Alman hastanesinde tüp bebege baslayacagım ama........

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
86
48
Hatay
Arkadaşlar alman hastanesine gittim. drum halit bey beni muayene ettikten sonra diyetisyen murat berksoya gönderdi kilom oldugu için değil.neyse bana dünyanın ilacını yazdı yok köpek balığı kıkırdağı tozunun hapı,kantoron hapı,balık yağı hapı daha birsürü şey.ARKADAŞLAR SİZDE BUNLARDAN KULLANDINIZMI?

Kilolu değilseniz niye diyetisyene gönderdiki başka bir problem mi var acaba?Benim dr.da Halit beydi ama böyle şeyler kullanmadım.

bende de çikolata kisti vardı.iki kere ameliyat oldum.bir dönem çok araştırmıştım bu saydığınız ilaçlar endometriyozise iyi geldiği söylenen ilaçlar.mesela kıkırdak tümörlerin gelişimini durduruyor.endometriyozisler de aslında tümör sınıfında kist değil.omega 3 ün de iyi geldiğini biliyorum.bu sebepten vermişlerdir.

betonya ben bahsettiğin diyetisyeni başka sitelerden tanıyorum....
özel bir hastanede tedavi oluyorsun sonuçta.bence bunları neden kullanmanı istediğini sorsan dr un cevaplardı....neden dr a sormadın?
bak kendi kendine stres yapmışsın ve tedavinin çok başındasın.....
merak ettiğiniz herşeyi dr a sorun....içiniz rahat etsin......

bende orada tedavi oldum ama ben klnikteydim benim size önerim almandan kurtulup özel kliniğe gitmeniz ilgi alaka almanda yok

gülencim bahçeci kliniğini önermiş ben de ilk orada olmuşum tedavi. ben almandan toptan kurtulup labaratuar ilgi alaka ve bilgi için memoriala geçin diyorum

deniz bende sonkini memorilde olmuştum.. canım senin doktorun kim..

deniz bende sonkini memorilde olmuştum.. canım senin doktorun kim..

ben güvenç beye ve hale hanıma gittim ama fiyatı bir türlü denkleştirip başlayamadık. ama çok beğendim ilkini keşke burada ypsaymışım dedim üstelik almandan da biraz daha ucuz. şimdi medicana çamlıcadayım ömer faruk vanlıoğlunda. ücreti daha iyiydi doktorun bilgi ve tecrübesine de güvendim. transfer yapıldı sonuç ne olursa olsun ondan da çok memnunum.

hale hanım bana da girmişti ..ama benim doktorum semra kahramandı..canım inşalllah pozitif sonuç alaırsın..kimbilir belki bende doktorumu değiştirebilirim..canım sana ne kadara yaptılar..

hale hanım bana da girmişti ..ama benim doktorum semra kahramandı..canım inşalllah pozitif sonuç alaırsın..kimbilir belki bende doktorumu değiştirebilirim..canım sana ne kadara yaptılar..

medicana da pazarlıkla 2600 artı ilaçlar o da 1800 falan tuttu.bana 450 iu dan 11 gün iğne kullanıldı. menagon oldum. memorial gonalf ile çalışıyor. bna hep 450 gonalf + 75 menagon planlamışlardı. memorial çidere üye olursan 1650 eur ama ilaçlar da en az 3500 tutardı. yani toplam 7500 den az ödemezdim. medicana çamlıca eve çok uzaktı çok sık gittim yordu ama değdi.

FUSFUSU cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.bende 1 kez laparoskopi oldum arkadaşım ama sürekli üreyip büyüyolar içmediğim,denemediğim bitkisel kür ,ot kalmadı ama hepsi boş.umarım 4üncü denememde bu içtiğim ilaçların faydasını görürüm.

cevabın için sağol arkadaşım.bende bir kez laparoskopi oldum ama sürekli tekrar eden bir hastalık bu.içmediğim,denemediğim bitki,macun vs. kalmamıştır ama hepsi boş.umarım bu 4üncü denememde bu ilaçlardan fayda görürüm.

ya sordum tabiki çikolata kistlerimden ve geçirmiş oldugum ameliyattan sonra yumurtalıklarımın zayıflamasından dolayıymış.fakat benim anlamadığım benim durumumda olupta bu hastaneye giden arkadaslara boyle bısey verılmemış beim merak etiğim niye ben?

betonya bende murat beyin hastasıyım.
o gerçekten çok iyi bi doktordur.
dediğin köpek balığı kıkırdağın bende kullandım.
sana verdiklerinin bi çoğu vitamin.murat bey tedavi öncesi vücudumuzu hazırlıyo.bi çok merkezde bu yapılmıyo malesef.ama önemi son yıllarda anlaşılıyo bunun.
sadece hamile kalmak yetmiyo çünkü sağlıklı bir bedende taşıyacağız yavrularımızı inşallah.

inşallah hayırlı olur tedavin.

umarım seninde tedavin hayırlı olur ELıFıM.bana diyet proğramıda verdi ama ben onu yapamıyorum işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…