peki niye ısrarla evlenmek istiyo hem kız kendisi mi demis ben sunlarla birlikte oidum diye kızın günahını alıyorlarsa yaKızlar erkeğin dediği o kız benim akrabalarım ile yattı dedi kendide diyor zaten ben onla anlaşamam diye..Kız çok serbest işi gücü içki,sigara,gezmek başka bişey yok..
Kızlar erkeğin dediği o kız benim akrabalarım ile yattı dedi kendide diyor zaten ben onla anlaşamam diye..Kız çok serbest işi gücü içki,sigara,gezmek başka bişey yok..
Öncelikle merhaba kızlar,
Arkadaşlar bir akrabamızın oğlu var kendi akrabalarından bir kızla evlenmek istiyor aslında çocuğun sevdiği vardı ama ailesi istemedi onu...Evleneceği kız Almanyanın Wilhelmsburg şehrinde..Kızın ben resimlerini gördüm içki masalarında ve kendisi gece barlarında çalışıyor..Çocuğu ailesi döndüremiyor çok inat ediyor olacak diye ama bu kızında durumu belli..Almanya'da yaşayanlar yada duyanlar bilir nasıl bir yerdir kızın durumunuda yazdım...Kız içki ve gece hayatında olan bir kız...Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum sizce bir erkek böyle bir evliliği götüre bilir mi?
Öncelikle merhaba kızlar,
Arkadaşlar bir akrabamızın oğlu var kendi akrabalarından bir kızla evlenmek istiyor aslında çocuğun sevdiği vardı ama ailesi istemedi onu...Evleneceği kız Almanyanın Wilhelmsburg şehrinde..Kızın ben resimlerini gördüm içki masalarında ve kendisi gece barlarında çalışıyor..Çocuğu ailesi döndüremiyor çok inat ediyor olacak diye ama bu kızında durumu belli..Almanya'da yaşayanlar yada duyanlar bilir nasıl bir yerdir kızın durumunuda yazdım...Kız içki ve gece hayatında olan bir kız...Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum sizce bir erkek böyle bir evliliği götüre bilir mi?
Cnm sanmiyorum bu evliligin yürüyecegini olmaz yani burdaki kizlarin bi cogu rahati seviyor kisitlanmak istemiyorlarÖncelikle merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?