• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Hakan Yaralı’yı (Anatolia) tavsiye etmiyorum. Bu konuda vaktim olunca tecrubelerimi yazacagim. Ozellikle erkek faktorde tavsiye etmiyorum ve neresi olursa olsun tup bebek tedavisi oncesi pihtilasma testinizi mutlaka yaptirin kendisi bana yaptirmadi sormama ragmen ve pihti sorunu yasadim. Her seyi bildigini saniyor.

Hakan Yaralı’yı (Anatolia) tavsiye etmiyorum. Bu konuda vaktim olunca tecrubelerimi yazacagim. Ozellikle erkek faktorde tavsiye etmiyorum ve neresi olursa olsun tup bebek tedavisi oncesi pihtilasma testinizi mutlaka yaptirin kendisi bana yaptirmadi sormama ragmen ve pihti sorunu yasadim. Her seyi bildigini saniyor.
Tabi ki bekliyorum

Bahçeci Ankarada Aytaç hocayı öneririm, onda tedavi olan ve daha önce 4 düşüğü olan arkadaşımda bağışıklıla ilgili sorun tespit etmişti, şimdi arkadaşım 4 aylık gebe

Merhaba, bende tolga ecemiş ve hakan yaralı arasında karar vermeye çalışıyorum. Tolga hoca çok samimi ve çok açıklayıcı. Hakan hoca daha bilimsel açıdan konuşuyor anlatıyor ve bitiyor. Benim 2olumsuz tüp bebek geçmişim var. Laboratuvar açısından hakan yaralı daha başarılı gibi geliyor ama çok kararsınızım. Deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Ayy vala ben de aynı şekil labaratuvarı ve embriyolog için oraya gitcem sanırım tabi hakan hocanın tecrubesi de 🙏🏻

Kan pıht testini nerden yapabiliriz ben sanırım hakan hocada başkaycagım cok trcrubeli değil mi .( yumurta rezervim az bi de erkek fakt varsa gitmeyin dediniz neden?

Kan pıht testini nerden yapabiliriz ben sanırım hakan hocada başkaycagım cok trcrubeli değil mi .( yumurta rezervim az bi de erkek fakt varsa gitmeyin dediniz neden?
Aslında her doktor her insana iyi gelmiyor diye düşünüyorum. Samsun da da prof doktorlar var ve bir çok arkadaşım memnun kaldı bebeklerine kavuştu. Ama ben memnun kalmadım mesela. Doktor seçimi konusunda zorlanıyoruz. ALLAH hayırlısını nasip eylesin

Arkadaşlar centrum klinik Recai hocaya tüp Bebek yaptıranlar oldu mu ve abdomal serklaj olan oldu mu iki kaybım olmuştu dün geldim ve abdomal serklaj dedi ama fiyatı cokk geldi bize

Arkadaşlar centrum klinik Recai hocaya tüp Bebek yaptıranlar oldu mu ve abdomal serklaj olan oldu mu iki kaybım olmuştu dün geldim ve abdomal serklaj dedi ama fiyatı cokk geldi bize
Canım ben recai hocada tedavi görüyorum 2. Tüp bebek denemem 2 bucuk aylık gebeyim ama o dediğin şeyi olmadım

Bahçeci Ankarada Aytaç hocayı öneririm, onda tedavi olan ve daha önce 4 düşüğü olan arkadaşımda bağışıklıla ilgili sorun tespit etmişti, şimdi arkadaşım 4 aylık gebe
Bende kendisinde tedavi oldum. Tam 7 ay sürdü ve sadece bir kez transfer yapabildik o da kimyasal oldu. Çok profesyonel olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Transfer den önce eşim gidebilir mi dedik evet dedi gitti ve geri gelmek zorunda kaldı yaklaşık 1.500 dolar bilet masrafımız oldu sayesinde.

Merhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.
6 yıl sonra önce Allah sonra Aygül Demirol. Doğumum dahil tüm sürecim mükemmel geçti

Bende kendisinde tedavi oldum. Tam 7 ay sürdü ve sadece bir kez transfer yapabildik o da kimyasal oldu. Çok profesyonel olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Transfer den önce eşim gidebilir mi dedik evet dedi gitti ve geri gelmek zorunda kaldı yaklaşık 1.500 dolar bilet masrafımız oldu sayesinde.
Embriyom 2 tane diye genetik yapılmadı ve sonuç kimyasal oldu. 3 Opu yapıldı. 3. Opu için adetin ortasında başladık ve sonuç 2 yumurta sıfır embriyo oldu. 3. Opu da zaten transfer hazırlığındayken yumurtanın erken çatlaması sebebi ile yapıldı. Anlamıyorum yani nasıl erken çatlayabiliyor 15 gün hiç kontrole çağırmadı belki de ondan

Merhabalar ben geçen yıldan beri Gürgen klinikte tedavi oluyorum. Önce sebepsiz infertilite olan tanımımin aslını buldular. Yapışıkligi düzeltiler laparoskopi olmam gerekiyordu ameliyatım da tek tüpü kurtarmayı başardı Timur hoca. Ben hemsireden servis hemşirelerine kadar cok memnunum herkesten. Bahar da transferjm kimyasal oldu maalesef. Yarın da kalan embriyolar icin transferim var. Bir sorunuz olursa cevaplarım seve seve

Merhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.
Bir tanıdığım Novart da yaptırdı. Gazinin profları ikizler hocalar. İlk denemede tuttu. Çok yakın zamanda bir kız bir erkek ikizi oldu. Bende ilaçla tedavi görüyorum çok düşük ihtimal ama bakalım değilse bana da Ankara yolu görünecek bende bir taraftan araştırma sürecindeyim

Embriyom 2 tane diye genetik yapılmadı ve sonuç kimyasal oldu. 3 Opu yapıldı. 3. Opu için adetin ortasında başladık ve sonuç 2 yumurta sıfır embriyo oldu. 3. Opu da zaten transfer hazırlığındayken yumurtanın erken çatlaması sebebi ile yapıldı. Anlamıyorum yani nasıl erken çatlayabiliyor 15 gün hiç kontrole çağırmadı belki de ondan
Yusuf hoca mı sizin çok şaşırdım bizde transferi bekliyoruz inşallah olumlu sonuçlanır ama aklıma takıldı yazdıklarınız bizde erkek kaynaklı bende bir sorun yok Hsg bile istemedi ben yaptırdım

Yusuf hoca mı sizin çok şaşırdım bizde transferi bekliyoruz inşallah olumlu sonuçlanır ama aklıma takıldı yazdıklarınız bizde erkek kaynaklı bende bir sorun yok Hsg bile istemedi ben yaptırdım
Bende kendisi yapmak istedi histereskopi yaptı. 60.000 tl ilave istedi. Şimdiki aklım olsa ilk Opu dan sonra bırakırdım tedaviyi.

İnşallah olumlu sonuçları tedaviniz. Bende de tuttu ama kimyasal oldu

Back
X