Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesinde tp Bebek yaptranlar

Tedavim başladı uzun protokolle yine 22 Mayıs lucrine başladım 29 Mayis adet gördüm 1 haz puregona başladım 10.haz opu gercklesti 13 haz 3 tane 8-9-10hucreli koyuldu ve sukurki gebelik oluştu
bu denemeden önce ben Şubat'ta gittim mustfa bey spor önerdi bana yasım 22 boy 170 kilo 49 idi haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness hergüne 3 saat yuuyus yaptım 4 kilo aldım Mayıs basında Mustafa by akupunkur yaptiralim sana ddi benim strsime çok iyi geldi Mayıs basında aku.başladık
bu işlem dondurulmuş spermle oldu transferi Ali bey yaptı transfer gunü hastanede kaldım evim 1.5saat mesafede boyle iste kıslar darısı sizlein basına
bu d

arkadaşlar bende umut tüp bebekte yaptırdım bildiğiniz üzre orasıda bahçeci kliniğinin bir kolu ve maddi açıdan içlerinde en uygun olanı ilk denememde hamile kaldım yavrularımın yolunu gözlüyorum şuanda ama kalamasaydım yine umutu tercih ederdim çünkü gidince sizlerde göreceksinizki ekip son derece tecrübeli ve sizin isteklerinize cevap verici nitelikte umarım yardımcı olabilmişimdir Rabbim hepinize en kısa zamanda bebişlerini verir inşallah

Tedavim başladı uzun protokolle yine 22 Mayıs lucrine başladım 29 Mayis adet gördüm 1 haz puregona başladım 10.haz opu gercklesti 13 haz 3 tane 8-9-10hucreli koyuldu ve sukurki gebelik oluştu
bu denemeden önce ben Şubat'ta gittim mustfa bey spor önerdi bana yasım 22 boy 170 kilo 49 idi haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness hergüne 3 saat yuuyus yaptım 4 kilo aldım Mayıs basında Mustafa by akupunkur yaptiralim sana ddi benim strsime çok iyi geldi Mayıs basında aku.başladık
bu işlem dondurulmuş spermle oldu transferi Ali bey yaptı transfer gunü hastanede kaldım evim 1.5saat mesafede boyle iste kıslar darısı sizlein basına
bu d

sana kilo al mı dediler gülencim bende 1,73 boy 48 kiloyum bana hiç bu konuda bişi söylemediler açıkçası ekstra hiç bişey yapmıyorum normal hayatıma devvam ediyorum bitek protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum 23 yaşındayım bende ohss oldu bende dondurulmuşlarla inşallah bu ay yapıcaklar iyileşirsem transferimi ve ben opudan beri daaha kendimi yeni toparladım 3 gündür filan dışarı çıkıyorum 1,5 hafta oldu opum spor filan hak getire anca evden çıkıyorum bu ara

bu d

senın kac tanesı tuttu...

SINEMIS....e
Ben de Izmir de 3 denedikten sonra Istanbul a yoneldim cok arastirdim.Sen Izmir de nerede yaptirdin.Ben Istanbul da yanlis yer tespiti yaptim.Bizdeki sorun da ayni .Tecrubelerime dayanarak soyluyorum Istanbul da senin gidebilecegin iki yer var.Bir tanesi daha ucuz ama biraz daha kalabalik ve hangi dr, denk gelirse o bakiyor sana.Bu anlamda iyi degil.Ama fiyat konusunda biraz daha kendimi zorlayayim da en iyisinde tedavi goreyim diyorsan gidecegin yer Bruksel Kadin Sagligi.Yani Yucel Karaman.Cunku bu tur sperm problemi olanlarda dogru sperm kullanilmadigi icin negatif sonuc aliyorlar hastalar.Normal bir merkez Alman ve uzantilari da dahil buna klasik mikroskop kullaniyor.Bu ikroskoplar 200 kat buyutuyor.IMCI denilen mikroskop ise 8000 kat buyutuyor spermi.Dolayisiyla yanlis sperm secme sanslari azaliyor.Ben bunu ogrenene kadar 6 mikro yasadim.Kanalimin birini tikadilar birini aldilar.Iki histeroskopi bir laporoskopi 2 rahim filmi cektiler yapmadiklarini birakmadilar halbuki ellerindeki teknik benim gibi hastalar icin yetersiz.Sonuc olumsuz oldkca ellerindeki teknoloji sinirli.Habire ooperasyon yapip durdular beni sakat ettiler.Bu kadar islemden sonra maddi manevi toparlanabilirsem benim de yapacagim sey bu.

