almaktan ok korkuyorum!

loneliness_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
146
0
96
36
Kayseri
merhaba arkadaşlar benim bi derdim var sizinle paylaşmak biraz da olsun rahatlamak ve bi çözüm bulmak istedim.
ben 22 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım daha önce çok yerde ve sektörde çalıştım.marketlerde özel bi sektörde tekstil mağazalarında ve çok yerde çalıştım.bazı yerler sigortamı yapmadı bazıları aylarca maaşımı vermedi beni en fazla üzüp yıpratansa taciz olayları oldu.son çalıştığım yerde sözlü tacize uğruyordum patronum tarafından. 1 yıldan fazla zorda olsa çalıştım sonra vertigo hastalalığına yakalandım sitresten dolayı ve ilaç tedavisiyle atlattım şimdi çalışmaya korkuyorum özel sektörlerde.

kayseride ikamet ediyorum ve evlere temizliğe gitmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

temizlik dışında bebek bakabilirsin yada yaşlı bi bayana yardım edersin

bu tarz işler de olabilir en azından daha güvende olursun

evet bencede bebek bakicisi ana okularda aliyorlar bir sorsan yada hasta bakicisi alisverislere yardim es dost akrabalarina sorabilirsin cevrene belki onlar biliyordur yardimci olurlar sana...
yada ana okullarina git sor, sormakda fayda var hicbirsey kaybetmezzsin.. basarilar

bütün çevrem biliyor ama şimdiye kadar hiç bir yer bulamadık halk eğitim merkezlerinede numaramı ve form bıraktım ama yinede bişey bulamadık.evet çocukda bakabilirim yadaa yaşlı birinede bütün kayserlilerden ve kayserde tanıdığı olanlardan yardım diliyorum.teşekkürler.

şansın bol olsun.. dilerim gönlüne göre bir işe kavuşursun kısa zamanda..

şerefsizler yaa bu erkek milleti varyaaa.... insan namusuyla bile çalışamıyor, bukadar arsızlık, doyumsuzluk, adilik, şerefsizlik olurmuu yaa .. Allah hepsinin belasını versin... :oklava:
İş işi şans işi inşanlah şansın yaver gider canım...:Saruboceq:

seni anlıyorum geçmiş olsun ,

artık erkeklerin dürüstünü saygılısını bulmak .çok zor özel sektörde

ama çalışmak istemeni olumlu buluyorum herşeye rağmen bir çözüm bulma çabasındasın

bu alkışlanır bir bayan olarak işhayatı türkiyede gerçekten çok zor acaip haksızlıklara uğruyorsunuz

ve bayanı destekleyen pek kuruluş varmı bu yönde açıkca bilmiyorum

ama umarım bizim kızların yolu açık olur iş hayatında çok ta karamsar olmak istemiyorum kaydirigubbakcemile5

temizliğe gitsende birinin evinde yada kendi evinde çocuk bakacak olsanda bu tarz olaylar başına gelecekse geliyor inan..
yeterki karşındaki insan kötü ahlaklı olmasın...
dilerim huzurlu çalışıp emeğini alabileceğin bir işi en yakın zamanda bulursun canım.

Allah yarsımcın olsun canım çok zor böyle şeyler bende iş stresinden saç kaybı yaşıyorum fisfisfis

seni çok iyi anlıyorum bende beş aydır işsizim çalmadık kapı bırakmadım ama yoook yokk.eskiden iki yere başvursam biri kesin arardı şimdi ne değişti anlamıyorum gerçi o kadar çok insan işsiz ve iş arıyorki bende senin gibi düşünüp çocuk bakayım bari diyorum en iyi yaptığım iş bu oğlumu çok iyi yetiştirdiğimi söyler çevremdeki herkes:emir_bebek:gönlüne göre bir iş bulursun inşallah

çok zor iş yerinde yaşanan bu tür olumsuzluklar malesef insanı korkutuyor...
ama ne tür işde çalışırsan çalış ister özel sektör ister devlet de..ya da çocuk veya temzilik işlerinde
hayırlı insanlarla karşılaşmak önemli olan kötü niyetli kişi her yerde çıkabilir...her ortamda...
ama sırf bu korkularlada yaşayamazsınız ...başda kendinize olan güveninizi kazanarak ve aklınıza kötü şeyler getirmeyerek başlangıç yapın...
boşverin geçmişi....gönlünüze göre olsun herşey...

çok zor bir durum.. iş yerinde yaşanan bu tür olumsuzluklar malesef insanı korkutuyor...
ama ne tür işde çalışırsan çalış ister özel sektör ister devlet de..ya da çocuk veya temzilik işlerinde
hayırlı insanlarla karşılaşmak önemli olan kötü niyetli kişi her yerde çıkabilir...her ortamda...
ama sırf bu korkularlada yaşayamazsınız ...başda kendinize olan güveninizi kazanarak ve aklınıza kötü şeyler getirmeyerek başlangıç yapın...
gönlünüze göre olsun herşey...

taciz olayları varos yerlerde bilinmedik abuk sabuk iş yerlerinde cok olur ama seckin düzgün yerlere basvurursanız böle bşile karsılasıcanızı sanmıyorumm

internetten veya gazeteden ilan versen,evde çocuk bakarım diye,kayseride olduğunu belirt birde tel numaranı yazsan olur.
En kısa zamanda seveceğin bi işi bulman dileğiyle.yerimseniben

belediye ile de görüş canım .iş aradığını orayada bildir. ve hastanelere.. hasta bakıcılığı yapabilirm diye. ve dr. muayenehanelerine de bir bak. belki sekreter temizlik sorumlusu yada çocuk bakıcısı arayan tanıdıkları vardır. umarım en yakın zamanda iyi bir iş bulursun.

Back
X