Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birkac ay sonra 4te batmaya baslayaacak, kiymetini bil bence.22 de güneş batıyor burada.
Türkiye de de farklı şehire atansansaydın 1 haftada adapte olamayacaktın. Ailenlrrşin dostunla bol bol facetime yap. Arkadaşın için de başın sağolsun.Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Başın sağ olsun ama daha bir hafta olmuş gideli. Bir haftada insan aynı şehirde yeni taşındığı eve bile alışamıyor. Dilini bildiğin ülkeye bile gitsen 1 haftada alışamayabilirsin. Kendine biraz zaman ver. Meslek sahibi bir kadın olarak oraya tek başına gitmiş olman bile gurur verici. Ne kadar güçlü bir kadın olduğun belli. İş arkadaşların olacak, çevren genişleyecek ama zamanla. Çalışırken dil daha kolay öğreniliyor. Aktif çalışarak 1 senede çok iyi seviyeye gelirsin hiç merak etme.Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese toplu halde cevap vereyim. Çok teşekkür ederim nazik yorumlarınız için. Bugün 7.günüm ve zamanla alışacağımı hissediyorum. Biraz sakinleştim . Dile asılacağım. Gerçekten çok destekleyici buradaki insanlar bende onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ölen arkadaşım da hemsireydi ve benim almanyaya gitmem için desteklenmişti. Şimdi vazgeçmek olmaz.
Gidesin mi geldi kızBu arada Almanya'daki erkekler denildiği kadar yakışıklı mı?
Gidesin mi geldi kızEn azından bizimkiler gibi kara kuru değillerdir hiç sevmem esmer döşü kıllı erkek
![]()
Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu sahibi bizim için birer davet mektubu yazsın da bir bakıp döneriz belkiAlmanya'da bir kuzenim var fiziklerini övüp duruyor, hepsi filinta gibi, asker gibi diyor. Diğer bir arkadaşım da camgöz akgezenler diyor onlara.(Fazla beyaz tenli mavi gözlü ve soğuk tipli olduklarını kastederek). Hangisi doğru sadece onu anlamak istedimKuzenimin anlattıklarıyla ağzım sulanmıyor değil ama. Ben de kıllı, esmer ve fazla maskülen erkeklerden hoşlanmıyorum hiç
Bir de benim anlamadığım Almanya'da doğup büyüyen Türk kızları neden Türkiye'den erkeklerle evleniyor. Aileleri mi izin vermiyor yoksa Alman erkek mi bulamıyorlar
Yani tipleri kötü değil. Çok organik besleniyorlar o yüzden fizikleri de fena değil. Bunu bende anlamadım. Bayağı saygılı insanlar aslındaBir de benim anlamadığım Almanya'da doğup büyüyen Türk kızları neden Türkiye'den erkeklerle evleniyor. Aileleri mi izin vermiyor yoksa Alman erkek mi bulamıyorlar
Almanya'da bir kuzenim var fiziklerini övüp duruyor, hepsi filinta gibi, asker gibi diyor. Diğer bir arkadaşım da camgöz akgezenler diyor onlara.(Fazla beyaz tenli mavi gözlü ve soğuk tipli olduklarını kastederek). Hangisi doğru sadece onu anlamak istedimKuzenimin anlattıklarıyla ağzım sulanmıyor değil ama. Ben de kıllı, esmer ve fazla maskülen erkeklerden hoşlanmıyorum hiç
Almanya'da bir kuzenim var fiziklerini övüp duruyor, hepsi filinta gibi, asker gibi diyor. Diğer bir arkadaşım da camgöz akgezenler diyor onlara.(Fazla beyaz tenli mavi gözlü ve soğuk tipli olduklarını kastederek). Hangisi doğru sadece onu anlamak istedimKuzenimin anlattıklarıyla ağzım sulanmıyor değil ama. Ben de kıllı, esmer ve fazla maskülen erkeklerden hoşlanmıyorum hiç
Bunu anlayabilmek için önce Marmaris Fethiye falan civarındaki pasaport savaşları dansını anlamanız lazimBir de benim anlamadığım Almanya'da doğup büyüyen Türk kızları neden Türkiye'den erkeklerle evleniyor. Aileleri mi izin vermiyor yoksa Alman erkek mi bulamıyorlar
Yerim ben onları çıtır çıtır çok canım çekti kız biliyon muGayet doğru, Alman genleri inanılmaz, kadın olsun erkek olsun uzun boylu, kaslı ve gürbüzspor çok yapılıyor, ulaşım olarak bisiklet var, süt ürünleri çok tüketiliyor eee sonuç olarak obezite mobezite yok herkes daş gibi
![]()