• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alt komşu sorunu

cloudlyyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
118
Puanlar
18
Merhaba Hanımlar,

dengesizin biri yüzünden napıcağımı bilmiyorum

yeni bir siteye taşındık ev kendi evimiz, gayet güzel ailelerin oturduğu bir site çok memnunuz normalde,

ilk taşındığımız zamnlarda çok kısa bir matkap işimiz olmuştu raf takıyorduk, yönetime söyledik duyuru yaptı 'şu blokta matkap işi olacak diye.'

eşim tam işini yapıyor çocuk odasında alt komşu vurmuş sonra eşim duymamışl tabi sesten

sonra yaşlı bir teyze kapıya gelmiş.

-bizim çocupumun uyku saati zor uyuttum ses yapmayın demiş,

eşimde- teyze bitti zaten demiş göndermiş.

bu teyze ya annneanne ya babaanne.Genç bir çift var altımızda çocuk 4-5 aylık bu teyze gündüz geliyor akşam gidiyor ..

neyse dedik biz ya sabır ,gündüz vakti yapılan kısa bir tadilat ve haber verildi yönetime haklıyız ama yine de dedik gerçekten çaresiz kalmıştır. bizim de çocuğumuz var 8 yaşında biz de o dönemlerden geçtik dedik...

geçen gün işten geldim 7 de evi süpürdüm sıliyorum 8 e doğru kapı çaldı teyze kapıya dayanmış, -bizim çocuğumuuzn gece uykuya geçiş saati annnesi 1 saattinr uyutamadı temizlik yapmayın demiyoruz da şu paspası sıkarken ses geliyor dedi,

ben şok oldum zaten bina sağlam betonu kalın öyle ses geçirmez ,paspas dediği parex wondero sıkarken biraz güç gerektiriyor olabilir sert vurmuş olabilirim..

dedim teyze çalışıyorum başka zamanım yok ,bizde çocuk büyttük böyle olmaz dedim, gazı varsa ilaç alın dedim, işte komşuyuz birbirimizi idare edelim felan diyor

aslında ne diyeceğimi şaşırdım kapıyı açmadan delikten görünce sinirle bir haydaaaaa dedim :) yine mi bu hesabı... ama ben teyzenin gözünde bir çaresizlik bir komşuluk mütevaziliği ,bir olgun tavır, görmedim kapııya dayanmıştı resmen

yeni ev aldığımız için arabamız biraz eski birde ben de eşim de oğlum da herkese -günaydın iyi günler felan deriz ,dış kapıyı ,asansör kapısını felan tutarız.

eşim diyor ki bunlar bizi küçük görüyorlar...

iyi de kendi de benim evimin altında oturuyor bende o da ev sahibiyiz onlar gençler belki bu teyze vermiştir onlara bu evi bilemiyoruz ama biz onlardan yaşça büyüğüz herşeyi kendimiz yaptık ettik şükür kimseden jkendimi aşağı görmüyorum...

velhasılkelam çok moralimiz bozuldu biz bu teyzeyle napcaz tecrübeli. yorumlarınıız bekliyorum....

Merhaba Hanımlar,

dengesizin biri yüzünden napıcağımı bilmiyorum

yeni bir siteye taşındık ev kendi evimiz, gayet güzel ailelerin oturduğu bir site çok memnunuz normalde,

ilk taşındığımız zamnlarda çok kısa bir matkap işimiz olmuştu raf takıyorduk, yönetime söyledik duyuru yaptı 'şu blokta matkap işi olacak diye.'

eşim tam işini yapıyor çocuk odasında alt komşu vurmuş sonra eşim duymamışl tabi sesten

sonra yaşlı bir teyze kapıya gelmiş.

-bizim çocupumun uyku saati zor uyuttum ses yapmayın demiş,

eşimde- teyze bitti zaten demiş göndermiş.

bu teyze ya annneanne ya babaanne.Genç bir çift var altımızda çocuk 4-5 aylık bu teyze gündüz geliyor akşam gidiyor ..

neyse dedik biz ya sabır ,gündüz vakti yapılan kısa bir tadilat ve haber verildi yönetime haklıyız ama yine de dedik gerçekten çaresiz kalmıştır. bizim de çocuğumuz var 8 yaşında biz de o dönemlerden geçtik dedik...

geçen gün işten geldim 7 de evi süpürdüm sıliyorum 8 e doğru kapı çaldı teyze kapıya dayanmış, -bizim çocuğumuuzn gece uykuya geçiş saati annnesi 1 saattinr uyutamadı temizlik yapmayın demiyoruz da şu paspası sıkarken ses geliyor dedi,

ben şok oldum zaten bina sağlam betonu kalın öyle ses geçirmez ,paspas dediği parex wondero sıkarken biraz güç gerektiriyor olabilir sert vurmuş olabilirim..

dedim teyze çalışıyorum başka zamanım yok ,bizde çocuk büyttük böyle olmaz dedim, gazı varsa ilaç alın dedim, işte komşuyuz birbirimizi idare edelim felan diyor

aslında ne diyeceğimi şaşırdım kapıyı açmadan delikten görünce sinirle bir haydaaaaa dedim :) yine mi bu hesabı... ama ben teyzenin gözünde bir çaresizlik bir komşuluk mütevaziliği ,bir olgun tavır, görmedim kapııya dayanmıştı resmen

yeni ev aldığımız için arabamız biraz eski birde ben de eşim de oğlum da herkese -günaydın iyi günler felan deriz ,dış kapıyı ,asansör kapısını felan tutarız.

