Canım benim.Bir laf vardır olduğu kadar olmadığı KADER......Gene
Nasipse gelir fizandan yemenden ,nasip değilse ne gelir elden.
Ben kadere çok inanıyorum.Ben 4 yıl birine aşıktım.Ama olmadı.Eşimle tanışmadan önce onu hep rüyalarımda görürdüm.Düşün ben şehirde yaşayan bir insanım.Rüyamda tavuklar,koyunlar keçiler ve eşimi görürdüm.Hatta rüyamda beni sevdiğini söylerdi.Bende çok merak ederdim ve sevinirdim.demek kaderimde beni sevecek biri var.
Birinin aracılığı ile telefonda biriyle tanıştım ve bir yerde randavüleştik.Randavüye gittiğimde o karşımda duruyordu.Rüyamda ki insan.Gerçek bu anlattıklarım.Şaşırıp kaldım.İlk konuşmamızda onu beğenmedim.ama rüyada görmenin verdiği şaşkınlığı atamadım.Sonra o peşimi hiç bırakmadı.Rüyanında etkisi ile 2 yıl konuştuktan sonra evlendim.Birde çocuğum var.12 yıllık evliyim.Fakat mutlumusun diye sorarsan.Değilim.Boşanma aşamasına geldik.
Şimdi diyiyorum ki keşki hiç onunla tanışmasaydım.O randavüye gitmeseydim onunla evlenmezdim.Ama kadar.Ben oraya gidicek onunla tanışıcakmışım.
Canım insanın birinle tanışması kader.
Aşk bir kader.Aşık olduğum olmadı ama rüyamda gördüğüm oldu.Şimdi diyiyorsun ki aşık olduğum olsa daha mı iyi olurdu?Peki sence bu durum kader mi?