Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor

günaydın sevgili mehmet. son mesajı üzgünüm annem yazmış.onun da yanlışlıkla klavyeden yazdığını belirtmiş. umarım iyisindir ve çalışıyorsundur. güzel vakitlerimiz için sana teşekkür ederim. sağlıkla kal, selamlar jana ...demiş.
şöyle ki sevgili gibi yazılan hiçbir şey yok.

Bence eşin birşey yazmamış, ilk o atmış mesajı ve annesi yanlışlıkla atmış. Eşinin bir günahı yok.

Demek ki Türkiye'de kuzenler, Almanya'da anneler yanlışlıkla mesaj atıyor. Ama mantıklı biz de annem attı desek hade lan annen tele mi giriyor deriz, elin gavurunun anası çatır çatır mesaj, mail falan atıyor. Bu arada ne atmış annesi o da var mı bari? :KK53:

Aynı şeyi ben düşündüm.
Burada olsa kuzenim atmış yanlışlıkla derdik
Elin alamanyasında annem attı oluyormuş demek.

Yillar once bi muhabbetleri olmus bana soyledigine gore anlasamamislar ve muhabbeti kesmisler..yillar sonra bu msjgelince sok oldum ve sabahin korunde gelen bir msj..benim anladigim kadariyla hala gorusmeye devam ederken annesi tarafindan gonderilen yanlis msjin ozrunu diliyor...
Bu kadinin neden hala msj yazdigini sordum o..pu iste hala yaziyor bunlar boyle iste diyor

Yillar once bi muhabbetleri olmus bana soyledigine gore anlasamamislar ve muhabbeti kesmisler..yillar sonra bu msjgelince sok oldum ve sabahin korunde gelen bir msj..benim anladigim kadariyla hala gorusmeye devam ederken annesi tarafindan gonderilen yanlis msjin ozrunu diliyor...
Bu kadinin neden hala msj yazdigini sordum o..pu iste hala yaziyor bunlar boyle iste diyor

o sıfatı hakettiricek bir mesaj atmamış kız. eşiniz neden o kadar sert konuşmuş ki acaba

Bence eşin birşey yazmamış, ilk o atmış mesajı ve annesi yanlışlıkla atmış. Eşinin bir günahı yok.

Demek ki Türkiye'de kuzenler, Almanya'da anneler yanlışlıkla mesaj atıyor. Ama mantıklı biz de annem attı desek hade lan annen tele mi giriyor deriz, elin gavurunun anası çatır çatır mesaj, mail falan atıyor. Bu arada ne atmış annesi o da var mı bari? :KK53:

Iste asil sorun burda annesinun yazdigi msj yok silmis...yillarca kadinin numarasi bunca soylememe ragmen silmeyen adam msji hemen silmis

Almanlar eski sevgili konularinda gayet rahat takiliyorlar. Esinize o yasanan zamanlar icin tsk etmis son kisimda. Yani suan daha birsey yok.

Lieber kismina gelirsek, nasil biz türkce mektup yazarkan sevgili ayse fatma ali veli diye basliyorsak onlarda liebe/r diye basliyor.
Liebling fln filan yazsaydi sevgilim demis olurdu.

Annesi ne msj yazmiski yalnislikla ben onu merak ettim:)

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Benim anladigim kadariyla
Günaydin sevgili mehmet. Özür son mesaji annem yazmis.yanlislikla klavyeye degmis.umarim iyisindir ve isin vardir. Güzel zamanlarimiz icin hale tskkürüm. ( denke olsaydi düsünüyorum olurdu) saglicakla kal sevgiler jana.

Anladigim kadariyla gecmiste birseyler yasanmis. Önceki mesaj ne acaba merak ettim.

eski sevgilisine o.pu diyen erkeklerin soyu tükenmedi mi ya? çok nadide bir tür. nasıl buldunuz?

almanlar oyle vicik vicik davranmazlar. Ayrildigi kisileride normal yakin arkadas olarak gorurler. O..puluk bisey yok ortada. Arkadasca yazmis. Once esin baslatmis demekki yazmayi . Yanlisliklada anasi cvp vermis kizin. Yoksa ne diye iysindir ins falan yazsin. Gorusuyorsa iyi oldugunu bilirdi zaten. Git kocana sor hesabini yazik alaman avradina oros.p falan deme bari.

Hah işte elde edemediği kadına çeşitli imalarda bulunan bir erkek daha.
Sizde vay o... dememişsinizdir umarım. Kadının hiçbir suçu yok. Onlarda aman eski sevgilim kaç kaç kaç gibi bir durum olmuyor. Insanlık hali, yanlış anlaşılma olmasın diyede güzelce mesajını atmış işte.

almanlar oyle vicik vicik davranmazlar. Ayrildigi kisileride normal yakin arkadas olarak gorurler. O..puluk bisey yok ortada. Arkadasca yazmis. Once esin baslatmis demekki yazmayi . Yanlisliklada anasi cvp vermis kizin. Yoksa ne diye iysindir ins falan yazsin. Gorusuyorsa iyi oldugunu bilirdi zaten. Git kocana sor hesabini yazik alaman avradina oros.p falan deme bari.

Ayni sekilde bende cok kizdim kimbilir ne yaptin simdi kadina hakaret ediyorsun dedim

Bence ilk mesajı eşin yazmış. Bu kadın kibarca geçmişi anmış ve bence önünü kesmiş biraz. Hiç kötü bişey yazmamış kadın. Eşinle bunu bayağı tartışman gerekiyor bence( kavga değil, açıklama yapması ısrarla gerekiyor )

Almanca biliyor musunuz?

bence yine de eşine çamur atmayalım.
belki annesi rehberdeki m isimli başka birine atacaktı yanlışlıkla mehmete attı da kız dedi annem yanlışlıkla yazmış diye.
kesinlikle kibar davranmış. kızda herhangi bir yavşama yok yani

Bence ilk mesajı eşin yazmış. Bu kadın kibarca geçmişi anmış ve bence önünü kesmiş biraz. Hiç kötü bişey yazmamış kadın. Eşinle bunu bayağı tartışman gerekiyor bence( kavga değil, açıklama yapması ısrarla gerekiyor )

Bu msj nedir dite sordugumda hemen ozur dilemeye basladi ve kadina hakaretler yagdirdi...tahminimce bunlar gorusmeye devam ederkrn netten kadin telefona msji gondermis oldu

Mesaj nereden geldi? Telefon mesajı mı, whatsapp mesajı mı, facebook mesajı mı?
İlk ikisinden biri ise kız yıllar önce muhabbeti olan birinin telefonunu neden saklamış. O dönem sildiyse bile sonradan neden ve nasıl bulmuş? Yıllar sonraki ilk mesajı kim atmış?

Eşiniz ilk mesajı atmış olsa, içinde hala kıza karşı bir şeyler beslediğine dair anlam olsa, kızın annesi bunu görüp adama haddini bildirecek şeyler yazmış olsa, sonra kız da bunu fark edip annesi adına özür dilemiş olabilir mi acaba???

Kızın mesajı gayet saygılı ve umut verici bir mesaj değil.
Ben eşinizin ona ne yazdığını merak ettim.
Bir de kim kimin numarasını bulup ilk mesajı yazmış, o önemli.

Bu msj nedir dite sordugumda hemen ozur dilemeye basladi ve kadina hakaretler yagdirdi...tahminimce bunlar gorusmeye devam ederkrn netten kadin telefona msji gondermis oldu

işte birden bu kadar çok özür dilemesi bir suçluluk pskolojisi mi yoksa senin aynlış birşey düşünmeni istemediği için mi ? merak ettiğim bu

Back
X