Senin diğer konularını okumuştum sanirim yorumda yapmıştım. Almanyanın neresinde yaşıyorsun?
Keske almanca ogrenseydin pat cat da bilsen sorun yoj aslında. Birincisi senden devlet çocuğu almaz kolay kolay, ha sen alkolik uyuşturucu yada çocuğunu evde tek başına birakiyorsan veya dövmek bunlar olmadigi sürece senden aslaa alamaz kimse. Sana yardım etmek isterdim.. bi arkadasimda senin durumundaydi ama almancasi vardi. Eger ayrilirsan baska şehire gitmeye bak derim ve devlet sana her konuda yardımcı olur. Eşinden korkuxor ve çocuğu senden alir kacar diye düşünüyorsan Jugendamt ve sozialamt a söyle. Onlar direk polis felan devreye sokar, seni ve çocuğuna dokunamaz kolay kolay. Türkiye ye kaçırmak büyük hata olur, birincisi babasi o onunda çocuğunu görme hakki var ve cikar gelir yanına zarar verir sana allah korusun. Almanyada boyle seyler sıkar biraz:) o yüzden almanyada kalmaya bak ayrilacaksan bile baska şehirde hayatını sürdürmeye bak. Bebeğin daha cok küçük ya yazik olacak çocuğa. Insan evlenirken ayrilacagim diyr evlenmiyor ama bizim bazi kadınlarımız çocuk olur arakiz düzelir diyr düşünerekten cocuk yapıyorlar senin durumun nasıldı bilemicem. Eger bastan belli böyleyse araniz keşke cocugu yapmasaydin. Umarim biraz olsun yardimci olmuşum dur..:26: