Ya acaba kek yapıp gotursem ne bileyim o arada tanisiriz hem filan diye düşündüm ama nedense sapiklarmis izlenimi bıraktı bende korkuyorum yahu sebepsiz saçma bir şekilde sana bana bir şey yapacaklar gibi ..Utanacak bişey yok uyarın. Allah korusun art niyetli birileri görse çok kötü olur. O anı kameraya alırlar İnternette yayınlarlar falan bence hemen uyarın
Yok ya hu niye sapık olsunlar, heyecanlı yeni evli bir çift işteYa acaba kek yapıp gotursem ne bileyim o arada tanisiriz hem filan diye düşündüm ama nedense sapiklarmis izlenimi bıraktı bende korkuyorum yahu sebepsiz saçma bir şekilde sana bana bir şey yapacaklar gibi ..
Ters teper diye korkuyorum , kadını bir defa gördüm guleryuzlu birine benziyor aslında ama pat diye gidip yüz yüze bı de tanımam etmem ayyy adamın bedenini yandan gördüm yahu bı de aklıma geldi yine off çok utanıyorum napacagimi bilemiyorum kapıya mektup koysam merak içine girerler günlerce dert olur insanlara da yüz yüze en mantiklisi sanırsam kocam evdeyken gidip söyleyeyim bari adam polis mesai saatleri değişken evden çıkışını kollayip kadın yalnızken yakalamam lazım ki belki kocasına söylemek istemez duyurmaz kendisi önlemini alır bir şekilde kadın kadına hallederiz dimi dimiYok ya hu niye sapık olsunlar, heyecanlı yeni evli bir çift işteKek olayına bile gerek yok. Gidip uyarsanız yeter.Ben olsam ve biri beni uyarsa duacısı olurum
Gördüğüm manzara tuhaf olduğu için başkasını hayatımda ilk defa bu şekilde gördüğüm için etkilendimsizin gibi bi sürü insan görüp görüntü vs almaya çalışabilir. uyarmak gerekli. ama hiç konuşmanız olmadıysa pat diye gidip bunu söylemek tuhaf olur.
bi de neden sapık olduklarını düşündünüz onu anlamadım ?
Tabiki kadın kadına halledin eşi evde olmasın. Mahçup etmeden güzel bir şekilde uyarın. Deyin ki, kardeş ben böyle bişeye şahit oldum, Allah korusun kötü niyetli biri görür videoya alır, resim falan çeker, dikkatli olun dedin mi iş biter.Ters teper diye korkuyorum , kadını bir defa gördüm guleryuzlu birine benziyor aslında ama pat diye gidip yüz yüze bı de tanımam etmem ayyy adamın bedenini yandan gördüm yahu bı de aklıma geldi yine off çok utanıyorum napacagimi bilemiyorum kapıya mektup koysam merak içine girerler günlerce dert olur insanlara da yüz yüze en mantiklisi sanırsam kocam evdeyken gidip söyleyeyim bari adam polis mesai saatleri değişken evden çıkışını kollayip kadın yalnızken yakalamam lazım ki belki kocasına söylemek istemez duyurmaz kendisi önlemini alır bir şekilde kadın kadına hallederiz dimi dimi
Çift camlı olduğu için görebiliyorum karsidakilerin gördüklerini sanmıyorum zaten karşıda oturanlar erkenden yatıyor yaşlı hepsi. Ama yoldan geçen dikkatli baksa görürSiz alt katınızi karşı binaya yansımasıyla görüyorsanız karşı binadaki daireler de görüyordur
Bana ne mı o zaman yatak odalarımızı balkona kuralım millet yapsın biz çekirdek citleyelim garipsinizBen acikcasi size ne diye dusundum.
Çift camlı olduğu için görebiliyorum karsidakilerin gördüklerini sanmıyorum zaten karşıda oturanlar erkenden yatıyor yaşlı hepsi. Ama yoldan geçen dikkatli baksa görür
Oyle de olabilir, olsaydi da kimseyi ilgilendirmezdi.Bana ne mı o zaman yatak odalarımızı balkona kuralım millet yapsın biz çekirdek citleyelim garipsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?