Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu olmaya çalışın...Artık arkadaşlarımdan tiskiniyorunn . Yapyalnız gidip kahve içip eve dönüyorum /: çünkü yoruldum . Sürekli polyannaya yatıyorlar . Hep çok mutluyuz . Kızın kafasına kadar egzama çıkmış ben elimdekilerle mutlu olmayı öğrendim diyor . En ufak bişey paylaşsam vay sorunlu , acayip , tatminsiz , başarısız iması yapılıyor . En ufak bi yumuşak karın gören yumruğu indiriyor . Görüşsem daha fazla geriliyorum , görüşmesem sıkılıyorum ! İşte bulamadım . İçimden asla hiçbirini görmek gelmiyor, facebook u da kapattım . O da mutluyum bu da mutluyum . Aşağı tksrsm skl yukarı bıyık ! Ne yapmalıyım
mutlu olmaya çalışılmaz . İnsan robot değildir komut verip çalıştıramazsın . Hatta emir kipiyle çalış diyemezsin . Huzurlu yaşanır . mutluluk arada gelir gider .Ve hayat olduğu gibi kabul edilir . İnsan da her duygu mevcut , herşeyde insan için . İnsanların sorunları varsa , üstüne yatıp mutlu olmaya çalışmak ruhsal rahatsızlıkları beraberinde getirir. Rol yapmak gibi ... Sorun paylaşılır çözülür ama kabul edilir . Yok sayılmaz .Mutlu olmaya çalışın...
konuyu taşıdık dendi taşıdılar . Bulamadım .polyanna baslıgıda senın degılmıydı?
nıye Dakka bası aynı haberi ısıtıp ısıtıp getiriyosun yahu..
Kalbimimi yarıp baktın ? Şükür etmemekle suçlayacak ? Nerden biliyorsun şükür etmediğimi ?İnsanlar şükrediyor demekki sen de bir dene istersen.
Mutlu olmaya çalışılır;Mut
mutlu olmaya çalışılmaz . İnsan robot değildir komut verip çalıştıramazsın . Hatta emir kipiyle çalış diyemezsin . Huzurlu yaşanır . mutluluk arada gelir gider .Ve hayat olduğu gibi kabul edilir . İnsan da her duygu mevcut , herşeyde insan için . İnsanların sorunları varsa , üstüne yatıp mutlu olmaya çalışmak ruhsal rahatsızlıkları beraberinde getirir. Rol yapmak gibi ... Sorun paylaşılır çözülür ama kabul edilir . Yok sayılmaz .
Mutlu insan görüp sıkıntıya düşmek ? Böyle çirkin düşünecek tabiatım olsa , burada bu şekilde yazmazdım değilmi ..Sizi sıkıntıya sokan insanların mutlu olmalari mi yoksa öyleymiş gibi rol yapmaları mi?
M
Mutlu insan görüp sıkıntıya düşmek ? Böyle çirkin düşünecek tabiatım olsa , burada bu şekilde yazmazdım değilmi ..