Doğuma Hazırlık alpertunga ismi nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de olsam Alp ya da Alper koyardım. Güzel isimler.
Alpertunga ismi ise hem çok uzun, kullanması zor, hem de üstteki arkadaşın belirttiği destandan ötürü dalga geçilebilecek bir isim.

Iskit hukumdari..madem koyacaksaniz gokturk hukumdarini koyun mesela kutluk kagan.
Nenim unv hocamin oglu vardi adi" ilteris" idi.
Gokturk hukumdarinin lakabi"derleyen toplayan "anlaminda
Karahanli hukumdarini koyun bugra han.
Atilla yi koyun avp hun hukumdari..cok cok guclu bir hukumdar.
Sahsi adima soyluyorum alper diyince aklima simge geliyor sadece.isim gibi goremiyorum.bence iyi bi arastirin derim

Iskit hukumdari..madem koyacaksaniz gokturk hukumdarini koyun mesela kutluk kagan.
Nenim unv hocamin oglu vardi adi" ilteris" idi.
Gokturk hukumdarinin lakabi"derleyen toplayan "anlaminda
Karahanli hukumdarini koyun bugra han.
Atilla yi koyun avp hun hukumdari..cok cok guclu bir hukumdar.
Sahsi adima soyluyorum alper diyince aklima simge geliyor sadece.isim gibi goremiyorum.bence iyi bi arastirin derim
eşimin adı bilge kaan :D o yüzden kaan lı bir isim düşünmuyoruz:) saltuk buğra geliyor aklımıza hoşumuza da gidiyor fakat aile de iki tane buğra var çok teşekkürler ilginiz için

Karar verdin mi bilmiyorum ama bende yazılanlara katılıyorum canım, benim oğlumun adı da Mete Alp, kullanım olarak rahat çoğunlukla arkadaşları da Mete diyor, Hakan, Kağan gibi isimleride düşünebilirsin, kolay gelsin

Iskit hukumdari olsaaa ne olur sakalar tarihte bilinen ilk Turk toplulugudur hatirlatirim ilkler bu topluluklarla baslamistir 3 nokta koymussunuz enteresan

merhaba oğluşumuz olursa alpertunga düşünüyoruz eşimle oda çok beğendi ortak beğenide bulunduğumuz tek isim... sizce nasıl ağırmı? ismi bitişik söyleyeceğiz alper adını tek başına değil...
Canim güzel ama biraz ağır hem şimdi hem de okul çağında zorluk çeker

Back
X