani benim derdimde bu hani bazen insanın duyguları mantığının önüne geçer ya işte o durumdayım....

ewet cok haklısın bak bende aslında cok kuruntuluyumdur dediğin gibi burdaki yazılanları okumaktan kocamı melek gibi görmeye basladım bencede halimize bin sükür etmemiz lazım

ewet cok haklısın bak bende aslında cok kuruntuluyumdur dediğin gibi burdaki yazılanları okumaktan kocamı melek gibi görmeye basladım bencede halimize bin sükür etmemiz lazım

Sadece kocam olsa kayınvalidemi bile melek gibi görmeye başladım benopuyorumnanaktan

valla canım bnede aynı şeyi yaşadım ilk düşük yaptım eşimin arkadaşıda yeni hamileydi.teyzemin kızı hamile kaldı hamile birini görmek istemiyodum ama yinede içime ata ata gözaşlarımı tuta tuta gebelikleriyle ilgili konuşuyodum.umursamamaya çalıştım.allahın taktiri bu sonuçta bence stresten olmadı senin bu zamana kadar.başka şeylerle uğraş gez toz.bebeği düşünme bir süre oluruna bırak 1-2 ay içinde gelecektir bebeğin.bende 5 aylık düşük yaptım.işimdende çıkarıldım evde bunalımlı günler geçirdim ama şimdi hamileyim allah sanada en kısa zamanda nasib eder inşallah arkadaşım

valla canım bnede aynı şeyi yaşadım ilk düşük yaptım eşimin arkadaşıda yeni hamileydi.teyzemin kızı hamile kaldı hamile birini görmek istemiyodum ama yinede içime ata ata gözaşlarımı tuta tuta gebelikleriyle ilgili konuşuyodum.umursamamaya çalıştım.allahın taktiri bu sonuçta bence stresten olmadı senin bu zamana kadar.başka şeylerle uğraş gez toz.bebeği düşünme bir süre oluruna bırak 1-2 ay içinde gelecektir bebeğin.bende 5 aylık düşük yaptım.işimdende çıkarıldım evde bunalımlı günler geçirdim ama şimdi hamileyim allah sanada en kısa zamanda nasib eder inşallah arkadaşım

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasib etsin canım.İnşallah dediğin gibi olur.Canım ya düşükten sonra ne kadar zaman içerisinde hamile kaldın.

Yangına körükle gitmek istemem ama bence haklısın Eğer aynı ortamda çalıştığın insanlar senin bu durumunu biliyorlar ve hala konuşuyorlarsa bence hatalılar. Biraz ince düşünmeleri gerek. Ya da ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum. Çok hassas bir konu bebek Yaşamayan bilmez

Yangına körükle gitmek istemem ama bence haklısın Eğer aynı ortamda çalıştığın insanlar senin bu durumunu biliyorlar ve hala konuşuyorlarsa bence hatalılar. Biraz ince düşünmeleri gerek. Ya da ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum. Çok hassas bir konu bebek Yaşamayan bilmez

Canım benim yaşadığım herşeyden buradaki arkadaşlarımın haberleri var.desteklerini de gördüm ama dediğim gibi bilerek yapmıyorlar onlara kesinlikle kızmıyorum sadece kendime kızıyorum daha önce bir sürü problemin üstesinden geldin bunda neden güçlü olamıyorsun diye ama senin dediğin gibi hassas bir konu en zayıf noktam..

üzülme canım ya kıyamam
bende 18 haftalık bi düşük yapmıştım
iş yerindeki arkadaşın hanımıyla aynı zamnada hamile kalmıştık
nerdeyse günelri bile aynıydı
gözümün önünde hergün karnı büyüyordu
hemde ikizleri olcaktı
onu gördükçe sinir oluyordum
neden benim bebeğim öldü diye
doğumunda bebek bakmaya hastaneye gittim
bebekleri görünce başladım ağlamaya
zor geliyor insana koyuyor
birde etrafındakilerin çocuğu olunca
sürekli çoluk çocuktan bahsediliyor
yok şunu yedi bunu yedi
şöyleydi böyleydi
yok doğum anıları. insanın sinirleri bozuluyor
çünkü çocuklu bayanlar bir araya gelince
insan elinde olmadan konuşuyor
yada çocuğunu seviyor.
alışmaktan ve sabretmekten başka yolun yok
eşim düşükten sonra bebek bi müddet istemedi
vücudun toparlansın dedi
çok ağladım neden böyle yapıyorsu diye
ben vücudumun toplanmasını falan istemiyorum
anlıyor musun bebek istiyorum diye bağıra bağıra...
kociş beni teselli etmece
milletin çocuğu gözümün önünde büyümece...
sabır canım sabır..
bizimde bir arkadaşımız var bebeği olmuyor
önceleri dikkat ediyorsun sonra etmiyorsun unutuyorsun
konuşuyoruz öpüyoruz çocukları içi cız ediyordur tabi..
napcan canım muhabbet muhabbeti açınca...
Rabbim tez zamanda sana bir bebek nasip etsin inşallah...

