• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman hastenesi bahçeci kliniği

canım bahçeci kliniğinde zatenn rapor karşılanmıyorrr.....
eşim yeni telle görüştüüü fiyat 7500 muşşş fakat eşim pazarlıklaa 6700'e indirmiş.....fiyat bize çook pahalı geldii onun için gitmedik görüşmeye...hakkında hayırlısı olsunn....

2350 Euro ilk deneme ucreti ben ilk ve ikinci denemeyi orda yaptım ikinci denemede Allah'a çok şükür oglusuma hamile kaldım eğer maddi imkan yoksa bya ağır geliyorsa Umut tüp bebek var ilcLa dahil orda fiyTlar

ya ilaç dahil dgildir sonuçta ben ikinci denemede 800. Liralık ilaç kullandım Adil değil bence yanlışlık var ya da prosedür değişti ama en gebeligimide orda takip ettiriyorum duyarsın

valla gülencimm eşime telefonda öle sölemişlerr....bizimde raporumuz varr eşim onuda söleyincee umutu önermişlerr...ama umut nerdee bahçeci kliniği nerdee arada köprü var yahu....ama belkide gidince daha düşük fiyat verirler onuda bilemem....

ayrıca arkadaşlarr umut tüpü merak edersenizz oranında fiyatıı ilaçlar dahilll 4500 fakat kadıköydee....elimi bükenn anadolu yakasında olması.....

Yok ya onları. nlasmali eczanesi var ialclari ordan alırlar size verirler gidersekizde siz taksim Aykut eczanaesinden alın oldukça indirim yapiyolar iğnelerde valla bana çok yardım ettiler a
a benim iki deneme 24milyar tuttu ama bizim ekstra esimin mikrotese ameliyatı akupuntur psikolog ve besnlenme uzmanida vardı oğa amma para kazandirmisiz adamlara

bizde bahçecide yaptırdık kızlar 2350 euro ilaç hariç verdik ayriyeten bahçecide günlük e2 testlerinide ücretli yaptırıyosunuz 6 ay önce 42 tl idi test başı günlük veriyoduk almanda verilmiyomuş bu ücret

Yok ben ilkini almandaki bahcecideyim yaptırdım ordada e2 için ücret aldılar

tese hariçç ilk denemede ne kadar verdinn peki gülencimm??

canım 2350 euro tedavi masrafı + kadının durumuna bağlı değişebilen yaklaşık 2000 tl ilaç+ akupunktur 100tl(isteğe bağlı)ilk görüşmede var tabi kadın doğumcu ve ürolog görüyo 200+150 de ikisi toplamda 8000 tl gibi bişey tabi dışardan gelenler yol kalacak yer gibi durumlarıda hesaba katıpta gelsinler
bide ayrıca zaten var alman ve bahçecide tüp bebek yaptıranlar topiği ordan herşeyi daha detaylı inceleyebilirsiniz doktorlar hakkında hastane ve klinik hakkındaki yorumları

Valla biz inf sebebinize orda öğrendiniz için bütün testler ord yapıldı genetik testler kromozomlar o yüzden çok tuttu bizim çünkü basit beta hg bile 80 kusur milyon orda ilk deneme indirimli 2000 euroydu ama çok ilca kullandım hiç fiyatını hatırlamıyorum ne desem yalan olur bir sürü ilaç kalmıştı elimde birde toplmamamin olacağını 19 Mayıs'ta söylediler 20 Mayıs'ta esim teseye girince biz parayı dövize ceviremedkk sabah 7. De para yatmaliymis yaklaşık bin liradan fazlada turk parası verdik diye fazla para verdik hiç sorma yani ama normalde benim kuzenmlerjm yaptırdı 2350 Euro artı 2.5 milyar ilaç oda tedvai yarıda kesildi

Valla biz inf sebebinize orda öğrendiniz için bütün testler ord yapıldı genetik testler kromozomlar o yüzden çok tuttu bizim çünkü basit beta hg bile 80 kusur milyon orda ilk deneme indirimli 2000 euroydu ama çok ilca kullandım hiç fiyatını hatırlamıyorum ne desem yalan olur bir sürü ilaç kalmıştı elimde birde toplmamamin olacağını 19 Mayıs'ta söylediler 20 Mayıs'ta esim teseye girince biz parayı dövize ceviremedkk sabah 7. De para yatmaliymis yaklaşık bin liradan fazlada turk parası verdik diye fazla para verdik hiç sorma yani ama normalde benim kuzenmlerjm yaptırdı 2350 Euro artı 2.5 milyar ilaç oda tedvai yarıda kesildi

gülencim geri ödeme yapmadılarmı tedavi yarıda kalınca paranın bi kısmını geri ödüyolardı hatta kuzenini biliyorum tesede çıkmadı sperm öyle durumlarda hatta büyük kısmını geri ödüyolar verdiğin 2350 euronun bize parayı ödemeden hepsini tek tek anlattılar sperm bulunamassa sadece 750 euro takip parası alp geri kalanını iade ediyz dediler

yook kalsınn bu benii fazla fazla aşarrr...zaten raporlu yapıcammm...rapor geçen hastane istiyorum...ist tüp bebekle görüşmeye gidicem......bide umutt tüple görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz....ama ilk yakın olan ist tüpden başlıycaz....

canım istanbulda fertijin var memorial var onlarıda bi araştır istersen onlar daha uygun

Back
X