Almanyalılardan cevap bekliyorum...

kocbey25

Yarına kalır ama yanına kalmaz
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
336
24
68
Öncelikle merhaba kızlar,

Arkadaşlar bir akrabamızın oğlu var kendi akrabalarından bir kızla evlenmek istiyor aslında çocuğun sevdiği vardı ama ailesi istemedi onu...Evleneceği kız Almanyanın Wilhelmsburg şehrinde..Kızın ben resimlerini gördüm içki masalarında ve kendisi gece barlarında çalışıyor..Çocuğu ailesi döndüremiyor çok inat ediyor olacak diye ama bu kızında durumu belli..Almanya'da yaşayanlar yada duyanlar bilir nasıl bir yerdir kızın durumunuda yazdım...Kız içki ve gece hayatında olan bir kız...Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum sizce bir erkek böyle bir evliliği götüre bilir mi?

güzelim ben almanyadayım bu olay biraz yasam tarzı meselesi ben daha burda hic bir bara falan gitmedim ama cogu genc gidiyor burda gencler herzaman toplanıp diskolar barlar geziyorlar ama giden her genc icin olumsuz dusunmemek lazım sonucta onemli olan nasıl bir insan oldugu ama,sunu soyleyebilirim turkiyede yetismis bir erkek burda buyumus bir kızla yapamaz

Ne yazikki Almanyada Disco ya Bar a gitmeyen kizlar azinlikta.
Ama bu Bar a gidenlerin evlenilmeyecek Kiz oldugu anlamina gelmiyor tabi.
Bence akrabanizin Oglu kizin karakterini ve nasil biri oldugunu anlamaya calissin.
Disco ya giden kötü, gitmeyen iyi diye bisey yok. Arkadas Kurbani kizlarda var malesef.

şehrin önemi yok önemli olan kız, disko bar ortamı olması onun kötü bi kız olduğunu göstermez elbette ama evine bağlılıkta problem yaşayabilir. çocuğun aklı var fikri var kızı da görüyo, ailesine inat ediyosa sizin zaten yapabileceğiniz bişey yok.

bir musibet bin nasihattan iyidir demişler.

Kızlar erkeğin dediği o kız benim akrabalarım ile yattı dedi kendide diyor zaten ben onla anlaşamam diye..Kız çok serbest işi gücü içki,sigara,gezmek başka bişey yok..

Kızlar erkeğin dediği o kız benim akrabalarım ile yattı dedi kendide diyor zaten ben onla anlaşamam diye..Kız çok serbest işi gücü içki,sigara,gezmek başka bişey yok..
peki niye ısrarla evlenmek istiyo hem kız kendisi mi demis ben sunlarla birlikte oidum diye kızın günahını alıyorlarsa ya

Nasil yani? Hem kizla evlencem diye tutturup hem de bunlari mi soyluyor? Ilginc. Ya mazosistlik var serde, ya da bir saglik sorunu. Siz o cocugu bir doktora goturun bence.

Evet kızlar erkeğin kendi diyor bu kız benim yiğenimle yattı diye..Ama sanırım sırf oturum almak için gidiyır birde ailesi istediği kızı almadığı için ona inat yapıyor sanırım

Şansa bak bende almanyada wilhemsburgda yaşiyorum :)) o arkadasinda dedigi gibi yaşam tarzi evlenince düzelir bilemezsinki.. Bekarken herkes gezer tozar buralarda normal

Bence okizin yasam tarzi degismez, sonucte o erkegin alamncasi olmicak ve o kiza birsey dediginde sözünü geciremicek bence.... o kiz öyle yasamaya alismis bikere...

Bence o kız kendine oyuncak arıyor erkeğide kendine benzetir diye düşünüoyurm...

Valla burda herkes geziyor tozuyor. Ben başka bir şehirdeyim işi gücü olan insanlar da işten sonra restoran, bar vs takılır.

Ben öğrenciyken Ankara'daydım gece gezmesi yapardım her haftasonu.
Özetle yaşam tarzı sizinkine benzememesi kızın boş beleş olduğu anlamına gelmez.

Bu adamın kendi beyni muhakeme yeteneği yok mu? Bu kızla anlaşır mıyım anlaşamaz mıyım kendi ölçüp tartamıyor size mi kaldı? Öyleyse evlenmesin zaten. Evleneceği kadının mahremini uluorta konuşuyorsa akrabanız zaten adam değil kiminle evlenirse evlensin kıza yazık olacak.

Küçük bi yer hamburga yakın. Almanyanın kuzeyi. Sevimli bi kasaba diyim. de sizi mekan ne ilgilendiriyo ki. Wilhelmsburg olmasa mönchengladbach olsa ne farkedecek

Sizin oğlan beraber içip tozutabileceği kız arıyosa veya niyeti almanyaya kaçmaksa kendnce doğru tercihtir. Koca koca adamlara katışmayın.

Burada asıl mesele kızın yaşantısı değil, çocuğun onu istememesi...
Yani kız öyle bir kız olmasa da neticede çocuk onu istemiyor...

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor olabilir bence. Ailesinin istemediği diğer kızdan bahsediyorum. O kızı niye istemediler ki?

Iyi de akrabanizin oglu butun bu ozellikleri kabul etmis. Baskalari ne karisiyor ki olay taa Turkiye'deki akrabalara kadar dert olmus. Barlara takilmasi onu kotu bir insan yapmaz. Anneannem abdestli namazli diye gelin aldi bir kadinin agzina etmedigi kaldi.

Bizim komsumuzun oglu da sizin tarif ettiginiz gibi biriyle evlendi, normal ev hanimi oldu hic bir sikinti da olmadi. Cocugun anasi da baya ariza cikardi ama oglu ben evlenicem siz karismayin deyince hicbirsey yapamadilar.

Cnm sanmiyorum bu evliligin yürüyecegini olmaz yani burdaki kizlarin bi cogu rahati seviyor kisitlanmak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…