Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar yorum yapamicam ama ortada bişeler olduğu kesinSunu biliyorum aradan yillar gectikten sonra kadin durduk yere yazmamistir adam luzumsuz yere kadina netten yazmistir..anneside buyuk ihtimal adami tanidigi icin gorusmeleri istemediginden adami tersledi oda kadina kinlendi ve bana karsida kendini suclu hissetti..hic ozur dilemeyi alttan almayi bilmeyen adama annesi buyuk bir ders vermis olcakki adam tutustu ozur ustune ozur diledi..tabi yaptiginin pismanligi vardi ne kadar zoruna gittiyse bi anda kadina hakaretler savurdu
Topraam adam suçlu maalesef kadınla konuşmaları yeni başlamış o gelen mesajda öyle yansıyor, yani daha ilk sohbetleri olabilir ama son olmamıştırlingen daha önce yazişmamiş olabilirler. Çünkü umarim iyisindir ve bir işin vardir demiş. Letzte 'den kasti bir önceki mesaj bence.
Konu sahibi bence esiniz sucsuz
Mektup varsa bulursan bakarızMektuplar var bir bulabilsem..
İlk mesaj biraz samimi ama diğerleri normal bu arada yazmışsın bi kaç taneBir kac msj var gecen yila ait onlari yazayimmi
O zaman arkadaşım mesajın yazılış şeklinden anladığım şu ki, kadınla senin eşin yazışıyorlarmış, senin eşinin yazdığı en son mesaja kadının annesi karşılık vermiş hem de senin eşinin istemeyeceği bi şekilde ki kadın annesi yerine özür diliyor ama şunu da söyliyim bu olayın geçmişi yok çünkü kadın eski günleri hala düşündüğünü yazmış, bu da daha yeni görüşmeye başladıklarını gösteriyor ama daha aralarında bişey olmamış
Valla bu mesajda aşkım ben gelemiyorum sen gel diyorSchatze ich komme nicht hier tür ist closs du kommst hier bitte
Hello mein lieber mehmet
İch wünsche dir
bu ikisi birbirinin devamıUnd deiner tochter ein gesundes glückliches neus jahr.und dir wünsche ich noch viel erfolg im job.bleib schön gesund.pass auf dich auf.liebe grübe jana
Evet, hatta tür ist closs bu closs yanlış ama tahmin ederek söylüyorum kapı kapalı demişKesinmi
Evet, hatta tür ist closs bu closs yanlış ama tahmin ederek söylüyorum kapı kapalı demiş
Yani aşkım ben gelemiyorum kapı kapalı sen buraya gel lütfen tam tercümesi
Aynen konu sahibi ne yazmak istiyorsan biz tercüme edelim
Valla ben mesajların yalancısıyımDemekki adam firsat buldukca ara ara gorusuyormus bununla
Ne teşekkürü canım ne zaman çeviriye ihtiyacın olursa yardımcı olurumTskederim canim..
Ne teşekkürü canım ne zaman çeviriye ihtiyacın olursa yardımcı olurum
Ederiz tabi sen yazArkadasim gecen yildan bu kadinla birkac msjlasmasi olmus yine yeni farkettim onlarida bi tercume edermisin.
Ederiz tabi sen yaz
Schatze ich komme nicht hier tür ist closs du kommst hier bitte
Hello mein lieber mehmet
İch wünsche dir
Und deiner tochter ein gesundes glückliches neus jahr.und dir wünsche ich noch viel erfolg im job.bleib schön gesund.pass auf dich auf.liebe grübe jana