• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesine gitmeye karar veren arkadaşlar gelin burda buluşalım

ben alman hastanesine değil ama onu kolu olan umut tüp bebekmerekezine gitmeye karar verdim ama henüz randevu almadım

Bende istiyorum ama ben silivride oturuyorum arkadaşlar ayrıca çalışıyorum.napıcam bir akıl verin bana........

a.sarkadaşım öncelikle sanırım ön görüşme için randevu alıyorsun ben hem almanı hemde umut tüp bebek merekezini aradım son karar olarak umut tüp bebek merkezinde karar kıldım çünkü umut tüp bebek merkezinde SSK gecerli alman hastanesinde gecerli değil ama bildiğim kadarıyla ön görüşmeden sonra tedavi belirleniyor adet 2 günü tedaviye başlanıyormuş önce takip sonra yumurta toplama ve transfer işlemiyle son buluyormuş
takiplerde hergün hastaneye gitmemize gerek yokmuş toplamda 3 yada 4 kere gidiliyormuş aman aman bende ne çok şey öğrenmişim .........En önemlisi öngörüşmelerde para talep etmiyorlar ve muayenede yapıyorlarmış.
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

Katılımda bulunan arkadaşlara çok teşekürler
Cumartesi günü Alman hastanesinden halit beyden randevu aldım bazı arkadaşlarım alman hastanesinde tedavi görmüşlerdi onlar alman iyi bir hastane olduğunu söylemişledi gidip göreceğiz.

Son düzenleme:
Yeniden merhaba akadaşlar ben alman hastanesi tüp bebek servisinde tedavimi yaptırıyorum çok zorlu bir sürec ama inanın alman hastanesinin çalışanlarıı ve doktorum bu zorlu sürçte bana çok yardımcı oluyorlar doktorum halit fırat erden
Halit beye görüşmeye gitdiğimde bana O kadar açıklayacı cevaplar verdiki kafamda oluşabilcek bütün soru işaretlerini giderdi önce benden bir takıp horman testleri istedi sonrada HSG istedi sonuçlara göre amlyt olmam gerektiğine karar verdi hemen amlyt gerçekleştirdi ve bu güne kadar kimsenin tespit edemediği sorunu çözdü izleyen adet döneminde tedaviye başladık ve yumurta toplama işlemi gerçekleşti yumurtalarım toplandı ve donduruldu ha bu arada dondurma ücreti almadılar tekrar yumurtlama takibi yapılacak herkese kesinlikle alman hastanesi ve halit bey öneririmsositososito

selam nurayse ne ameliyatı oldun bi de sadece yumurta dondurulabiliyor mu ben bilmiyorum ameliyatı halit bey mi yaptı

selam nurayse ne ameliyatı oldun bi de sadece yumurta dondurulabiliyor mu ben bilmiyorum ameliyatı halit bey mi yaptı

embriyolarım donduruldu laparoskopi amly oldum evet amlyt halit bey yaptı valla ben halit beye çok güveniyorum çok iyi bir doktor.......

sinemiskan sen nerde tedavi görüyorsun

meraba arkadaşlar alman hastanesi ile ilgili biraz konuşmak istiyorum eşim azospermdi çok hast araştırdık falan filan sonuçta almanda karar kıldık daha önce yapılan spermiogramlarda başka hastanelerde değer hep 0 çıktı almana gittik ve buarada bazı takviye bişiler kullandık almanda yapılan ilk spermiogramda 50000 sperm bulundu he buarada bende pco olayı vardı başladık tedaviye bana başta fiyat verdiler ve inanın verdikleri fiyattan az tutuyo çok tutmuyo kesinlikle ve en önemlisi kazıklamaya çalışmıolar bazı tahliller için bile burda yaptırmana gerek yok çok tutur ssk lı bi yerde yaptır dediler eşime tese yapılma ihtimali vardı ki bu konuda bizi yanıltıp bu ameliyatıda yapabilirlerdi ama her spermiogramda çıkan spermleri dondurma iişlemine gittiler hiç bi zaman en ufak bi soru işareti oluştrmadılar kafamda ki ççok araştırma yapıp tam donanımlı gitmiştim 2 blast transferi yapıldı ve ilk denemede sonuç pozitif Allahımın izniyle şuan 8 haftalık gebeyim ve takibe de oraya gidiyorum herkeze de Alman hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum Allahım hem maddi hem manevi herkeze kolaylık versin

meraba arkadaşlar alman hastanesi ile ilgili biraz konuşmak istiyorum eşim azospermdi çok hast araştırdık falan filan sonuçta almanda karar kıldık daha önce yapılan spermiogramlarda başka hastanelerde değer hep 0 çıktı almana gittik ve buarada bazı takviye bişiler kullandık almanda yapılan ilk spermiogramda 50000 sperm bulundu he buarada bende pco olayı vardı başladık tedaviye bana başta fiyat verdiler ve inanın verdikleri fiyattan az tutuyo çok tutmuyo kesinlikle ve en önemlisi kazıklamaya çalışmıolar bazı tahliller için bile burda yaptırmana gerek yok çok tutur ssk lı bi yerde yaptır dediler eşime tese yapılma ihtimali vardı ki bu konuda bizi yanıltıp bu ameliyatıda yapabilirlerdi ama her spermiogramda çıkan spermleri dondurma iişlemine gittiler hiç bi zaman en ufak bi soru işareti oluştrmadılar kafamda ki ççok araştırma yapıp tam donanımlı gitmiştim 2 blast transferi yapıldı ve ilk denemede sonuç pozitif Allahımın izniyle şuan 8 haftalık gebeyim ve takibe de oraya gidiyorum herkeze de Alman hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum Allahım hem maddi hem manevi herkeze kolaylık versin

canım öncelikle bebeğin için seni tebrik ediyorum inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla
doktorunun adı ne ve toplamda tüp bebek ne kadara maal oldu ?ilaçlar ne kadar ve tedavi,rapor kullandın mı ilaçlar için , bende ilkbaharda gidicem para toparlayabilirsem inşallah.
bilgi verirsen çok sevinirim.
teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bende Prof Dr.Mustafa BAHCECİ ile tedaviye başlayacağım tedavi öncesi yapılması gerekn bir operasyon olduğundan tedaviye hemen başlayamadım

İlk Görüşmeyi yaptığımdan itiberen bahceci ekibinden çok memnun kaldım

işlem ücretleri 2.350€+kan tahlilleri+ilaçlar

yanlız 2.350€ içinde Embriyo dondurmak ve saklatmakta dahilmiş

Back
X