meraba kızlar
alnım çok geniş ya.o kadar kötü duruyo ki arkadaşlarım dalga geçiyo..kahkülü denedim ama okulda çok zor oluyo.alnımdan saç çıkması için ne yapmalıyım lütfen yardım edin moralimi bozuyo
bende senin gibi aynı sorundan dertliydim, ne zamanki kahkul ve perçem kullanmaya başladım, alnımda zaman içinde boş olan yerlerde saç çıkmaya başladı. tabi ki uzun bi zaman aldı, kahkül ve perçemi kullanmak ne kadar zor olsa da vazgeçme derim sana...
düz alın hizasında kahkül kestirerek tam alnını kapatabilirsin veya uzunlu kısalı kesiyorlar kahkülleri boyları biraz daha uzun oluyor
yana alıp oşekilde kullanabilirsin bazen maşa yapıp dışa doğru kıvırabilirsin onları mesela ayşegül özyılmazelin alnıda geniş sürekli dikkatimi çeker geçen gün bu şekil yapmıştı saçlarını dedim bu kızda bir değişiklik var kafam sonradan dank etti dediğimi yapmıştı o şekil yapabilirsin
merhaba saç modeli olarak kahkül kullanabilirsiniz,ama sadece makyajla alnınızı daha dar gösterebilirsiniz,alnınızda saç diplerinize doğru teninizden iki ton koyu fondotenle gölgelendirme yapabilirsiniz alnınız daha dar görünecektir:)
İlerleyen yaşla gelen yandan açılmalar oluyor.Öyle boşalma ise dermaroller diye bir alet var.Açık yerleri iğneyle deliyorsun.Sonra üzerine saç çıkaran ne kadar serum yağ varsa sürüyorsun.Ben yaptım bikaç kez.Bu sitede okumuştum.
Bir de tabi kahkül alnı daraltmak için tek çözüm.
He neden kafamı deleyim dersen, sürdüğün şeylerin,yağ,serum,ilaç vb.nin etkisi derinin altına işlemiyormuş normalde.%3 kadar geçiyormuş.Delince bunların etkisini artırmış oluyorsun ve faydası oluyor.Zahmetli olduğu için çok tekrarlamadım ama sanki çıktı biraz.Eskisi kadar gözüme batmıyor.