Kızın açısından sen dış kapının dış mandalısın. Sevgilisinin annesinin bir akrabası internette konu açmış kız adına, kızı araştırıyor. Ne tuhaf?
Bara gitmiş, içki içmiş. Evlenilecek kız değil bence kesin o... dememizi bekleme.
Kendi yaşam tarzına, oranın kültürüne, sosyal çevresine göre normal olabilir. Senin gördüğünü elbet ki çocuk da görmüştür ve öyle biriyle evlenmeyi kabul ediyor.
Daha ne sorgulanıyor ki burada? Wilhelmsburg şehrinin kızları varoş olur, Hamburg elittir ayrımı da yapamazsınız. Bizde semt insana bir kimlik oluşturmuyorsa orda da oluşturmaz. Hiç duydun mu ayy Bahçelievler'in kızlarından alalım onlar çok hamarat diye bir kavram. :) Bırakın artık bu ilkel yaklaşımları, soyunu soğunu araştırıp, kendinize benzer birini aramayı.
Kazık kadar evlenmeye aklı eren adam kendi bulmuş kararını vermiş, şu an yaptığınız kızın arkasından dedikodu.
Kendinize yapılsa hır çıkarır BDV'ye yazarsınız.