Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Siz eşinizden boşanmayacak mıydınız? Eski mesajları kurcalayıp kendinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz şu an.Keşke bu mesajları o zaman yakalasaydınız.

ilk yazdigim msj geldikten sonra zaten ayrildim..o zamn kendimce tercume etmistim cokda detayli anlayamamistim pek umrumdada degildi suan durum farkli olayi cozebilirsem mahkemede lehime olur ustelik suanda biriyle gorustugunu ogrendim

Askim ben gelemiyorum kapi (closs ne demek bilmiiyorum öyle bir kelime yok almancada ama kapali demek sanirim? ) kapali(?) Sen buraya gel lütfen

Merhaba sevgili mehmetim
Sana ve kizina saglikli mutlu yeni bir yil diliyorum. Sana is hayatinda da bol basari diliyorum. Saglikla kal. Kendine iyi bak.
Sevgilerle Jana

Tskederim canim

ilk yazdigim msj geldikten sonra zaten ayrildim..o zamn kendimce tercume etmistim cokda detayli anlayamamistim pek umrumdada degildi suan durum farkli olayi cozebilirsem mahkemede lehime olur ustelik suanda biriyle gorustugunu ogrendim
Tamam iyi o zaman böyle düşünmenize sevindim geçen bir konunuzu gördüm de boşanmayacaksınız ama bunlara da bakıyorsunuz sandım kusura bakmayın. Donuna kadar alın eşinizin!

Do
Tamam iyi o zaman böyle düşünmenize sevindim geçen bir konunuzu gördüm de boşanmayacaksınız ama bunlara da bakıyorsunuz sandım kusura bakmayın. Donuna kadar alın eşinizin![/QUOTE

Dogum yaklasiyor su durmda bosanmakla ugrasamam zaten..dogumdan sonra insallah.
Benim kimsem yok ama ona yalanci sahitlik yapabilcek bi ailesi var en azindan elim saglam olursa hayati mahkemede tazminay odemek zorunda kalir

Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor
yarım yamalak almancamla çevirdim:))) umarım olmuştur:p
günaydın sevgili mehmet,
geçen akşam annemin yazdığı için özür dilerim.Yanlışlıkla klavyeye basmış.Umuyorum ki iyisindir ve işin vardır.hala bizim güzel zamanlarımız için teşekkür ederim-minnettarım(burada sevgiliyken geçen zamandan bahsediyor gibi).Sağlıcakla kal selamlar ben Jana...

Bu adam msj yazmayi sevmiyorum iki guzrl kelime yazmayi cok gorurdu..megersem bana sira gelmiyormus...guleyim safligima yoksa aglayayimmi

Bu adam msj yazmayi sevmiyorum iki guzrl kelime yazmayi cok gorurdu..megersem bana sira gelmiyormus...guleyim safligima yoksa aglayayimmi
canım eşin yazmamışki
kadın annem yanlışlıkla yazdı ayağına eski günleri yad ediyorum demiş resmen
eşin ne zaman iş arıyordu en son o zaman görüşmüşler demek ki
yoksa iş bulmuşsundur umarım demezdi:)

Liebe Ahmet mehmet demek sevgili ahmet mehmet hani mektup hitabı gibidir
öyle sevgilim anlamında değil hehehe

Bende ilk olarak atladim onu. Ama mesajlarda: mein lieber mehmet. yazmis. Yani benim sevgili mehmetim. Sevgilim mehmet deyil. Ama mehmetim yani benim mehmetim yazmis.

Bende ilk olarak atladim onu. Ama mesajlarda: mein lieber mehmet. yazmis. Yani benim sevgili mehmetim. Sevgilim mehmet deyil. Ama mehmetim yani benim mehmetim yazmis.
olabilir geçmişte yaşanmışlık var sevgili mehmetim demiş ama hitaben demiş
bence evli olduğunu bilse belki demezdi bile
olayda uzun zamandır görüşülmediği çok aşikar gerçekten yoksa iş sahibisindir umarım artık demezdi

canım eşin yazmamışki
kadın annem yanlışlıkla yazdı ayağına eski günleri yad ediyorum demiş resmen
eşin ne zaman iş arıyordu en son o zaman görüşmüşler demek ki
yoksa iş bulmuşsundur umarım demezdi:)

Kadin kendi kendine yazmamistr karsligi vardir bunlar benim farkettiklerim

olabilir geçmişte yaşanmışlık var sevgili mehmetim demiş ama hitaben demiş
bence evli olduğunu bilse belki demezdi bile
olayda uzun zamandır görüşülmediği çok aşikar gerçekten yoksa iş sahibisindir umarım artık demezdi

Issiz oldugu zaman dilimi cok kisa kisin biraz aksiyor ama issiz kalmiyor buda ayri bir mevzu

günaydın sevgili mehmet, son yazımı yanlışlıkla annem yazdı.klavyeden çıktı (gibi birşey) umarım iyisindir , çalışıyorsunudr. gher güzel zamanımız için sana teşekkür ederim. sağlıklı akşamlar.

anladığım kadarıyla böyle
:skandal: aldatma deil ama aldatmaya meyilli.

Back
X