Almanyada yaşayanlar bi bakabilirmi lütfen konu bi müddet burda kalsın

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Öncelikle meraba yeni dogum yaptım ve bebeğim aşırı gazlı bi çoçuk gece gündüz uyku yok.Denemedigimiz şey kalmadı yanlız bi şeyin çok işe yaradıgını duydum.Oda turkiyede yok kremin ismi wint salbe N bu kremi bana yollayabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.ücreti ne ise fazlasıyla gönderirim.allah rızası için inanın çok zor durumdayım şimdiden teşekkürler

Ben yardimci olmak isterdim ama bir kere kardesime bir krem göndermistim.Gümrükte sorun cikti alamadilar.O yüzden ancak buradan oraya gelen gelen birisi olursa onunla gönderebilirim.Yoksa elinize gecmez hem gelmesi postayla 3 haftayi bulur.

Simdi baktim kremin icerigi kimyon yagi.Bu kremle karina masaj yapiliyor.siz de eczaneden kimyon yagi sorun.Ayrica siz de bol bol kimyon ve rezene cayi icin.Belki böyle faydasi olur.

Bir sitede içeriği yazıyor aslında. Yine de yapılamıyor muymuş?

Mesajlariniza bakar misniz? Alabileceginiz bir yerin linkini gonderdim.

6 sene önce oğluma kullandım Türkiye de eczaneden almıştım ama hiç bir işe yaramıyor fazla ümitlenme tam bir hayal kırıklığı

Gümrükte o tarz şeyleri almıyorlar, ancak gelen birisiyle almanız gerekiyor maalesef.

Tr de elinde olan kişiler 100 tl ye falan satıyor. Almanya'da eczanede 6 Euro.
Ben çok faydasını gördüm abim getirmişti 5 kutu arkadaşlara da almıştım.
Şimdi bitti bende arayıştayım.:/

Yurtdışında olsam yardımcı olurdum
Bizimde bir arkadaş Almanya'dan getirtti,%80 oranında rahatladığını söyledi,bayağı işe yarıyormuş,tabi aynı şeyden bahsediyorsak eğer..
Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…