- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Gerçekten bazı yorumlarin sertliğini anlamıyorum...çocuğum için endişe ettim..bu konuda beni yanlış bilgilendirmişler demmekki dedim.ve içim rahat etti..şimdi siz kalkmış bana cahil zihniyyet filan diyorsunuz...ben cahil filan değilim.ve tahsilimi Almanyada almadım..ve burada da duyduğum şeyler çok kötüydü...brnim yerimde değilsiniz....bazıları erotik film izletiyorlar dedi ve bazı çocuklar korkudan bayılmış dedi...orgazm nasıl oluyor. .evde uygulayıb neler hiss ettiklerinizi dersde anlatın diyorlaşmış..böyle şeyleri siz duysanız korkmazmısınızzz...? Beni yargilamadan cahil demeden bir sorun niye böyle korktuğumu..ilk yapılan yorumlar gerçekten iyiydi...beni anlamışlar ve burda okuyanlar ve çocuk okutanlar duyduklarimin saçma bir yalan olduğunu söylemişlerdi..bende rahatlamışdimm..
Ben size cahil oldugunuzu söyliyenlerden degilim fakat böyle bir konu ile ben karsilasmis olsaydim ilk etapta inanmazdim. Yani gerçekten bir ögretmenin "evde orgazm yasayin ve yarin okulda anlatin" demesi pek olagan birsey degildir. Yinede korku olsa, niye daha kizlarim 3 yasinda iken korkayim? Ilerde okulu ile, ögretmen ile görüsecegim zaten, irtibat kuracagim. Yani çoçugumun derslerini (ki sadece bioloji dersi degil) zaten takip edecegim. Böyle birsey olsa (ki anlattigin seyler gerçekten hayal gücüme bili sigimiyor) kesinlikle haberim olurdu ve gerekenleri yapardim.
Ayrica bende avrupada yasiyorum ve burda Türklerde sadece o konularda hasasiyetleri var. Cocuklarin derslerine bakmazlar fakat konu "o" olunca "aman aman, çoçugum masumiyeti" deniliyor. Ki genel anlamda karneye, derslere bakmayan anne babalar. Ki sanirim senin o arkadaslarin da bu tip anne baba lar. Kulakten dolma seylere inaniyorlar. Yoksa gerçekten çoçugunun iyiligini düsünse, kendileri birzat tüm derslere ilgilenip, okulla irtibata geçip, böyle kullaktan dolma seylere inanmazlardi.