Alt komşu 😪

eltimlergeldi35

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
316
293
18
Kızlar merhabalar. Ya ben bu kadar umursamıyordum aslında sanırım, arada evden çıktığım için ruhumu kafamı falan dinlendiriyordum. Malumunuz salgın var, bende kendimi eve kapattım market dışı çıkmıyorum.

Benim alt komşu ben bu binaya eylülde taşındığımdan beri devamlı bir kavga durumunda. Bir ara kesildi, kavga olsa bile gün içinde ses çok fazla olmuyordu. Muhtemelen onlarda şimdi evde durdukları için gün içinde devamlı bir ses sormayın. Ufak çocukları var, çocuk ağlamasına, koşturmasına vs laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Kadın günde 3 4 kez çocuğa bağırıyor, akşamları 2 3 günde bir kocasıyla bağır çağır kavga ediyor, çocuğu severken bile deli gibi bir ses var bizim evin içinde. Normal konuşmaları vs herşeyi duyuyorum. Normal bir ses tonu değil çünkü. Bi ara benimki de mi gidiyo acaba diye düşündüm ama yan komşum üst komşumun sesi gelmiyor bunlarınki geliyor.

Gerçekten artık psikolojim bozuldu, kadının sesini duyduğumda aşağı inip yakasına yapışmak istiyorum sus artık burda insan yaşıyor diye. Çocuğuna bile o kadar saçma sebeplerden kızıyor ki, birde çocuk yanında babasına saydırıyor. Ağzı da pis, tonu da lanet olsun dedirten cinsten. Adamın sesi zar zor duyulurken kadının sesi bangır bangır net. Kendisini tanımıyorum, bu kadar doluşa da tanımak dahi istemiyorum.

Yakın zamanda yönetici teyzeye söylemeyi düşünüyorum kendisini, uyarması açısından. Sizde başka neler yapabilirim dikkatli olması açısından, direk muhatap olmak istemiyorum kendisiyle.

Bu sitede kayıtlıysan da eğer bütün özel hayatınızı, herşeyi duyduk. Özellikle senin ettiğin bütün lafları duyuyorum bacım. Hayır başıma bela aldım dye yırtınıyorsun çoğu zaman, boşan o zaman rahat edelim bizde. Sevgiler cinnet geçiren üst komşunuz.

Aaa polis çağırsaydınız keşke o ne ya öyle tövbe yarappim
Çağırdık. Biz sanıyoruz ki ailecek öldüler çünkü çoluk çocuk kadın hepsi bağırıyordu silah sıkılınca sustular. Korktuk çağırdık kapıyı normal bir şekilde açmışlar birşey yok demişler polise

Alt komşu mu üst komşu mu başlık farklı cümlenin sonu farklı Tamam anlaşıldı o notmuş Birden cinnet geçiren konu sahibi değil de diğeri sandım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…