Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Suan bulabildigim bunlar mektuplar vardi asil onlari bulabilsem nereye koydugumu bilmiyorum..sayfa onucteki msjlar gecen yilin ilk msjda iki ay oncenin...gecen yil bu msjlar geldikten sonra esyalarinin icinden prezarvatif cikmisti paketten bir kac tane eksik vardi ve kutu yurdisindan geldigi belliydi
gizemli bi kutuyla ewli gbisin. bütn bunlar olurken sen nerdesin? yani bide mektupdan behsediyorsun. eskiye ait bile olsa ewinzde bulunması ne kadar doğru?
eşinzle enine boyuna cddi cddi konuşma zamanınız gelmiş.

gizemli bi kutuyla ewli gbisin. bütn bunlar olurken sen nerdesin? yani bide mektupdan behsediyorsun. eskiye ait bile olsa ewinzde bulunması ne kadar doğru?
eşinzle enine boyuna cddi cddi konuşma zamanınız gelmiş.

Hic konusamadimki adam isine gelmeyince biranda canavara donuyordu...
Inan ona kizamiyorum kendime kizdigim kadar hicbir kotulugu ona konduramiyordum ..adam kim bilir beni nasil gordu ne yerine koydu acaba

Ayriyiz zaten iki ay olcak dogumdan sonra bosanicaz mahkeme icin delil ariyorum
Hm anladim. Ayrisiniz demek. Whatsapp web imkansiz gibi. Peki telefon dokumanlarini alabilirmisiniz su anda? Mumkun degil galiba buda.

Hm anladim. Ayrisiniz demek. Whatsapp web imkansiz gibi. Peki telefon dokumanlarini alabilirmisiniz su anda? Mumkun degil galiba buda.[/QUOTE

Suan biriyle gorustugunu biliyorum ama kim oldugunu ogrenmeye calisiyorum..deniz diye baska bir sehirde bir kadinla faceden gorusuyorlar hic tanimadigim ismini bile duymadigim biri onu ogrenmeye calisiyorum..face iliski yok yaziyor ve hic bir akdasi gorunmuyor

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Günaydin sevgili Mehmet. Özür dilerim son mesaji annem yazmis. Yanlislikla klavyeye dokunmus. Umarim, iyisindir ve calisiyorsundur. Hala seninle olan güzel zamanimizi düsünüyorum. Saglikla kal. Sevgiler selamlar Jana.

Bak ablam bu kadinin isi is degil ben sana söyleyeyim kalkmis eskileri aciyor. Ben derimki kocanin nrsini degistir yoksa bu isin sonu kötü.

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana. Arkadasca yazilmis derdim taaaa ki son cumlyi gormeseydim... hala geçirdiğimiz guzel günleri dusunuyorum... danke yerine denke olmaliydi cunku danke olsa cumlede eksik cikio demekki denke yani dusunmek

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana. Arkadasca yazilmis derdim taaaa ki son cumlyi gormeseydim... hala geçirdiğimiz guzel günleri dusunuyorum... danke yerine denke olmaliydi cunku danke olsa cumlede eksik cikio demekki denke yani dusunmek

Sayfa onucteki uc teki ayri ayri yazdigim msjlarida yorumlarmisn

Sayfa onucteki ayri ayru yazdigim uc tane msjida yorumlarmsn

Hello mein lieber mehmet
İch wünsche dir

Und deiner tochter ein gesundes glückliches neus jahr.und dir wünsche ich noch viel erfolg im job.bleib schön gesund.pass auf dich auf.liebe grübe jana
. Merhaba sevgili mehmet sana ve kizina saglikli mutlu bi yeni yil diliyorum.saglikla kal isinde basarilar diliyorum kendine dikkat et sevgiler jana

Cani
. Merhaba sevgili mehmet sana ve kizina saglikli mutlu bi yeni yil diliyorum.saglikla kal isinde basarilar diliyorum kendine dikkat et sevgiler jana[/

Canim msjlar aynen yazdigim gibi ayru ayri ve farkli zamanlarda yazilmis ona gore yorumlarmisin sana zahmet

Vallahi annenin yanlisla mesaj yazdığını söylemiş ben bunu anladim.

Back
X