SINEMIS....e
Ben de Izmir de 3 denedikten sonra Istanbul a yoneldim cok arastirdim.Sen Izmir de nerede yaptirdin.Ben Istanbul da yanlis yer tespiti yaptim.Bizdeki sorun da ayni .Tecrubelerime dayanarak soyluyorum Istanbul da senin gidebilecegin iki yer var.Bir tanesi daha ucuz ama biraz daha kalabalik ve hangi dr, denk gelirse o bakiyor sana.Bu anlamda iyi degil.Ama fiyat konusunda biraz daha kendimi zorlayayim da en iyisinde tedavi goreyim diyorsan gidecegin yer Bruksel Kadin Sagligi.Yani Yucel Karaman.Cunku bu tur sperm problemi olanlarda dogru sperm kullanilmadigi icin negatif sonuc aliyorlar hastalar.Normal bir merkez Alman ve uzantilari da dahil buna klasik mikroskop kullaniyor.Bu ikroskoplar 200 kat buyutuyor.IMCI denilen mikroskop ise 8000 kat buyutuyor spermi.Dolayisiyla yanlis sperm secme sanslari azaliyor.Ben bunu ogrenene kadar 6 mikro yasadim.Kanalimin birini tikadilar birini aldilar.Iki histeroskopi bir laporoskopi 2 rahim filmi cektiler yapmadiklarini birakmadilar halbuki ellerindeki teknik benim gibi hastalar icin yetersiz.Sonuc olumsuz oldkca ellerindeki teknoloji sinirli.Habire ooperasyon yapip durdular beni sakat ettiler.Bu kadar islemden sonra maddi manevi toparlanabilirsem benim de yapacagim sey bu.[/QUOTE

Okadar araştırma yaptım ama brüksel pek duymadım bende tam tersi alman hastanesinin bu işlemde iyi olduğunu duydum ve dünyada 5 üniteden birtanesi diyorlar fakat ssk geçmediği için farklı bir hastaneye yöneldim sanırım uzantısı olan ve onun kadar iyi olan bir hastane umut tüp bebek merkezi kafam karıştııı araştırmaya devamfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Kotu degil Alman Hastanesinin ama Eger sperm problemi varsasekil bozuklugu sayi hareket vs.o zaman mikroskoplari yetersiz kesinlikle.Tese ameliyatiyla sperm bulunanlarda da iyiler ama bizim gibi sperm problemi var ama ameliyatsiz sperm bulunanlarda IMCI teknikleri oladigi icin yetersizler.Bu IMCIden almayi kendileri de programlarina koymuslar ama henuz almadilar.Ben direkt yasadiklarimi anlatiyorum.Ben gittigimde bu merkeze bana bir kere sans ver tamam dendi olmadi.Bir sans daha ver lapo yapayim olacak dendi lapo yapildiginda da problem goruldu dendi sonra yine yapildi 6. deneme olmadi yine.bu sefer bize iki sans daha ver diyorlar.Hadi ver verebilirsen

Sanırım burda alman hastanesine giden yok neyse valla ben alman hastanesine cumartesi günü Dr.Halit bey ile görüşmeye gitdim ve çok memnun kaldım halit bey çok sıcak kanlı ve gercekten işini iyi yapan bir dr. benziyor umarım bu sefer herşer yolunda gider

Son düzenleme:
slm arkadaslar
haziranda alman hastanesinde tedavi gordum sonuc malesef tutmasada ben cok memnun kaldim drum ulun beydi, aralikta dondurulmus embriyolarimi deneyecem.
biz 2350 euro odedik, ilaclar haric

nurayse bende eylül başında halit bey e gidicem sadece tlf da görüştük senin sorun neydi bizde morfoloji bozuk nasıl bir hastane ben izmir deyim görmedim ama nedense oraya gitmeye karar verdim

ilk olarak muayene ücreti almıyorlar işlem ücreti olarakta 2350€ alıyorlar ve bu ücrete yumurta toplama işlemindeki anestezi ve eğer herşey yolunda giderse embriyolarımın dondurulması ve iki yıl boyunca saklanması bu çok iyi çünkü daha önce tedavi gördüğüm merkezlerde bunlar hep artı ücretti diğer tedavi gördüğüm merkezler hep 2-3 milyar deyip sonra çok büyük paralar çıkartdılar bu sefer daha dikatli olmaya çalışıyorum ayrıca merkezin başarı oranıda çok iyi boşu boşuna zaman kaybetip yıpranmışım Dr.Halit bey tahliller istedi sonuçlara göre tedaviye başlayacağız .kısacası ben çok memnun kaldıma.s

slm arkadaslar
haziranda alman hastanesinde tedavi gordum sonuc malesef tutmasada ben cok memnun kaldim drum ulun beydi, aralikta dondurulmus embriyolarimi deneyecem.
biz 2350 euro odedik, ilaclar haric

inşallah dondurulmuşlarla tutar sizin problem neydi

Back
X