Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam nurayse ne ameliyatı oldun bi de sadece yumurta dondurulabiliyor mu ben bilmiyorum ameliyatı halit bey mi yaptı
meraba arkadaşlar alman hastanesi ile ilgili biraz konuşmak istiyorum eşim azospermdi çok hast araştırdık falan filan sonuçta almanda karar kıldık daha önce yapılan spermiogramlarda başka hastanelerde değer hep 0 çıktı almana gittik ve buarada bazı takviye bişiler kullandık almanda yapılan ilk spermiogramda 50000 sperm bulundu he buarada bende pco olayı vardı başladık tedaviye bana başta fiyat verdiler ve inanın verdikleri fiyattan az tutuyo çok tutmuyo kesinlikle ve en önemlisi kazıklamaya çalışmıolar bazı tahliller için bile burda yaptırmana gerek yok çok tutur ssk lı bi yerde yaptır dediler eşime tese yapılma ihtimali vardı ki bu konuda bizi yanıltıp bu ameliyatıda yapabilirlerdi ama her spermiogramda çıkan spermleri dondurma iişlemine gittiler hiç bi zaman en ufak bi soru işareti oluştrmadılar kafamda ki ççok araştırma yapıp tam donanımlı gitmiştim 2 blast transferi yapıldı ve ilk denemede sonuç pozitif Allahımın izniyle şuan 8 haftalık gebeyim ve takibe de oraya gidiyorum herkeze de Alman hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum Allahım hem maddi hem manevi herkeze kolaylık versin