- 17 Ağustos 2011
- 24.868
- 156.773
- 798
bdvde acilan sansasyonel seyler degilse tutmaz ama olsun, blog gibi olur senin icin - aklinda olan seyleri yaziya döküp paylasinca hayatini planlaman daha kolay olur belki.Topik açsam tutar mı bilmiyorum bazen detayları bahsederken sıkıcı olur diye düşünüyorum. Couchsurfing- üyelik oluşturunca misafir ağırlamadan da hangout yapabiliyor muyum dediğiniz gibi işte ben X şehrindeyim bu tarihi gezmek, kaynaşmak için ayirabilirim gibi?
soruna gelince uyelik olusturunca profilinin yarisinin dolmasi lazim ilk. sonradan hangout acip birileriyle dolasabilirsin. o zaten gecelik konaklamak icin degil - "sehrinize gelrim, hadi bulusalim" demek icin.
yalniz turistler icin harika bir sey.
hatta istersen evimi her zmaan acarim _ bazen uygunum - evim hic müsait degil seceneginden musait değilimi secersin, kimse sana yazmaz.
dedigim gibi hangout biraz sans isi. o gun dunya tatlisi insanlar da olabilir birkac turk erkekten baska kimse olmayadabilir. Benim mesaim 6da biterdi - 4 gibi acar bakardim uyan biri varsa plan yapardik yoksa evime dönerdim. her seferinde şirintoş insanlar cikmayabilir yani. o yüzden sehrini aratip yakin zamanda gelecek insanlarin mesajini okuyup onlara ozel mesaj atsan daha verimli bir kullanim olabilir. ama her ikisini de denersin.
iyi sanslar