• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Alman Waffle'nı deneyen var mı ?

Kullanınca buraya yazar mısın o zaman ?
Ona göre alayım bende :)

canımm makinem geldi dün bugün denemek kısmet oldu şuan evdeki herkes parmaklarını yiyor harika bişi öyle çok yer kaplayan bir modelde değil çok sevdim iyikide almışım :)

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun da burası Waffle maknsinin topiği değil. Buraya lütfen hazır waffle hamuru hakkındaki görüşlerinizi yazınız....

Son düzenleme:
Ben teflon tavada yapıyorum oyle de cok guzel oluyor önemli olan hamurun tadı.:) fırında deneyen var mı oyle de piser mı acaba waffle hamuru ?

Hı hı biliyorum.Ancak her daim tercihim dışarıdan her zamanki yerimden gidip yemek. Çünkü ev yapımı çok zahmetli ve soslar birbirini tutmuyor.
Bu waffle hamurunun tadını sorma amacım kimi zaman gidip yemeye imkanım olmuyor o zaman evde şipşak yapabilmek için.

evd eyapılan waffle keki hiçde lezzetlideğil krep gibi.bencede en iyi yerinde gidip yemek

Hı hı biliyorum.Ancak her daim tercihim dışarıdan her zamanki yerimden gidip yemek. Çünkü ev yapımı çok zahmetli ve soslar birbirini tutmuyor.
Bu waffle hamurunun tadını sorma amacım kimi zaman gidip yemeye imkanım olmuyor o zaman evde şipşak yapabilmek için.

evd eyapılan waffle keki hiçde lezzetlideğil krep gibi.bencede en iyi yerinde gidip yemek

Offffffffff bana rejimi mi bozdurucaksın ama tatlım yaaaaaa :S

Back
X