Canım çocuk isteyen bir çok anne kızacak bana biliyorum ama sen de evliliğin 5.ayın da hamile kalsaydın benim gibi düşünürdün.Hamile kalmak maharet değil sonrası önemli..Eşime şimdi diyorum ki bilseydim böyle olacağını 2,3 hapı birden içerdim..Hiç dert etme gerçekten bak ilerde hamile olduğun da umarım bu yazı gelir aklına .Şimdi karnımda ki çatlaklara bakınca bende bekar kızlara imreniyorum artık....Benim ki garip bi yorum oldu ama .Ne olur bunun için üzme kendini...Geç olsun güç olmasın...

kendını strese sokuyorsun, hiç iyi birşey degıl bebek duşunuyorsanız. stresten uzaklaşmaya çalış tatlım.

Ben şahsen çocuğu olup veya o anda hamile olup,arkadaşına akrabasına yakınına vs . -ee hani sen ne zaman hamile kalacaksın?? gibisinden soru soran insanların çok kıt zekalı olduklarını düşünüyorum..Neticede kimse kimsenin özelini bilemez maddi durumları elvermiyor olabilir denemiş başarılı olamamış olabilirler arkadaşımızın ki gibi üzücü bir durum olan düşük yaşanmış olabilir,veya kişisel olarak buna hazır olmayabilir veya hayat boyu bile çocuk düşünmüyor olabilir.Bu kişinin kendi bileceği iştir ve her evlenen kadına hamile kalması beklentisiyle yaklaşılamaz ayrıca sebeplerini de herkese açıklaması beklenemez biraz ince düşünceli olmalıyız toplumca bence..
Ecrinbulut çok üzücü bir durum yaşamışsın ve bu durumun yaralarını sarmaya çalışırken kimseye kendi özel hayatına ilişkin hesap vermek veya onlardan çekinmek ezik durmak falan durumunda değilsin lütfen biraz kendi sağlığını düşün,senin psikolojin sağlıklı olmazsa bunun sadece sana zararı olur bunu unutma.Umudunu da kaybetme lütfen kendini tamamen güçlü hissettiğin bir anda mutlu haberi alacağını düşünüyorum.ıyi düşünmen dileğiyle canım.

Bir kez hamile kalmışsın zaten,demekki yeniden olabilirsin..
Çok üzerine gitme,kendini strese sokma..
Ya senelerce uğraşıpta hamile kalamasaydın..Ya bir de bunu düşün..
Rahat ol ki,bebiş te senin karnına hooop diye gelsin..:CüvCüv:
Olur olur merak etme...

2004 yılında birtanecik badem gözlümle evlendim
kısa bir süre sonra hamile kaldım
çokkk isteyerek
bebeğimizin giysileri ismi evlenmeden hazırdı
sandımki benden başka kimse hamile kalamaz
o kadar özel bir histi
bu 6.haftanın sonunda bir gece gelen ani bir sancı ile bitti
bekledim bir süre
sabırsızlandım hiç geçmedi o 6 ay
yine hamileydim
ama bu sefer daha ürkek daha korkaktım
çünkü bir kere ellerimin arasından kayıp gitmişti
gözü gibi baktı bana badem gözlüm ama
oda kuş olup uçtu ellerimden 10.haftanın sonunda yıl 2005 in sonuydu
geçen yılda rüya gibi geldi ve gitti 8 haftanın sonunda..
bizden önce evlenenler sonra evlenenler herkes baba anne oldu
ama biz bekliyoruz bebeğimiz olsun diye
artık tedaviye girmemide istemiyor badem gözlüm
her tedavi beni üzüyor diye
çok üzüldüm çokkkk
birinin bebeğini sevsem diyeceklerki aaa ne kadar hevesli nazar eder
sevmesem kıskançlığından bakmadı bile.
ama şunu öğrendim ben
ben şanslıydım çoğu anneden eşten
çünkü benim eşim gerçekten beni çok seviyır
ben elimdekilerle yetinmeyi öğrendim
kendi kendimi rahatlatmayı