• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada Yasayipta Dondurulmuslarla Sansini deneyen Var Mi?

gelsinartik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
17
0
16
Almanya
Kizlar ilk tup Bebek denemem negatif cikti.simdi Ben eylulde dondurulmus Embryolarla sansimi denicem.ilk denememde butun masraflari kendimiz karsiladik.iki ay sonra yasim doldugu icin devletten yardim alabilicem.Sizce Ben ikinci denememde ne kadar ucret oderim bilgisi olan varmi?ben birde 5.gun embryosu istiyorum devlet onuda karsiliyormu masraflarda.bugun sordum kendimiz odersek parayi 500euro yerlestirmek icin 500euroda 5.gun embryosu istedigim icin dediler.yardim edin bana bilgisi olan varsa Lutfen

Kizlar ilk tup Bebek denemem negatif cikti.simdi Ben eylulde dondurulmus Embryolarla sansimi denicem.ilk denememde butun masraflari kendimiz karsiladik.iki ay sonra yasim doldugu icin devletten yardim alabilicem.Sizce Ben ikinci denememde ne kadar ucret oderim bilgisi olan varmi?ben birde 5.gun embryosu istiyorum devlet onuda karsiliyormu masraflarda.bugun sordum kendimiz odersek parayi 500euro yerlestirmek icin 500euroda 5.gun embryosu istedigim icin dediler.yardim edin bana bilgisi olan varsa Lutfen

selam canim önceliklen gecmis olsun hersin hayirlisi insallah bir dahaki sefer olur.
ben son denememi 4 ay önce dondurulmuslarlan denedim benimkiler zaten 5.gün embiryosuydu ve 500euro ödedim cok ucuz dondurulmuslar ama zaten dondurulmusu devlet ödemiyor yani o 3deneme sansin varya sigortanin yarisini karsilamasi onlarin icinde dondurulmus yok yani bence bu iyi ben 1denememi senin gibi 23yasindayken yaptim kendim ödedim tabi ikincisini ise devlet yarisini ödedi.
3denemede dondurulmus oldugu icin kendimiz ödedik yani benim halen iki hakkim var ve bence bu sefer yaparsan kesinliklen 3tane koy bana hep embiryolar cok iyi kalitede olduklari icin 2tane koydular ama bu sefer yaparsam kesinliklen 3tane koyduracam tabi Rabbim nasip ettikten sonra bir taneylende olur ya iste bir umut diye.Dondurulmuslarlan yapmak cok kolay canim hic birsey kullanmiyorsun utrogesten haric insallah bu sefer kavusursun bebeklerine.....

Yardimci oldugun icin cok tesekkurler.bende bu sefer 3 Tane istiyorum.ben bu sefer 5.gun embryosu istedim ama önünde icinde ayrica 500euro istiyorlar.sende 5.gun embryosu icin ayri ucret odedinmi Yoksa embryolarin oyle gelistigi icin doktorun oylemi uygun gordu.eger Bende 5.gun embryosu yaptirirsam 1000euro odemek zorundayim.

slm oncelikle bukadar stres yapma senin icin iyi deil
ben bugun ikinci denemenin neticesini aldim tabiki negativ simdi ucuncuye hazirlaniyorum ama bu sefer digerlei gibi olmucak iyice arastiriyorum bence sende fiyat konusunu iyi arastir canim ben birincide 1800 euro doktor ödedim cok extralari var yani sana birsuru kagit veriyollar sunu yaparsan % 30 fazla sans felan tabi ben ilkinde hic rizikoya girmek istemedim ve herseyi yaptidimondan haric ilk odemen ilaclara oluyor saten 1200 euro igne ve ilaclar gitti ilk igneleri alirken eczanede 841 euro yu duydumda bi ciglik attim tabi sonra bide kalan embiryolarin dondurulmasida var aman yapmayi ihmal etme cunku cok onemli oda 900 euro hepsi bu iste yaklasik 4000 gidiyor tabi devlet yardim ederse etmesse onun fiyatini bilemem ogrenmeme az kaldi saten bisey sormak istersen ben hep burdayim insallah tutar bu denemende bide butun tetkiklerini yaptir