eşim diyor ki bunlar bizi küçük görüyorlar...

iyi de kendi de benim evimin altında oturuyor bende o da ev sahibiyiz onlar gençler belki bu teyze vermiştir onlara bu evi bilemiyoruz ama biz onlardan yaşça büyüğüz herşeyi kendimiz yaptık ettik şükür kimseden jkendimi aşağı görmüyorum...

velhasılkelam çok moralimiz bozuldu biz bu teyzeyle napcaz tecrübeli. yorumlarınıız bekliyorum....
Canım ne oluyormuş arabası eski olunca o karşıdaki insanın bir insana sadece parayla değer verdiğini kendi kalitesini brlirler onun için canını sıkma bence bir dahada gelirse teyze sizde bizi idare edin de gece gece yapmıyorsun sonuçta bebek uyuma saati diye ona göremi hareket edeceksin sabah saatlerinde abartı olmayacak şekilde her istenilen yapılabilir bence o laf sayıyorsa sende laf söyle tamam diyip köşene çekilme her zman aynısını yaparlar

Canım ne oluyormuş arabası eski olunca o karşıdaki insanın bir insana sadece parayla değer verdiğini kendi kalitesini brlirler onun için canını sıkma bence bir dahada gelirse teyze sizde bizi idare edin de gece gece yapmıyorsun sonuçta bebek uyuma saati diye ona göremi hareket edeceksin sabah saatlerinde abartı olmayacak şekilde her istenilen yapılabilir bence o laf sayıyorsa sende laf söyle tamam diyip köşene çekilme her zman aynısını yaparlar
o eşimin hüsnü kuruntusu bir de bu devirde insanlar etiketlere göre birbirine diş geçirmeye çalışıyorlar ya o yüzden öyle dedi,

yorum için sağolun,evet geç saatte zaten yapmam hukiki kurallara uyarım her zaman...

iyi niyet göremiyorum ben olsam gitmezdim kimsenin kapısına gitmedim de çok özel bir durum varsa daha minnetli ,dahaböyle jestle felan gider söylerdim bir tabak bişeyle mesela bu alacaklı gibi geliyor :)

bu arada bebek ağladıkça ses yaptıkça kapılarına gidin, özür dileyecekmiş öyle söyledi
hiç sanmam :))) o nur yok o teyzenin yüzünde...

bakın genel görülsün diye yazıyorum size cevaben değil...

ben de anneyim ben tek başıma destek almadan büyüttüm tamam akşamda temizlik yapmam okey ama bu çocuğun uyku saati değişecek, bu çocuk büyüyecek o zman nolcak biz sürekli bunlara mı uyacağız ya da hiç mi evimizde yasal saatler içinde tadilat yapmayacağız...

iyi niyet yok , kinlenmek de istemiyorum...

Makul saatler içerisinde çok yüksek ses olmadığı sürece kimse kimsenin kapısına gidemez.
Müstakil evde çocuk büyütme imkanımız yoksa apartman seslerine alışmak zorunda çocuğumuz da.
Karşılıklı anlayışlı olmak lazım, her seste kapınıza gelirlerse gece bebek huysuzluk yaptığında, yeni ayaklanmaya başladığı dönemde gürültülü oyuncaklar ile oynadığında siz de komşunuzun kapısına mı gideceksiniz.

hiç sanmam :))) o nur yok o teyzenin yüzünde...

bakın genel görülsün diye yazıyorum size cevaben değil...

ben de anneyim ben tek başıma destek almadan büyüttüm tamam akşamda temizlik yapmam okey ama bu çocuğun uyku saati değişecek, bu çocuk büyüyecek o zman nolcak biz sürekli bunlara mı uyacağız ya da hiç mi evimizde yasal saatler içinde tadilat yapmayacağız...

iyi niyet yok , kinlenmek de istemiyorum...
biz diğer üyenin çok etkisinde kalmisiz kusura bakmayın 😂 haklısınız bu arada

bizden önceki ev sahibinin 3 yaşında çocuğu varmış ama o zaman bu teyze piyasada yok çünkü gençler oturuyor onlardan mı çok rahtsız olduşar da bizi de erkenden susturmak istiyorlar giib düşünüyorum.

bi daha gelirse şarlayıp gönder. yönetici ile muhatap olsunlar. yoksa ayağı kesilmez sizin kapıdan bi türlü ve zamanla sizi de sindirirler. kendi evinizde yürüyemez hale gelirsiniz.
öyle düşünüyorum,

teyze Allah ın hakkı 3 tür

ben hukiken ve vicdanen seni rahatsız edecek bile isteye bir şey yapmıyorum.

bir sıkıntın olursa yönetime bildirebilirsin diyeceğim...

üzülüyorum ama biliyor musunuz çok morelim bozuldu böyle beklemiyordum biz gürültücü bir aile değiliz yani

Back
X