Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Und deiner tochter ein gesundes glückliches neus jahr.und dir wünsche ich noch viel erfolg im job.bleib schön gesund.pass auf dich auf.liebe grübe jana

Son uc msj gecen yila ait telefonda kayitliymis yeni farkettim demekki gecen yilda konusmuslar

Sunu biliyorum aradan yillar gectikten sonra kadin durduk yere yazmamistir adam luzumsuz yere kadina netten yazmistir..anneside buyuk ihtimal adami tanidigi icin gorusmeleri istemediginden adami tersledi oda kadina kinlendi ve bana karsida kendini suclu hissetti..hic ozur dilemeyi alttan almayi bilmeyen adama annesi buyuk bir ders vermis olcakki adam tutustu ozur ustune ozur diledi..tabi yaptiginin pismanligi vardi ne kadar zoruna gittiyse bi anda kadina hakaretler savurdu
O kadar yorum yapamicam ama ortada bişeler olduğu kesin
lingen lingen daha önce yazişmamiş olabilirler. Çünkü umarim iyisindir ve bir işin vardir demiş. Letzte 'den kasti bir önceki mesaj bence.

Konu sahibi bence esiniz sucsuz
Topraam adam suçlu maalesef kadınla konuşmaları yeni başlamış o gelen mesajda öyle yansıyor, yani daha ilk sohbetleri olabilir ama son olmamıştır
Mektuplar var bir bulabilsem..
Mektup varsa bulursan bakarız
Bir kac msj var gecen yila ait onlari yazayimmi
İlk mesaj biraz samimi ama diğerleri normal bu arada yazmışsın bi kaç tane

O zaman arkadaşım mesajın yazılış şeklinden anladığım şu ki, kadınla senin eşin yazışıyorlarmış, senin eşinin yazdığı en son mesaja kadının annesi karşılık vermiş hem de senin eşinin istemeyeceği bi şekilde ki kadın annesi yerine özür diliyor ama şunu da söyliyim bu olayın geçmişi yok çünkü kadın eski günleri hala düşündüğünü yazmış, bu da daha yeni görüşmeye başladıklarını gösteriyor ama daha aralarında bişey olmamış

Son yazdigim msjlarida tercume edermisin gecen yilda msjlasmislar telefona kaydetmisim yeni farkettin

Hello mein lieber mehmet
İch wünsche dir

Und deiner tochter ein gesundes glückliches neus jahr.und dir wünsche ich noch viel erfolg im job.bleib schön gesund.pass auf dich auf.liebe grübe jana
bu ikisi birbirinin devamı
Merhaba sevgili mehmetim
Sana ve kızına sağlıklı mutlu yıllar dilerim, ve bir de sana işinde başarılar dilerim... Sağlıcakla kal, kendine dikkat et...
Sevgiler jana

Schatze ich komme nicht hier tür ist closs du kommst hier bitte

Askim ben gelemiyorum kapi (closs ne demek bilmiiyorum öyle bir kelime yok almancada ama kapali demek sanirim? ) kapali(?) Sen buraya gel lütfen

Hello mein lieber mehmet
İch wünsche dir

Merhaba sevgili mehmetim
Sana ve kizina saglikli mutlu yeni bir yil diliyorum. Sana is hayatinda da bol basari diliyorum. Saglikla kal. Kendine iyi bak.
Sevgilerle Jana

Siz eşinizden boşanmayacak mıydınız? Eski mesajları kurcalayıp kendinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz şu an.Keşke bu mesajları o zaman yakalasaydınız.

Back
X