selam canim önceliklen gecmis olsun hersin hayirlisi insallah bir dahaki sefer olur.
ben son denememi 4 ay önce dondurulmuslarlan denedim benimkiler zaten 5.gün embiryosuydu ve 500euro ödedim cok ucuz dondurulmuslar ama zaten dondurulmusu devlet ödemiyor yani o 3deneme sansin varya sigortanin yarisini karsilamasi onlarin icinde dondurulmus yok yani bence bu iyi ben 1denememi senin gibi 23yasindayken yaptim kendim ödedim tabi ikincisini ise devlet yarisini ödedi.
3denemede dondurulmus oldugu icin kendimiz ödedik yani benim halen iki hakkim var ve bence bu sefer yaparsan kesinliklen 3tane koy bana hep embiryolar cok iyi kalitede olduklari icin 2tane koydular ama bu sefer yaparsam kesinliklen 3tane koyduracam tabi Rabbim nasip ettikten sonra bir taneylende olur ya iste bir umut diye.Dondurulmuslarlan yapmak cok kolay canim hic birsey kullanmiyorsun utrogesten haric insallah bu sefer kavusursun bebesklerine.....
slm bende alm ben bir normal denedim sonuc negatif birde dondurulmus bu gun oda negativ geldi dondurulmusu gercekten bizmi oduyoruz o sayilmiyormu yani cok sevindimmmmm bir sansim daha var tanrim sükürler olsun sana
bu arada cok arastiriyorum bu tutunmama konusunu bide tr deki doktorlari begenmezler burdakiler valla tr de herseyi yapiyorlarmis arkadaslar cok iyi tetkik yaptirin neden tutmadigina karsi rahim icinde sivi oluyormus tutunmasini engelliyormus bunu tedavi ediyollarmis lutfen arastirin hepimizin allah yardimcisi olsunnnnnnn

3denemede dondurulmus oldugu icin kendimiz ödedik yani benim halen iki hakkim var ve bence bu sefer yaparsan kesinliklen 3tane koy bana hep embiryolar cok iyi kalitede olduklari icin 2tane koydular ama bu sefer yaparsam kesinliklen 3tane koyduracam tabi Rabbim nasip ettikten sonra bir taneylende olur ya iste bir umut diye.Dondurulmuslarlan yapmak cok kolay canim hic birsey kullanmiyorsun utrogesten haric insallah bu sefer kavusursun bebeklerine.....

slm gercekten dondurulmuslar daha ucuz vede acisiz ben ilk denememde 4000 civarinda gitti tabi bunun 900 eurosu dondurmak icin ama ikincisinde progynova pile ve ultrogest rahim ici ilac kullandim ilaclara 100 euro gidiyor transferde iki ikibucuk hafta sonra hemen yapiliyor agrisiz sonra faturalar geliyor ben 1300 euroda sonra odedim ama hep oberartz yapti transferi gerci hic geregi yokmus onun yapmasinin gec anladim verende yukardaki alanda o isterse oluyor valla cok dua et bende aynini yapiyorum ikimizede kolaylik verir insallah bende uce hazirlaniyorum yani arastirip termin yaptim bile doktor degistim heidelberg üniversite hastanesine gitcem simdi sanada banada bol sanslarrrrrr

Yardimci oldugun icin cok tesekkurler.bende bu sefer 3 Tane istiyorum.ben bu sefer 5.gun embryosu istedim ama önünde icinde ayrica 500euro istiyorlar.sende 5.gun embryosu icin ayri ucret odedinmi Yoksa embryolarin oyle gelistigi icin doktorun oylemi uygun gordu.eger Bende 5.gun embryosu yaptirirsam 1000euro odemek zorundayim.

canim ben ilk tüp bebekte ekstra 5.gün olsun diye fazla ödemistim ama ikinciyi baska yerde yaptigim icin bize sormadilar direk 5.güne kadar gittik heralde onuda ödemisimdir.
heralde sende ödemek zorundasin bence bekleme 5.günü ben 3 denememdede 5.gün embiryosu transfer edildi
bende bu sefer 3.gün yapicam cünkü 5.gün embiryosu direk tutunma asamasina geldigi icin rahimde transfer edildikten sonra yer bulamazsa tutunmuyor ama 3.gün ise 2gün daha rahimde kaliyor kendi kendine yer ariyormus yani bazi doktorlar 3.gün daha iyi diyorlar rahime alisiyormus ona göre daha kolay tutuna biliyormus
zaten kismette olursa olur 3-5 fark etmiyor.

slm bende alm ben bir normal denedim sonuc negatif birde dondurulmus bu gun oda negativ geldi dondurulmusu gercekten bizmi oduyoruz o sayilmiyormu yani cok sevindimmmmm bir sansim daha var tanrim sükürler olsun sana
bu arada cok arastiriyorum bu tutunmama konusunu bide tr deki doktorlari begenmezler burdakiler valla tr de herseyi yapiyorlarmis arkadaslar cok iyi tetkik yaptirin neden tutmadigina karsi rahim icinde sivi oluyormus tutunmasini engelliyormus bunu tedavi ediyollarmis lutfen arastirin hepimizin allah yardimcisi olsunnnnnnn

