• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman Tokatlamak?

Yahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?
Sonra bu erkekler herseyi siliyor gizli hesap açıyorlar diye dertleniyorlar erkek arkadaslarıyla bile muhabbet edemiyorlar buraya konu acarkende utanmiyorlar

Huzursuz olunacak birşey yok kendi aralarında biraz açık dille konuşuyor olabilirler ondan adam oyle yazmış bence eşiniz siz gördüğünüz için biraz daha toparlamış konuşmalarını. Bukadar hassas olmak hasta eder insanı ya bence rahat olun

Aldatılıyor musunuz bilmem ama şifreli bir konuşma var ve sizin anlamanız istenmiyor
Takibe devam aldatıyorsa illaki açık verir

Eşiniz arkadaşlarıyla "erkek muhabbeti" yaparken belli ki biraz fazla atıp tutuyorlar.
Ben şöyle çapkınım, şöyle uçan böyle kaçan falan:kusmuk:
Bu muhabbeti onaylamasamda burdan sizi aldattığı sonucuna varamayız.
Ayrıca çoktan eşiniz asker arkadaşını aramıştır.
Instagram'dan yazmasın diye.

Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz
elbette olmalı.
esneklik başka bir şey, kişinin kendi özel alanına saygılı olmak başka bir şey.
eşim benim telefonumun şifresini bilmiyor, onun telefonunda şifre de yok. istesem bakabilirim.
hatta eskiden bakardım arada bir sonra neden baktığımı sorguladım kendime mantıklı bir cevap bulamadım ve çok uzun zamandır bakmıyorum bile.
eşim arkadaşlarımla olan muhabbetimi böyle açıp okusa ben çok rahatsız olurum şu an. Belki özel bişey konuşucam

bu arada nese1907 nese1907 ben seni katmasının sebebini şöyle anladım arkadaşı tek tabanca takılıyorsun diyince eşin ya aynen tarzında konuşup onun dediğine getirmekten çekinmiş olayı sen okuduğun için. Almancılarla bi alakası yok yani bence. canını sıkma boşuna
ama böyle şeyler de gerçekten insanı yorar, keşke aşabilsen kafan daha rahat olur emin ol.

Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz

Eşimize, kardeşimize, annemize, arkadaşıma vs kime olursa olsun özel hayatımız olmalı adı üstüne özel, kişiye özgü, şahsi. Bir kağıda imza attık diye neden ortak hayat yaşamamız gerektiği düşünülüyor, ben de bu sığ düşünceye hayret ediyorum.

Sabahtan beri girmiyorum konuya kavga etmiş biri gurbetçilerle diye 😁

Almancı tokatlamak ile senin yenge giriyor belli kısmı cok yanyana oldugundan dikkat çekici. Nasıl bir cevap vermesini bekliyormusta vermemis kocanız acaba bu arada zaten wp ya da telden direk aramıştır arkadaşını msj beklemeyin bence.

Erkekler kendi aralarında hep böyle konuşurlar.Eski sevgilim bu yüzden hep Whatsapp erkek grubu konuşmalarını benden sakladı.

Back
X