Alnımdaki hastalık :(

clara84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
130
114
103
Merhaba kızlar. Evet başlıkta söylediğim gibi alnımda hastalık var. Ben hastalık olarak adlediyorum. Alnımın tam ortasında garip bir his oluyor kendimi bildim bileli bu rahatsızlığım var. Mesela oraya dokundurmam gözlük takamam saçım oraya düşse hemen çekerim bayılacak gibi oluyorum yani tarifi çok zor. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu yuzden kaşlarımı bile kendim alıyorum gidemiyorm dokunuldugu için. Etrafınızda bnm gibi olan veya forumda bnm gibi olan var mı acaba:(
Psikiyatriye görün dediler bi bulgu olmadı. Nörolojik bişeyde çıkmadı. Keşke çaresi olsaydı nelerimi vermezdim:(

Merhaba kızlar. Evet başlıkta söylediğim gibi alnımda hastalık var. Ben hastalık olarak adlediyorum. Alnımın tam ortasında garip bir his oluyor kendimi bildim bileli bu rahatsızlığım var. Mesela oraya dokundurmam gözlük takamam saçım oraya düşse hemen çekerim bayılacak gibi oluyorum yani tarifi çok zor. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu yuzden kaşlarımı bile kendim alıyorum gidemiyorm dokunuldugu için. Etrafınızda bnm gibi olan veya forumda bnm gibi olan var mı acaba:KK43:
Psikiyatriye görün dediler bi bulgu olmadı. Nörolojik bişeyde çıkmadı. Keşke çaresi olsaydı nelerimi vermezdim:KK43:
Allah Allah, çok geçmiş olsun demeye geldim

Benim anneannemde dokundurtmazdı rahmetli . Hatta ısrarla dokunurlarsa (nolcak yahu diyip güya şaka yaptığını zanneden insanımız çok var ya bizim ) bayılırdı .
Acaba ne gibi bir his oluyodu dokunulunca. Çol kötü bişey yaa resmen hayat kaliteni etkiliyor

Cok gecmiş olsun nasil bir his gerginlik gibi bişey mi
Tşk ederim. Gıdıklanır mısınız mesela onun gibi bişey. Ayak altı koltuk altı nasıl birisi tarafından Gıdıklanır bayılcak gibi olursunuz ona benzer bir şey oluyor çok feci kötü. Keşke bi tedavisi olsa. Bazen oraya bir bıçak atayım kan fışkırsın rahatlarım belki diyorum:)

Opsikoloji
Tşk ederim. Gıdıklanır mısınız mesela onun gibi bişey. Ayak altı koltuk altı nasıl birisi tarafından Gıdıklanır bayılcak gibi olursunuz ona benzer bir şey oluyor çok feci kötü. Keşke bi tedavisi olsa. Bazen oraya bir bıçak atayım kan fışkırsın rahatlarım belki diyorum:)
Allah allah psikolojik falanmı acaba akupunktur falan yaptırsaniz

Opsikoloji

Allah allah psikolojik falanmı acaba akupunktur falan yaptırsaniz
Akapunktur aklıma gelmemişti hiç ama işte o iğneleri sokma aşamasını nasıl geçirirm ki. Ama yinede bir denemeye çalışayım önerin için çok saol canm. Ve psikolojik oldugunu sanmam aklım erdiğinden beri var bu illet.

Cok gecmis olsun. Tik gibi geldi bana da ama bir uzmana danismanizda fayda var.

Botox ? Botox ordaki kaslarin hissini yok ediyor bi doktorla görüşün belki de çözümü çok kolaydır.

Sinir iletilerinin geçtiği bölgelerde, bazen böyle vücudun bazı bölgelerinde, doğuştan, gereğinden fazla, düzensiz, yoğunlaşmış sinir demetleri olabiliyor.Bu hassaslığınız, bundan kaynaklanıyor olabilir. Onun için bilip bilmeyen kimselere hacamat falan yaptırmaya kalkmayın sakın.
Alternatif tıptan bu konuyla ilgili fayda sağlayabilirsiniz diye düşünerek, bu işte ehil tıp doktoru olan birini bulup, durumunuzu birde ona anlatmanızı önerebilirim. Geçmiş olsun.

Botox ? Botox ordaki kaslarin hissini yok ediyor bi doktorla görüşün belki de çözümü çok kolaydır.
Haklısın botoks ve akapunktur hiç aklıma gelmedi. Başka anabilim dallarına gözüktüm hep. İyi ki buraya yazmışım derdimi akıl veren geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ediyorum

Sinir iletilerinin geçtiği bölgelerde, bazen böyle vücudun bazı bölgelerinde, doğuştan, gereğinden fazla, düzensiz, yoğunlaşmış sinir demetleri olabiliyor.Bu hassaslığınız, bundan kaynaklanıyor olabilir. Onun için bilip bilmeyen kimselere hacamat falan yaptırmaya kalkmayın sakın.
Alternatif tıptan bu konuyla ilgili fayda sağlayabilirsiniz diye düşünerek, bu işte ehil tıp doktoru olan birini bulup, durumunuzu birde ona anlatmanızı önerebilirim. Geçmiş olsun.
Çok mantıklı söyledikleriniz evet belkide durumum böyle olabilir ve tedavi edilebilirim Umarım beni gerçekten anlayan bir dr a denk gelirim. Tşk

Akapunktur aklıma gelmemişti hiç ama işte o iğneleri sokma aşamasını nasıl geçirirm ki. Ama yinede bir denemeye çalışayım önerin için çok saol canm. Ve psikolojik oldugunu sanmam aklım erdiğinden beri var bu illet.
Rahatsızlık hissi kadar kötü bisey yok canım igne falan insanın gözü görmez bile

Benim de burnunun ucuyla ilgili oluyor o. Bahsetmek bile garip hissettiriyor. Şimdi bile bı karıncalandi uyuştu sanki. Birşey değsin hatta yaklassin bile istemiyorum burnumun ucuna. Elimle hemen dokunup durumu düzeltesim gelir... Çok garip cidden...

Back
X