- Konu Sahibi hasretim34
-
Allah sifaa versin insaAllah. Benimde bir akrabam bu hastalik ile bogusuyor. Rabbim onlari bize bagislasin insaAllah.
duyarliligigniz icin tesekür ederim..Bundan yaklaşık 3 yıl önce DKMS gönüllü olarak kan vermiştim. Yine minik bi kardeşimiz için ilik aranıyordu. Sonrasında ailemi hatta sülalemi internetten gönüllü olarak kayıt ettim. Söylenildiği gibi çok basit.
Sık sık kan bağışındada bulunurum. İnsanlarımız bu konuda çok duyarsız ne yazık ki.
bunun almancilarla ne ilgisi var pek anlayamadim
duyarliligigniz icin tesekür ederim..
almancilarla ilgisi alpin suanda berlinde olmasi ve 18 aralik da ,Alp icin kampanya var,berlindeki bir okulda ( suan tam adres bilmiyorum) gönüllülerden kan örnekleri alinacak..ama bunun icin berlinde olmayada gerek yok dkms nin sitesindeki formu doldurarak oturdugunuz yerdende bagisci olabilrisniz dkms evinize bir zarf yolluyor,zarfin icindeki cubuklari agzinizda 30 sn döndürüp geri yolluyorsunuz hepsi bu kadar...
tabikide bagisci olmak icin almanyada yasamak gerekmiyor,türkiyedede löseve basvurup bilgi alabilrisniniz,ben konuyu acarken alp üzerine actigim icin almanyadaki türklere seslendim ama daha nice alpler var dünyanin her kösesinde malesef...
canm benim ya gecmis olsun yazik kücück cocuk
bende türkiyede zannettim cocugu..umarim en kisa zamanda sifa bulur
bu kemik iligi naklinden cok korkanlar var ama aslinda hic te korkulacak bisey yok:/
biraz cesaretlenip hayat kurtaricaklarini anlasalar aslinda seve seve verirler...basina yayilmasi lazim aslinda ki daha fazla kitleye ulasilabilinsin
aslinda bu forumdada gurbetcilerin en katilip yazdigi bi topik var, oraya da acmak lazim canim.
belki bi faydasi olur :/
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...tciler-turkiyeden-yurtdisina-yerlesenler.html
baştan sona okudum,allah acil şifalar versin.ben de iki çocuk sahibiyim.düşünüldüğünden daha yaygın bu illet,çocuklarımın arkadaşlarından fark ettim ben de...ya atlatmış oluyolar ya da hala bununla boğuşuyorlar.türk olması iyileştirme şansını arttırıyo ama bildiğime göre aynı topraklarda yaşamış farklı ırkın da etkisi büyük oluyo.örneğin yunanlılarla nerdeyse birebiriz genetik olarak.hani diyorum ki oradaki yunan işletmelerine de bi ilan tarzı bişey dağıtamaz mısınız?restoran,lokal,cafe gibi yerlerde...?bu balkanlılar için de geçerli.boşnaklar özellikle.alman,polon ya da bi hollandalıdan daha büyük bi şans elde edeceğinize inanıyorum.umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?