Maddi durumum yok ve almanyada guvenecegim kimsem yok ne yapacagimi bilmiyorum almancam da pek iyi sayilmazAlmanyada boşanmadim, ama duruma göre devletten yardım alma imkanınız var. Maddi imkanlarıniz yoksa "Prozesskostenhilfe" /Verfahrenskostenhilfe için başvuru yapabilirsiniz. O zaman avukat ve diger ödenecekler için para ödeniyor. Simdi genel durumunuzu bilmediğimiz için yorum yapmak kolay değil. Ama devletten destek alin ve Türkçeniz yeterli değilse Türk bir avukat bulmanizda fayda var
Peki bekliyorum :)Size özelden mesaj atıyorum bakın bi
Maddi durumum yok ve almanyada guvenecegim kimsem yok ne yapacagimi bilmiyorum almancam da pek iyi sayilmaz
Bosanma sebebiniz nedir cok özel değilse
Eşim cok umursamaz birisi artık anlaşamıyoruz aslinda bu konulari hic kimseyle konusmak istemiyorum ailem duyarsa nasil tepki verir onu da biloyorum ama mutlu olmadigim bir evliligi de surdurmek istemiyorum
Şiddet falan yok olsa polisi ararim zaten. ben sadece cok mutsuzum. Artık boyle devam etmek istemiyorum ben mutsuz oldukca cocuklarima da yansıyor bu olayZaten özelinizi açmak zorunda değilsiniz. Ama ortada şiddet varsa sizi kadın derneklerle yönlendirirdim. Esiniz size evi bırakmaz sanırım? Öyle olsa en azından ona göre hükumeten yardım alabilirsiniz. Esiniz çalışıyor mu?
Türkiye'den gelin mi gittiniz almanyaya...basta kuzenm olmak üzere Almanya'ya gelin giden yakınlarm var.malesef hep mutsuzlar ordaki yasam tarzları kşiliklerine hayat ve yasam tarzlarına yansıyo ...acıkcası bende gezmeye gittim sevemedm soguk yabancı bir şehir cıvıl cıvıl degil...birde hava kapalı cok bunaltıcıSelam arkadaslar Almanya ya evlenip gelen ve boşanan varmı? Almanca kursuna gittim sinavlari falan gectim oturum sorunum yok ama calismadigim icin almancamda pek iyi değil. Kaldığım yer de cok küçük açıkçası is imkani da.sınırlıeğer almanyada yasayip bosanan varsa ne gibi sıkıntılar yaşadınız yani artısı eksisi neler bana biraz yardimci olurmusunuz(bu arada iki kizim var kucuk 5 yasinda buyuk kizimda 12 yaşında) simdiden tesekkur ediyorum
Evet evlenip de geldim almanya ya cok zor burda yasamakTürkiye'den gelin mi gittiniz almanyaya...basta kuzenm olmak üzere Almanya'ya gelin giden yakınlarm var.malesef hep mutsuzlar ordaki yasam tarzları kşiliklerine hayat ve yasam tarzlarına yansıyo ...acıkcası bende gezmeye gittim sevemedm soguk yabancı bir şehir cıvıl cıvıl degil...birde hava kapalı cok bunaltıcı
Şiddet falan yok olsa polisi ararim zaten. ben sadece cok mutsuzum. Artık boyle devam etmek istemiyorum ben mutsuz oldukca cocuklarima da yansıyor bu olayevi birakir bize ama iste kendime guvenmem icin ne gibi durumlarla karşılaşacağımi da bilmem gerekiyor
Teşekkür ederim internetten bakarım varmı diye :) bu basligi nasil kaldiririm bileniniz varsa soylerse sevinirimKaldığınız şehirde profamila organizasyonu varsa onlarda bu konuda yardımcı oluyor. Almancaniz yetersizse tercüman edecek birini de bulurlar.
Kaldiramazsiniz , acilan konular silinmez ama yoruma kapattirabilirsinizTeşekkür ederim internetten bakarım varmı diye :) bu basligi nasil kaldiririm bileniniz varsa soylerse sevinirim
Aaa neden kaldirilmiyor ki ben sadece fikir alip geri kapatacaktim basligi yeni uyeyim bilmiyorum burayi kusuruma bakmayin :)Kaldiramazsiniz , acilan konular silinmez ama yoruma kapattirabilirsiniz
Mune yorum istemiyor sanirim konu sahibi
Aaa neden kaldirilmiyor ki ben sadece fikir alip geri kapatacaktim basligi yeni uyeyim bilmiyorum burayi kusuruma bakmayin :)
Hic oraya dikkat etmedim ama ogrenmis oldum teşekkürlerForuma uye olurken kurallari okusaydiniz keske , orada yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?