selam canim önceliklen gecmis olsun evet canim dondurulmuslar sayilmiyor biz dondurulmusu kendimiz ödüyoruz sayilan sadece tazeler devlet zaten yarisini ödüyor tazelerin.
canim kismette olmazsa biz ne yapsak yapalim olmaz Rabbim ol demedikten sonra.bende ilknde olmayinca ikincide tüm testleri yaptim doktorum genetik test felan hepsini yaptirdi kan pihtilasmasi felan varmi diyede test yaptim dondurulmustun öncede Histereskopie yaptim belki rahimde birsey vardir o yüzden tutnmuyordur diye ama hic birsey cikmadi tüm testlerimiz cok sükür temiz cikti sadece kader diyelim bu sefer doktorum bana PGT yani almancasi PKD yöntemini yapicak eger baslarsak pkd yöntemi embiryolar olustuktan sonra en iyi embiryoyu seciyorlar embiryolara genetik test yapiyorlar sonrada en iyisini transfer ediyorlar tabi PKD yönteminin fiyati ise 1200Euro yani ekstra bunuda ödeyecegiz bu ekstra oldugu icin devlet ödemiyormus bakalim hayirlisi tabi bunuda yapicam herseyi deneyecegiz insallah Rabbim bu sefer hepimize nasip eder hayirlisiylan.
Almanyanin hangi sehirindesin?
sizde sorun neydi canim kac defa yaptiniz tüp bebek ?

Son düzenleme:
Kizlar destekleriniz icin cok tskr ederim.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu Yolda.benim embryolarim kacinci Gun gelisirse kaliteli ozaman transfer olsun istiyorum artik.bana ve esime gerekli butun testler yapildi.kendimiz odedik ilk denemeyi ilaclar 800 Euro testler 150euro yumurta toplamak 250euro dondurmak 500euro yerlestirmek icin daha fatura gelmedi beklemedeyim.sorun para deyil Bizimgibi evlat sahibi olmak isteyenler icin Tek istedigimiz hayirli saglikli evlat sahibi olmak ama bazi drlar icin bazen para daha onemli.onlar boyle olursa daha yuksek tutma ihtimali var dedikce bizde hic dusunmeden Kabul edince nekadar cok islerine geliyor.ama Tek istedigim RAbbim emeklerimizin karsiligini en kisa zamanda versin.

selam canim önceliklen gecmis olsun evet canim dondurulmuslar sayilmiyor biz dondurulmusu kendimiz ödüyoruz sayilan sadece tazeler devlet zaten yarisini ödüyor tazelerin.
canim kismette olmazsa biz ne yapsak yapalim olmaz Rabbim ol demedikten sonra.bende ilknde olmayinca ikincide tüm testleri yaptim doktorum genetik test felan hepsini yaptirdi kan pihtilasmasi felan varmi diyede test yaptim dondurulmustun öncede Histereskopie yaptim belki rahimde birsey vardir o yüzden tutnmuyordur diye ama hic birsey cikmadi tüm testlerimiz cok sükür temiz cikti sadece kader diyelim bu sefer doktorum bana PGT yani almancasi PKD yöntemini yapicak eger baslarsak pkd yöntemi embiryolar olustuktan sonra en iyi embiryoyu seciyorlar embiryolara genetik test yapiyorlar sonrada en iyisini transfer ediyorlar tabi PKD yönteminin fiyati ise 1200Euro yani ekstra bunuda ödeyecegiz bu ekstra oldugu icin devlet ödemiyormus bakalim hayirlisi tabi bunuda yapicam herseyi deneyecegiz insallah Rabbim bu sefer hepimize nasip eder hayirlisiylan.
Almanyanin hangi sehirindesin?
sizde sorun neydi canim kac defa yaptiniz tüp bebek ?

ben karlsruhe kinderwunsch klinige gittim ama hic memnun kalmadim ilkinde cok ilgilendiler ama ikincisi taha ilk gunden canimi siktilar ondan heidelberg uniye gitcem simdi 25. carsamba terminim var konusmak icin hayirlisi bakalim sen nerdensin

ben karlsruhe kinderwunsch klinige gittim ama hic memnun kalmadim ilkinde cok ilgilendiler ama ikincisi taha ilk gunden canimi siktilar ondan heidelberg uniye gitcem simdi 25. carsamba terminim var konusmak icin hayirlisi bakalim sen nerdensin

canim bende Frankfurta yarim saat uzakliktayim ben ilk denememi Wetzlarda yaptim sonra 2.ve 3.dondurulmus denememi Darmstadta yaptim doktor türk diye orayi sectim cokta ilgilendiler ama yinede olmadi simdi 4.denememi yine ilk yaptigim yerde yapicam cünkü benden sonra Wetzlar kinderwunschzentrumda 3tanidigim tüp bebek yaptilar ikisin ikizleri dogdu birininde 1kizi oldu o yüzden fazla uzaga gitmek istemiyorum bu isler kismet isi onu iyi anladim ve yine ilk yaptigim yerde yapicam Allhin izniylen.
insallah bu sefer Rabbim yüzümüze güler ve son denememiz olur hepimizinde,Rabbim kimseyi mahrum birakmasin evlat cok baska birseymis yeni yeni anliyoruz...

Back
X