- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Öncelikle meraba yeni dogum yaptım ve bebeğim aşırı gazlı bi çoçuk gece gündüz uyku yok.Denemedigimiz şey kalmadı yanlız bi şeyin çok işe yaradıgını duydum.Oda turkiyede yok kremin ismi wint salbe N bu kremi bana yollayabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.ücreti ne ise fazlasıyla gönderirim.allah rızası için inanın çok zor durumdayım şimdiden teşekkürler
Yinede sağolun ilgilenmeniz bile yettimaalesef yakinlarimda türkiye`ye gelecek kimse yok.
Rica ederim.Gercekten göndermek sorun degil ama gümrükte problem cikabiliyor.Yinede sağolun ilgilenmeniz bile yetti
Danıştım ama münkün olmadıgını soyledilerAcaba o kremin icerigini okuyup eczanede ne oldugunu söylerseniz ona benzer bir sey yapmazlar mi?
Iyi geceler sagolunBen simdi uyumaya gidiyorum.Soracaginiz bir sey olursa sabah yazarim.Iyi geceler size de.
Mesajlariniza bakar misniz? Alabileceginiz bir yerin linkini gonderdim.Öncelikle meraba yeni dogum yaptım ve bebeğim aşırı gazlı bi çoçuk gece gündüz uyku yok.Denemedigimiz şey kalmadı yanlız bi şeyin çok işe yaradıgını duydum.Oda turkiyede yok kremin ismi wint salbe N bu kremi bana yollayabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.ücreti ne ise fazlasıyla gönderirim.allah rızası için inanın çok zor durumdayım şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?