Almalı mı beklemeli mi yol araç &yol sorunu

Şöyle ki yine belli borçlar bitiyor şubatta artıya geçiyor eşimin maaşından zaten kalacak tüm giderleri çıkınca .
sadece benimkinin tamamı gidecek ama yol sorun olmaktan çıkacak hiç olmazsa
Hayırlı olsun işe yenimi başladınız aralık ayında yani eğer öyleyse şubatta kredi çekemezsiniz haziran gibi kredi hakkınız olur,6 ay sigortalı işte çalışma şartı var.

Bence de araba mantikli. Ama 10 bin lira kredi cekerek mi alacaksiniz? Suan borc olduguna gore birikim yok diye dusunuyorum. Nasil olacak ki bu is?

Hayırlı olsun işe yenimi başladınız aralık ayında yani eğer öyleyse şubatta kredi çekemezsiniz haziran gibi kredi hakkınız olur,6 ay sigortalı işte çalışma şartı var.
Teşekkür ederim inş mesleğimi de icra ederim en yakın zamanda ..Yok onda sıkıntı yok eşim çekecek kendi üzerime değil

Bu arada başlangıç için uygın araç bakıyorum ayağımı yerden kessin yeter hesabı
Benim takıldığım tek nokta bu oldu.
ASLA Ayagımı yerden kessin düşüncesine kapılıp yanılgıya düşmeyin!
Ucuz aldıgınız araba size çok pahalıya patlar.
Eşimde aynı yanılgıya düşüp, skoda aldı ve biz onu satana kadar Ak ile Karayı seçtik.Müşteri bulamayıp ayda 500tl taksitle sattık.Daha bir de üstüne arabaya yaptıgımız bir ton masraf da çabası:halay:
2015 yılın'da Ehliyete yazıldım ve kazanır kazanmaz hemen araba almak için,sahibinden araç bakıyordum. Dediğin gibi ucuz yollu arabalara bakıyordum.Acemiyim vura vura ögrenirim. acemiliğimi o arabada atarım dedim. Ablam ''Kardelen ASLA ucuz alma.Pahalı olsun.Araban Kaliteli olsun ki, arabayı vurmamak için daha çok dikkat edip daha usta şöför olursun.Ucuz araba çok masraf yer '' Dedi. Ben Ablamın dediğini yaptım ve ELHAMDÜLİLLAH Bu seneye kadar 2 yıldır tek vukuatım olmadan aracımı kullandım (Bu sene Nazara geldim. Arabayı bir vurdum tam vurdum:KK45:)
Bu arada Araç alıcaksanız birikim yapmayı düşünmeyin derim.
Araç demek para yeme makinesi demektir. Vergiydi sigortaydı yakıtıydı yedek parça parası vs. derken bayagı yüklü bir meblağa çıkıyor ortaya.

Back
X