selam canim önceliklen gecmis olsun evet canim dondurulmuslar sayilmiyor biz dondurulmusu kendimiz ödüyoruz sayilan sadece tazeler devlet zaten yarisini ödüyor tazelerin.
canim kismette olmazsa biz ne yapsak yapalim olmaz Rabbim ol demedikten sonra.bende ilknde olmayinca ikincide tüm testleri yaptim doktorum genetik test felan hepsini yaptirdi kan pihtilasmasi felan varmi diyede test yaptim dondurulmustun öncede Histereskopie yaptim belki rahimde birsey vardir o yüzden tutnmuyordur diye ama hic birsey cikmadi tüm testlerimiz cok sükür temiz cikti sadece kader diyelim bu sefer doktorum bana PGT yani almancasi PKD yöntemini yapicak eger baslarsak pkd yöntemi embiryolar olustuktan sonra en iyi embiryoyu seciyorlar embiryolara genetik test yapiyorlar sonrada en iyisini transfer ediyorlar tabi PKD yönteminin fiyati ise 1200Euro yani ekstra bunuda ödeyecegiz bu ekstra oldugu icin devlet ödemiyormus bakalim hayirlisi tabi bunuda yapicam herseyi deneyecegiz insallah Rabbim bu sefer hepimize nasip eder hayirlisiylan.
Almanyanin hangi sehirindesin?
sizde sorun neydi canim kac defa yaptiniz tüp bebek ?