Alt kat komşumla nasıl tanışacağım?

Bazı şehirlerde tanışma gidiş geliş vs oluyor . Ama bazı şehirler bundan habersiz . Müvlüt bekliyorsunuz ama böyle bir şeyden haberide olmaya bilir . Biraz zamana yaymalısınız ki bu zamanda çok sıkıntılı tanışıp gidip gelme vs .

Bazı şehirlerde tanışma gidiş geliş vs oluyor . Ama bazı şehirler bundan habersiz . Müvlüt bekliyorsunuz ama böyle bir şeyden haberide olmaya bilir . Biraz zamana yaymalısınız ki bu zamanda çok sıkıntılı tanışıp gidip gelme vs .
Valla bence mevlüt tamamiyle kaynanamın uydurduğu birşeydi 🤣🤣🤣

Korona bitince aprtmanda fln denk gelirseniz sohbet edin durumu anlatın hani hiç denk gelemedik alıştınızmı apartmana gibisinden sohbet kurup eve kahve içmeye davet edin. Yemek olayı saçma olur bence kaç ay sonra vermek...

Korona bitince aprtmanda fln denk gelirseniz sohbet edin durumu anlatın hani hiç denk gelemedik alıştınızmı apartmana gibisinden sohbet kurup eve kahve içmeye davet edin. Yemek olayı saçma olur bence kaç ay sonra vermek...
Bizim ki apartman değil girişi farklı yönden üst üste iki ev o sebepten karşılaşmak imkansız gibi birşey daha doğrusu öyle olduğunu anladım bu kadat ayda hiç denk gelmedim çünkü.

Bizim ki apartman değil girişi farklı yönden üst üste iki ev o sebepten karşılaşmak imkansız gibi birşey daha doğrusu öyle olduğunu anladım bu kadat ayda hiç denk gelmedim çünkü.
O zaman yemek yerine kek pasta falan yapın evine götürün, gene aynı sohbeti kurun çok tanışmak istiyorsanız eve kahve içmeye de davet edin en azından ayak üstü de olsa tanışmış olursunuz. Ama ben olsam ilk adım atmam fazla insan seven birisi değilim. Siz seviyosanız konuşun tabikide

O zaman yemek yerine kek pasta falan yapın evine götürün, gene aynı sohbeti kurun çok tanışmak istiyorsanız eve kahve içmeye de davet edin en azından ayak üstü de olsa tanışmış olursunuz. Ama ben olsam ilk adım atmam fazla insan seven birisi değilim. Siz seviyosanız konuşun tabikide
İlerki dönemde böyle yapacağım inşallah

Aslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Niye ki bu tanışma hevesi belki komşu sevmiyordur şahsen öyleyim komşuculuk falan sevmem. 😄

Komsu basina gelecekleri bilmiyor su an tabi
Zavalli kadin 😂
Aşk olsun bayramda kahve yapmadım diye koşa koşa teyzesine yetiştirip düğünden önce bunun bahanesiyle beni ayırmaya çalışan bir kaynanam var o bence benimle ilgili yeterli bilgiyi vermiştir 🤣

Boşver şu zamanlar geçsin öyle çaya davet edersin. Yemek yapıp verme yemez belki emeğine yazık olur benden söylemesi 😉
Evet bende onu düşündüm bizim mantı çok iyi olur ama o yabancı bu sebeple bile beğenmez belki en iyisi ileriki bir zamanda görüşmek.

Back
X