- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
ben de bu takıma beğendim kaç gündür aklımdan çıkmıyo benm de acaba iyi midir :) gidip yerine bakmak lazım aslında
Merhaba yatak odan ile fikrimi yazmıştım
Yaa bir sorum olcakNevresimlerini tamamladın mı bilmiorum ama Gold Case nevresim ürünleri hakkında bilgin var mı acaba canım ya
:26:
woov süpermiş bence inşallah senin olur
bakarsan bana da haber verir misin? istanbul'da değilim de ben çok merak ediyorum kaliteli mi adi mi yoksa? nişanlıma bak dedim ama o anlamaz pek baksa da. kayınvelidemle gidin dedim onlara da bir şey söyleyince bi seneye ya yaparlar ya yapmazlar nası insanlar anlayamadım hala :/ sen bakarsan bana da fikirlerini söyle lütfen olur mu :))
gold case kullanmadım ama duydum storway ayarında nevresimleri. kalitesiz değil ama çok kaliteli de değil. bence fiyatı uygunsa al çok para vermeye değmez çünkü
çok beğendim ama uyduruksa diye çok korkuyorum inşallah güzeldir de benim olur :))
rica ederim canım :)Çok teşekkür ederim canım .. Korktum da topiğini böle işgal edince ama yaklasımın güzel tesekkürler
bence kesınlıkle suntalam almayın bende gorsellık dusundum 4 sene once yemek odam ve yatak odam suntalam di.yatak odasnın once karyola baslıgı dustu sonrada tualet masasının butun cekmecelerı elımde kaldı ustelık yapılmıyorda yapıyoruz tekrar dusuyor.cunku suntalem bozuldumu tekarar tutmuyor ıgrencler ımkanım olsa hepsını atıcam ve mdf alıcam.
Mobilya çok güzelmiş bayılırım beyaz mobilyayaa
Mdf suntalemden daha iyi diye biliyorum ben de....
Şimdi üretilen ürünler hep suntalem ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?