Saclarim goguslerimin altina gelmisti ekim ayinda kuafor ciragini gisterek sanada kat atalim mi dedi ama kizin katlari az ve guzeldi..bemde kiza baktim hos olur dedim.sonuc; onleri cene altimda kisa arkalari uzun kalan bir sac modeli..

sinirden eve geldim turkiyede annemlerde tatildeydim telefobu firlattim makasi alip saclari cene hizasinda kestim subat ayina kadar omuzlarimi az gecti yeniden.ben duramadim herzman istedigim kumral rengi kuafore gitmeemk icin evde yaomak istedim saclarimi yaktim resmen!! Saclarim cok benim yapus yupus tarayamadim.acilen bi koafore gittim.adamin levhasinda bayam erkek yazmiyor, ssclarimi dumduz kulak hizasinda kesti kalin sac nasil durur oyle tahmin edin kirpilmis keci gibi ..resmen vunalima girdim..kuafor arkadasim var. Kesimi cok guzel ama vakti yok ..acilen saat 23 gibi gelip saclarimi duzeltti esim gorse cok kizacakti cunku...sakladim esimden saximi:)cunku saximi uzatmak istedim ve uzatmistim kemdi ellerimle yeniden kuaforlere teslim ederek maffettim..bana deli derdi kesin..kesilmis kisa saclarimi ona gosterdim.aaa hani uzaticaktin dedi..bende bu model hosuma cok gidiyor dedim..yallannn...:)bob tarzi bisry yapti ama fazla kat atmadan ense hizasinda..ben bir samouan yapiyorum ve bitkisel yaglar kullaniyorum.bu ara birakir gibi oldum saclarim iyi uzuyor..ve aloe vera samouani aldim harika bisey cok memnun kaldim..sizlerinde denemesini tavsiye ederim.be yazikki uclari hala kirik biraz onlara ozellikle cok iyi geldi bu samouan.onemli olan icinde aloe vera jeli olan bir samouan olmasi.benimki biraz pahali ama ben cok begendim bi kac ay daha neler olacagini merak ediyorum..saclarim uc parmak uzadi 1.5ayda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.