Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanca biliyor musunuz?
Mesaj nereden geldi? Telefon mesajı mı, whatsapp mesajı mı, facebook mesajı mı?
İlk ikisinden biri ise kız yıllar önce muhabbeti olan birinin telefonunu neden saklamış. O dönem sildiyse bile sonradan neden ve nasıl bulmuş? Yıllar sonraki ilk mesajı kim atmış?
Eşiniz ilk mesajı atmış olsa, içinde hala kıza karşı bir şeyler beslediğine dair anlam olsa, kızın annesi bunu görüp adama haddini bildirecek şeyler yazmış olsa, sonra kız da bunu fark edip annesi adına özür dilemiş olabilir mi acaba???
Kızın mesajı gayet saygılı ve umut verici bir mesaj değil.
Ben eşinizin ona ne yazdığını merak ettim.
Bir de kim kimin numarasını bulup ilk mesajı yazmış, o önemli.
işte birden bu kadar çok özür dilemesi bir suçluluk pskolojisi mi yoksa senin aynlış birşey düşünmeni istemediği için mi ? merak ettiğim bu
Sen boşanmıyor muydun?
Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Yanlış alıntıladınız sanırım.bence yine de eşine çamur atmayalım.
belki annesi rehberdeki m isimli başka birine atacaktı yanlışlıkla mehmete attı da kız dedi annem yanlışlıkla yazmış diye.
kesinlikle kibar davranmış. kızda herhangi bir yavşama yok yani
Tam dogu tercüme edilmis:)Mesajin Türkçesi
Günaydın sevgili mehmet. Afedersin gecenki mesaji annem yazdı. O (annem) Biranda klavyenin başına geldi.
Umarım iyisindir ve bir işe sahipsindir.her zaman senle geçirdigimiz güzel zamanları düşünüyorum. Sağlıkla kal.
Sevgilerimle jana
simdi soyle bisey var yabanci uyruklu kadinlar bizim gibi takintili olmazlar eger bi erkek onu istemiyorsa cokta tin bana baska erkekmi yok havasinda oluyolarYillar once bi muhabbetleri olmus bana soyledigine gore anlasamamislar ve muhabbeti kesmisler..yillar sonra bu msjgelince sok oldum ve sabahin korunde gelen bir msj..benim anladigim kadariyla hala gorusmeye devam ederken annesi tarafindan gonderilen yanlis msjin ozrunu diliyor...
Bu kadinin neden hala msj yazdigini sordum o..pu iste hala yaziyor bunlar boyle iste diyor
Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...
Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.
Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor
Ee iyide konusahibinin esi neden o zaman kadinin annesi tarafindan yanlislikla atilan mesaji sildiki? Orasi biraz tuaf.mbence yine de eşine çamur atmayalım.
belki annesi rehberdeki m isimli başka birine atacaktı yanlışlıkla mehmete attı da kız dedi annem yanlışlıkla yazmış diye.
kesinlikle kibar davranmış. kızda herhangi bir yavşama yok yani
onu diyorum iste bende kadin biten iliskinin arkasindan bile normal insanca konusmus ama biz turkler illa bi bahane bulacaz illa bi dusman olacaz eski sevgiliyleeski sevgilisine o.pu diyen erkeklerin soyu tükenmedi mi ya? çok nadide bir tür. nasıl buldunuz?
son cumle yanlış oldu, ' o güzel günlerımız ıcın sana hala mınnetarım, sevgıyle jana'günaydın (benım)sevgılı/canım mehmet('ım). üzgünüm, son msj ı annem yazmış. kasıtsız ca klavyeye ulaşmış. umarım iyisindir,ve işin vardır. ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüuorum. sağlıcakla kal.
sevgiyle jana.
ahanda aynen budur msj ın tercumesı.
Bakin dikkatinizi cekerim konusahibi burda bayan SON mesaji annem yaziyor. Yani demekki öncedende yazismislar yani ben öyle anliyorum ama insaallah öyle degildirgünaydın (benım)sevgılı/canım mehmet('ım). üzgünüm, son msj ı annem yazmış. kasıtsız ca klavyeye ulaşmış. umarım iyisindir,ve işin vardır. ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüuorum. sağlıcakla kal.
sevgiyle jana.
ahanda aynen budur msj ın tercumesı.
AynenSanirim netten bir gorusme olmus daha sonra kadin telefona cvb yazdi..
Ee iyide konusahibinin esi neden o zaman kadinin annesi tarafindan yanlislikla atilan mesaji sildiki? Orasi biraz tuaf.m
Mein Lieber nın ıngılızce tam karsılığı. my dear olur. sevgili, canım gıbı.. öğretmenlere, büyükleree, küçüklere kullanılır. ben sevdıgıme Lıeber dememLieber askim anlaminada gelmiyormu
simdi soyle bisey var yabanci uyruklu kadinlar bizim gibi takintili olmazlar eger bi erkek onu istemiyorsa cokta tin bana baska erkekmi yok havasinda oluyolar
ben nedense kadinin gercektende yanlislikla yazdigini dusunuyorum yada kocaniz hala konusuyo
birinci secenek daha yuksek cunku hala konussa, umarim iyisindir is guc nsl demis, gecirdigi vakit icin tesekkur etmis